Medewerker Programme Management Office

Medewerker Programme Management Office

Geplaatst Deadline Locatie
18 apr 26 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een organisatietalent met een passie voor onderwijs en coördinatie? Wil jij jouw talenten inzetten om complexe vraagstukken in het onderwijs tot een succes te maken? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Het Programme Management Office - PMO is onderdeel van het Education Service Centre (ESC). Het ESC zorgt voor de onderwijsondersteuning van de studieprogramma’s van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Van het werven en matchen van studenten tot en met het uitreiken van de diploma’s en ook de alumnirelaties. Als medewerker van het Programme Management Office (PMO) werk je voor de reguliere bacheloropleidingen en zorg je voor de inrichting en coördinatie van een van de bacheloropleidingen. Je bent van alle ontwikkelingen binnen de bacheloropleidingen op de hoogte en zorgt er samen met je collega’s voor dat het onderwijsbeleid wordt doorgevoerd en de bacheloropleidingen optimaal zijn geregeld. Ben jij het pro-actieve en nauwkeurige organisatietalent dat wij zoeken? Solliciteer dan nu en lever een waardevolle bijdrage aan de organisatie van de bacheloropleidingen van onze faculteit!

Wat ga je doen?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor docenten en vakcoördinatoren van een bacheloropleiding en fungeert als ‘spin in het web’ tussen de afdelingen van het ESC en het onderwijsmanagement. De vragen, verzoeken en problemen van deze verschillende partijen los je zelfstandig op. Je bedenkt bij terugkerende incidenten een structurele oplossing en weet ongeacht het probleem altijd het hoofd koel te houden.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Aanspreekpunt docenten, vakcoördinatoren en opleidingsdirecteuren bacheloropleidingen (digitaal);
 • planning van de opleidingen (groepen, studentenaantallen, etc.)
 • toepassing UvANose en PLAN (planningssystemen);
 • secretaris van opleidingscommissie (OC) van de opleiding;
 • bijdragen onderwijsrapportages van opleiding.

Hier ga je werken als Programmamanager Programme Management Office voor 32 uur
In het Programme Management office werken zeven jonge en enthousiaste collega’s, die zich allemaal hebben gespecialiseerd in verschillende processen binnen het team. Naast de vaste kern werken er ook nog student assistenten mee. De organisatie van de bacheloropleidingen wordt door het Programme Management Office als een team effort gezien. Het team is dan ook bereid elkaar te helpen waar nodig. Er gebeurt veel in dit team, maar er is ook regelmatig ruimte om bij elkaar te komen tijdens de lunch, of om af te spreken voor een etentje of borrel. Iedereen werkt in ieder geval minimaal twee dagen op kantoor.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Als programmamanager bij het Programme Management Office ben je stressbestendig en houd je bij drukte het hoofd koel. Bij het uitvoeren van meerdere taken/projecten kan jij goed het overzicht bewaren, weet je prioriteiten te stellen en kun je je werk op een juiste manier organiseren en plannen. Je bent goed in het uitzoeken van complexe vraagstukken. Je bent een teamspeler en zorgt voor een goede afstemming en coördinatie zowel binnen als buiten het Programme Management Office.

Daarnaast heb je:
 • Minimaal afgeronde HBO-opleiding;
 • een pro-actieve houding en je werkt nauwkeurig;
 • talent om te werken in een internationale omgeving;
 • groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband van 32 uur (vier dagen) voor de periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden. Startdatum zo spoedig mogelijk bij voorkeur met ingang van 15 mei 2024.

Op deze functie is het UFO-profiel medewerker studentenzaken 1 van toepassing. Dit betekent een bruto maandsalaris tussen € 3.377,- en € 4.640,-- bij een volledig dienstverband (38 uur per week) exclusief vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%). Inschaling is afhankelijk van opleiding, competenties en werkervaring. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
 • 29 vakantiedagen bij een volledig dienstverband & extra vakantiedagen tussen kerst en de jaarwisseling;
 • uitstekende (thuis)werk faciliteiten;
 • vergoeding reiskosten woon-werkverkeer;
 • pensioenopbouw bij het ABP;
 • daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
 • Je mag deelnemen aan de open UvA colleges waarmee je maximaal 30 studiepunten per jaar kunt verdienen.

Werkgever

Faculteit Economie & Bedrijfskunde

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

UvA Economie en Bedrijfskunde (EB) biedt onderwijs en onderzoek rondom uiteenlopende vakgebieden, zoals economie, data science, bedrijfskunde, business analytics, accountancy, control, econometrie, finance en entrepreneurship. Dit is georganiseerd in twee Schools: de Amsterdam Business School (ABS) en de Amsterdam School of Economics (ASE). Aan UvA Economie en Bedrijfskunde studeren ruim 8.000 studenten en werken circa 500 medewerkers.

Kijk voor meer informatie over Economie en Bedrijfskunde op uva.nl/eb.
Kijk voor meer informatie over de Amsterdam Business School op abs.uva.nl.
Kijk voor meer informatie over de Amsterdam School of Economics op ase.uva.nl.

Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Meer informatie over werken de faculteit EB vind je hier.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Economie
 • max. 32 uur per week
 • €3377—€4640 per maand
 • HBO
 • 12892

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you