Docent Medische Communicatie en Psychologie

Docent Medische Communicatie en Psychologie

Geplaatst Deadline Locatie
18 apr 9 mei Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij een master Psychologie en vind je het leuk om bij te dragen aan onze opleidingen Geneeskunde, Farmacie en Klinische Technologie? Ben je geïnteresseerd in medische communicatie en heb je ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van universitair onderwijs? Solliciteer dan direct!

Functieomschrijving

Als docent medische communicatie en psychologie ontwikkel en verzorg jij, in samenwerking met (medische) collega’s, onderwijs gericht op de communicatie tussen patiënt en arts, apotheker en/of klinisch technoloog. Die communicatie vraagt om grote zorgvuldigheid, zowel wat betreft de inhoud als de vorm. Geen patiënt is namelijk hetzelfde en ieder gesprek is anders. Je bereidt studenten van de opleidingen voor op de praktijk door hen te begeleiden in het oefenen van vaardigheden (met simulatiepatiënten), het overdragen van kennis in en werkcolleges en het maken van kennisclips.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

•    Wo Master Psychologie.
•    Vakinhoudelijke kennis op een of meerdere competenties (gezondheidswetenschappen, (medische) psychologie, onderwijskunde, communicatie en-óf gedragsverandering, leiderschap en samenwerking.
•    Ervaring met het ontwikkelen en geven van onderwijs of trainingen op het gebied van communicatieve vaardigheden.
•    Ervaring in het coördineren van onderwijsactiviteiten. Als je ervaring hebt in een medische setting, dan is dat een pre. 
•    Een afgeronde BKO, je bent bezig dit te behalen of je bent bereid dit binnen afzienbare tijd te behalen. 

Arbeidsvoorwaarden

·         Als docent bedraagt je salaris minimaal € 4.678,-  en maximaal € 6.402,- bruto per maand (schaal 11, CAO UMC), afhankelijk van je ervaringsniveau en specifieke kennis. Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband. 

·         Je werkt, in overleg, op wisselende dagen in verband met onderwijsroosters. Het is dus belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent.

·         Je krijgt een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Specificaties

  • Universitair docent; Onderwijs
  • Gezondheid
  • max. 28 uur per week
  • €4678—€6402 per maand
  • Universitair
  • H.24.FD.WK.24

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you