webmarketeer

webmarketeer

Geplaatst Deadline Locatie
19 apr 10 mei Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kom werken als webmarketeer bij Erasmus School of Law

Functieomschrijving

Kom werken als webmarketeer bij Erasmus School of Law

Ben jij een gedreven webmarketeer met een hands-on mentaliteit? Wil je jouw energie inzetten voor het optimaliseren van onze websites en het uitrollen van een sterke marketingstrategie? Dan zoeken wij jou!

Over Erasmus School of Law
Erasmus School of Law is een internationaal georiënteerde faculteit, met hart en ziel geworteld in bruisende wereldstad Rotterdam. We leveren onderwijs en onderzoek op hoog niveau. Het is dé broedplaats voor academisch talent in de rechtswetenschap, criminologie en fiscaal recht. We werken nauw samen met de rechtspraktijk, overheid, bedrijfsleven, kunstwereld en wetenschap. Innovatie, ondernemerschap en maatschappelijke impact zijn kernwaarden waar wij voor staan.

De functie
Voor ons team Communicatie, Marketing & Relaties (CMR) is Erasmus School of Law op zoek naar een online marketeer (0,8 FTE). Binnen ons team werken 12 collega’s. Dit gezellige en hardwerkende team is verantwoordelijk voor de reputatie van Erasmus School of Law, het creëren van content, het zichtbaar maken van onderzoek, de communicatie met de 5000 studenten en 500 collega’s van de faculteit en het werven van nieuwe studenten.

Wat ga je doen
Als onderdeel van ons bruisende team, ben jij verantwoordelijk voor het (front-end) beheer van onze websites. Je werkt nauw samen met twee collega's om de websites te optimaliseren en actualiseren. Je toetst content op digitale toegankelijkheid en SEO, en zorgt voor een optimale vindbaarheid.

Daarnaast analyseer je bezoekersgedrag en vertaal je deze naar digitale behoeften. Ook verbeter je de user experience, monitort social mediagedrag en adviseer je over content, beeld en timing om een groter effect te creëren. Dit doe je samen met interne klanten en je collega’s. Met deze inzichten verfijn en verrijk je, samen met je collega’s, de marketingstrategie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wie ben jij?

Je bent hands-on, hebt een data-gedreven aanpak en bent in staat om het overzicht én controle te houden. Je bent een echte aanpakker en komt met oplossingen. Jij kent de taal van online marketing en weet jouw kennis daardoor goed in praktijk te brengen.
 • Je beschikt over een relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding.
 • Kennis en ervaring met Google Analytics, Ads en Microsoft Office 365.
 • Je hebt ervaring met het werken in een CMS bij voorkeur Drupal.
 • Bent bekend Obi4wan, SEO en met verschillende social media.
 • Een analytisch oog en verworven inzichten kunnen omzetten in concrete acties.
 • Je hebt een proactieve houding, staat voor samenwerken, bent assertief en klantgericht.
 • Je bent communicatief en je beschikt over uitstekende redactionele vaardigheden.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Wij zijn een superleuk team! Een zelfgebakken taart of een drankje op de campus komt regelmatig voor als we een succes te vieren hebben. Af en toe ondernemen we activiteiten naast het werk. Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor ambitie, groei en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een laptop in gebruik en de mogelijkheid om flexibel je uren in te delen.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden je een afwisselende baan, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. De startdatum van deze functie is, bij voorkeur, in juni of juli en de functie heeft als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus School of Law (ESL).

Balans tussen thuis en op kantoor werken is 50/50. De functie heeft een omvang van 0,8 fte. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen €3.377- 3.877 bruto per maand (schaal 9), conform de CAO-NU. Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 38 uur.

Overige voorwaarden:

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
Werken bij Erasmus School of Law betekent actief bijdragen aan de ambitieuze en ondernemende Rotterdamse juridische faculteit. Onderdeel zijn van een inspirerende, internationale en interdisciplinaire omgeving, in de bruisende werk- en wereldstad Rotterdam. Te midden van een groot, divers en kleurrijk netwerk sta je met elkaar voor vertrouwen en collegialiteit Door fundamenteel en toegepast onderzoek te verrichten draag je bij aan het oplossingsgericht analyseren van maatschappelijke vraagstukken en grootstedelijke thema’s. Daarnaast vloeit grote maatschappelijke waarde voort uit de bijdrage van medewerkers aan het opleiden van de juristen en criminologen van de toekomst.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • max. 32 uur per week
 • €3377—€4640 per maand
 • HBO
 • 4242

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you