Managementassistent van de Rector Magnificus

Managementassistent van de Rector Magnificus

Geplaatst Deadline Locatie
19 apr 5 mei Nijmegen

Functieomschrijving

Ben jij een organisatietalent, zorgvuldig en digitaal vaardig? Zorg jij er samen met ons voor dat het college van bestuur efficiënte en effectieve ondersteuning krijgt? En heb jij een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en goede communicatieve vaardigheden? Lees dan snel verder!

Als managementassistent van de Rector Magnificus ben jij verantwoordelijk voor een uitstekende secretariële dienstverlening. Je bewaakt de afspraken in de agenda en zorgt ervoor dat de juiste (digitale) informatie en documenten beschikbaar zijn ten behoeve van besprekingen, ontvangsten en bezoeken. Je bepaalt zelfstandig welke informatie nodig is en hoe en waar je deze opvraagt en genereert. Je stelt relevantie, urgentie en gevoeligheid vast van de vele vragen en verzoeken die via jou aan de Rector Magnificus of, waar nodig, aan de leden van het college van bestuur worden voorgelegd. Waar mogelijk handel je deze zaken zelfstandig af.

Ook ben je mede verantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie van bijeenkomsten. Daarbij is het belangrijk dat je contacten onderhoudt met stakeholders. In jouw rol denk je mee en doe je (schriftelijke) voorstellen voor de aanpassing en vernieuwing van processen en systemen.
Je werkt in nauwe afstemming met de nog te benoemen inhoudelijke beleidsassistent en collega’s van het bestuurssecretariaat.

Bij voorkeur ben je 5 werkdagen per week beschikbaar.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt (ruime) ervaring als managementassistent.
  • Je hebt ervaring met zeer complex agendabeheer.
  • Je bent positief ingesteld, accuraat, proactief en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je beschikt over een grote mate van stressbestendigheid en flexibiliteit en je hebt gevoel voor bestuurlijke en academische verhoudingen (organisatiesensitief).
  • Je bent in staat prioriteiten te stellen en zaken snel, zorgvuldig en correct af te handelen.
  • Je bent representatief en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Je bent in staat om op verschillende niveaus binnen en buiten de universiteit contacten te onderhouden. Je communiceert hierin trefzeker en tactvol met mensen met verschillende achtergronden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt in eerste instantie een contract voor een jaar. Bij goed functioneren wordt het tijdelijke contract omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

  • Je krijgt in eerste instantie een contract voor een jaar. Bij goed functioneren wordt het tijdelijke contract omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je salaris binnen salarisschaal 8 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Als managementassistent van de Rector Magnificus kom je te werken op het collegesecretariaat. Het collegesecretariaat maakt deel uit van de afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken (BJZ), een eenheid binnen het Bestuursbureau van de Radboud Universiteit. De afdeling BJZ bestaat verder uit het juridische team, de griffie van het college van bestuur (cvb), de ondersteuning van de medezeggenschap, Documentaire Informatie Voorziening (DIV) en het Bureau van de Pedel. In totaal werken er op de afdeling BJZ veertig medewerkers, waarvan momenteel vijf op het collegesecretariaat.

Op het collegesecretariaat werken de assistenten van de leden van het college van bestuur, de secretaris en de griffie. Samen wordt er gewerkt aan een adequate ondersteuning. De collegeleden en de secretaris hebben binnen het collegesecretariaat elk een eigen aanspreekpunt. Het team is samen verantwoordelijk voor een uitstekende secretariële ondersteuning. Dit betekent dat er onderling goed moet worden samengewerkt, uitgewisseld en waar mogelijk afgestemd.

Additionele informatie

Je kunt uiterlijk solliciteren op 5 mei 2024. Dit kan uitsluitend via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Marie-Anne Derks. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 13 mei. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op donderdag 16 mei. Je treedt bij voorkeur 1 juli 2024 in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Specificaties

  • Management
  • HBO
  • 50.004.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboud Universiteit). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 5 mei 2024 1:59 (Europe/Amsterdam).