Medewerker Akkerbouw & NPEC

Medewerker Akkerbouw & NPEC

Geplaatst Deadline Locatie
18 apr 1 jun Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als medewerker akkerbouw ga je werken met een breed sortiment precisie landbouw (proefveld)machines en heb je ervaring met de teelt van diverse gewassen in de volle grond. Daarnaast ga je gebruik maken van geavanceerde digitale meetapparatuur van het NPEC project. Je gaat aan de slag met zowel biologische als gangbare gewassen op een areaal van 250 ha in en rond Wageningen maar soms ook in het land bij boeren.

Jouw taken en verantwoordelijkheden als medewerker akkerbouw zijn:
 • bedienen geavanceerd machinepark incl. gewasbescherming in de gewasrotatie en proeven;
 • kunnen besturen van de NPEC TraitSeeker inclusief alle bijbehorende meetsystemen en volgens protocol overzetten van data;
 • meewerken op het veld in de gewasrotatie en in de proeven;
 • onderhouden van het machinepark incl. NPEC apparatuur.

Team
Je bent werkzaam in het team Volle Grond van Unifarm, hét plant- en gewaskundig onderzoekscentrum van Wageningen University & Research. In team Volle Grond werk jij samen met 20 vaste medewerkers. Voor meer info over NPEC zie Module 6 - Open-Field Phenotyping - NPEC

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Jij bent communicatief en sociaal vaardig waardoor je makkelijk de verbinding weet te leggen met collega’s in het team en externe betrokkenen. Daarbij werk je zorgvuldig waardoor de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd blijft. Je kan goed inspelen op onverwachte wendingen.

Ook beschik jij over:
 • een afgeronde MAS opleiding akkerbouw en ervaring in de akkerbouw;
 • ruime ervaring met verschillende GPS gestuurde akkerbouwmachines en tractoren;
 • kennis van onderhoud aan machines;
 • enige computerervaring is een pré;
 • een (groot) rijbewijs en geldige spuitlicentie of bereid deze te behalen.

En bereidheid om op onregelmatige tijden te werken, indien dit noodzakelijk is.

In onze internationale werkomgeving wordt steeds meer in het Engels gecommuniceerd. Voor deze functie gaat het om�taalniveau�B2 Heb je dit niveau nog niet, dan helpen wij je vanzelfsprekend en kun je terecht bij ons taalcentrum�Wageningen in’to Language

Je ziet dat er voldoende uitdagingen voor jou liggen. Deze uitdagingen kunnen ook als ontwikkelmogelijkheden gezien worden. Mocht jij dus nog niet het track-record hebben dat in de vacature wordt gevraagd, maar wél solide werkervaring hebben, dan willen we jou ook graag uitnodigen om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research.�Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, extra vakantie / compensatie uren op te bouwen;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • uitstekende pensioenregeling via het ABP.

Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2.618,- tot maximaal € 3.298,- bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 6). Dit betreft een functie voor langere tijd. In eerste instantie bieden wij een jaar contract. Wij hebben de intentie om bij goed functioneren de arbeidsovereenkomst om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 18e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.600 medewerkers (6.700 fte) en 13.100 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Hier ga je werken:
Unifarm is het plant- en gewaskundig onderzoekscentrum van Wageningen University & Research. Met ca. 55 medewerkers ondersteunen wij het onderzoek en onderwijs. We werken met twee teams: Kassen & Klimaatruimten en Volle Grond. Unifarm beschikt over zeer moderne en geavanceerde onderzoeksfaciliteiten waaronder 250 ha akkerland, verwerkingsruimten (zaadschoning, spoelen, drogen en malen) en vele (proefveld)machines, 150 kascompartimenten, 100 klimaatcellen, klimaatkasten en koel/vriescellen.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Techniek / laboratorium
 • Landbouw
 • max. 38 uur per week
 • €2618—€3298 per maand
 • MBO+
 • P1496018-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you