Coördinator Bedrijfsvoering Directie ICT

Coördinator Bedrijfsvoering Directie ICT

Geplaatst Deadline Locatie
22 apr 30 mei Delft
Als Coördinator Bedrijfsvoering bij de Directie ICT van de TU Delft, ben je de cruciale schakel die de gehele directie ICT ondersteunt bij het bereiken van belangrijke doelstellingen.

Functieomschrijving

In je rol als Coördinator Bedrijfsvoering, draag je ook actief bij als procesredacteur in het vastleggen van de talloze processen binnen de directie ICT.

Je speelt een essentiële rol binnen een organisatie van op dit moment ongeveer 200 medewerkers, waarbij je bijdraagt aan de ruggengraat van onze Directie ICT. Automatisering, digitalisering en innovaties zijn binnen jouw terrein niet alleen essentieel voor het faciliteren van ons wereldwijd erkende onderwijs en onderzoek, maar vormen ook de basis van onze voortdurende verbetering en succes.

In deze sleutelpositie speel je een cruciale rol in het vormgeven en realiseren van onze strategische doelstellingen. Je rapporteert aan de directiesecretaris en je bent verantwoordelijk voor het coördineren van processen binnen onze directie, het voorbereiden van besluitvorming en het inzichtelijk maken van de voortgang ten aanzien van onze doelstellingen. Dit doe je in nauwe samenwerking met betrokken managers en collega’s. Als adviseur en coördinator til je onze ICT-dienstverlening universiteit breed naar een hoger niveau, waarbij je expertise en persoonlijk leiderschap sterk worden gewaardeerd.

Verantwoordelijkheden:

  • Het opstellen en beheren van een helder en effectief proceslandschap dat de continuiteit en kwaliteit van onze bedrijfsvoering waarborgt.
  • Het waarborgen van de kwaliteit van procesvastlegging en het zorgen voor transparantie en toegankelijkheid van deze informatie voor alle betrokkenen.
  • Het actief begeleiden van managers en medewerkers bij het inrichten en optimaliseren van procesmanagement, inclusief het leveren van trainingen en het faciliteren van kennisuitwisseling.
  • Het uitvoeren van audits en rapportages over de ontwikkeling van de maturiteit van onze processen en het initiëren van verbeteringen waar nodig.
  • Bijdragen aan management rapportages aan het MT over processen en aanverwante KPI’s van de speerpunten uit het jaarplan van de directie ICT.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Relevante werkervaring in bedrijfsvoering, bij voorkeur binnen een grote of complexe organisatie.
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met bedrijfsvoering systemen zoals Blue Dolphin, EFQM of INK, evenals project- en procesmanagement.
  • Basiskennis van ICT, met de vaardigheid om hier inhoudelijk gesprekken over te voeren.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
  • Het vermogen om te verbinden, te adviseren en te inspireren.
  • Sterke analytische vaardigheden, gecombineerd met een proactieve houding ten aanzien van plannen, organiseren en het continue verbeteren van processen en dienstverlening.

Als Coördinator Bedrijfsvoering bij de Directie ICT heb je de unieke kans om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de toekomst van de TU Delft, in een omgeving waar innovatie, samenwerking en excellentie centraal staan.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.332 en een maximum van €5.929 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie ICT

Bij de directie ICT werken we met circa 200 collega’s verdeeld over een aantal teams: Shared Service Center, Project Management Services, Informatiemanagement, Security, Privacy & Architectuur en Innovatie.

We werken als directie ICT gezamenlijk met de faculteiten en andere directies van de TU Delft aan uiteenlopende projecten. De complexiteit en grootte van de organisatie zorgen ervoor dat ons werk vaak een uitdagende puzzel is. De grootste opdracht waar we de komende jaren als TU Delft voor staan, is het versnellen van de digitalisering om zo onze positie als universiteit van wereldklasse te versterken.

We werken veel samen met de specialisten op onze eigen ICT-afdeling en met onze collega’s verspreid over de universiteit. De campus is een bruisende omgeving waar altijd van alles gebeurt. De cultuur is informeel en inclusief. Er is ruimte voor een belangstellend gesprek bij de koffieautomaat en als je het leuk vindt, kun je deelnemen aan diverse activiteiten die op de campus worden georganiseerd. Bovendien krijg je binnen de directie ICT het vertrouwen en de vrijheid om je eigen werk in te delen. Er is veel mogelijk op het gebied van opleidingen en wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

Wil je meer weten over hoe het is om bij ICT te werken en zien welke vacatures er nog meer zijn? Bekijk dan hier onze werken-bij-ict pagina.

Additionele informatie

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Wilkin van Erp, Secretaris/ bedrijfsvoering, e-mail: w.p.m.vanerp@tudelft.nl.

Specificaties

  • IT
  • 32—40 uur per week
  • €4332—€5929 per maand
  • HBO
  • TUD05295

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Delft (TU Delft)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 30 mei 2024 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 30 mei 2024 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 30 mei 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).