Fellow Cardiale beeldvorming

Fellow Cardiale beeldvorming

Geplaatst Deadline Locatie
23 apr 3 jun Nijmegen

Functieomschrijving

Denk verder, werk anders! Ben jij die getalenteerde en gedreven cardioloog die samen met ons de ambities van het Radboudumc nastreeft? Ons doel is om voorop te lopen in de ontwikkeling van duurzame, persoonsgerichte, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. We maken graag kennis met je.

Als professional en als collega werk je vanuit de overtuiging dat samenwerken, betrokken zijn en excelleren de basis vormen om dit te kunnen realiseren. Je zoekt dan ook proactief de samenwerking op met andere collega’s en afdelingen binnen en buiten het Radboudumc om continu te streven naar betere zorg en onderzoek. Je stuurt op en ondersteunt verbinding in zorgprogramma’s, zorgpaden en onderzoeksprogramma’s.

Je komt ons team versterken als fellow cardiale beeldvorming en hebt bewezen affiniteit met de diverse imaging modaliteiten. Als fellow beeldvorming zul je, in samenwerking met de radiologie, worden opgeleid in het beoordelen van cardiale MRI, CT en echocardiografie. Wij bieden je de mogelijk je te bekwamen in deze technieken en de mogelijkheid om je EACVI certificering te halen. Tevens zul je de helft van de tijd klinische taken verrichten onder andere op de CCU, de EHH, de afdeling en het doen van consulten. Je ontwikkelt en bestendigt jouw kennis en ambities. Tevens ben je lid van het opleidingsteam voor de a(n)ios.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een echte teamspeler die proactief de verbinding opzoekt met andere collega’s, specialismen en onderzoek partners, Je bent in staat en bereid om bij te dragen aan de opleiding van studenten Geneeskunde, aios, anios en aan andere zorgprofessionals.

Daarnaast:
  • Geregistreerd als cardioloog of je zit in de laatste 6 maanden van je opleiding.
  • In het bezit is van Europese certificatie(s) voor TTE en TEE.
  • Aantoonbare interesse in cardiale beeldvorming.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van het fellowship, 2 jaar.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen € 7.274 en € 8.638 (schaal MS) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing op de functie, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
  • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
  • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
    • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
    • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
    • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
    • financieel gunstig minder werken via een generatieregeling als je de AOW-leeftijd nadert.
    • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’). Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
  • 168 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. Wil je meer vakantie? Je kunt extra vakantie-uren kopen met je eindejaarsuitkering.
  • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
  • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
  • Korting op de aanvullende pakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Cardiologie houdt zich bezig met onderzoek, onderwijs en behandeling van hart- en vaatziekten bij volwassenen en biedt topreferente en topklinische zorg in de regio Oost-Nederland. De afdeling kent de speerpunten:
  • Acuut coronair syndroom (hartinfarct) en cardiale beeldvorming.
  • Ritme- en geleidingsstoornissen.
  • Percutane hartklepimplantaties.
  • Genetica.
  • Congenitale cardiologie en microvasculair lijden.

De afdeling Cardiologie is onderdeel van het Centrum voor Hart en Vaten, samen met de specialismen Cardio-thoracale chirurgie, (Interventie-)Radiologie, Vaatchirurgie, Algemeen inwendige Geneeskunde (sectie Vasculaire Geneeskunde en sectie Diabetes), Vasculaire Neurologie en Vasculaire Neurochirurgie.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Additionele informatie

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Niels van Royen, afdelingshoofd Cardiologie. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 40—48 uur per week
  • €7274—€8638 per maand
  • Universitair
  • 192593-P1499420-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboudumc). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Niels van Royen, afdelingshoofd Cardiologie. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Niels van Royen, afdelingshoofd Cardiologie. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Solliciteer uiterlijk op 3 jun 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).