Arts Bekkenbodemzorg

Arts Bekkenbodemzorg

Geplaatst Deadline Locatie
23 apr 13 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie, waarin je leert hoe je in een multidisciplinair team kunt functioneren op het gebied van bekkenbodemzorg? Dan is deze functie als Arts Bekkenbodemzorg de baan voor jou! Binnen deze functie is er bovendien ruimte voor eigen inbreng op het gebied van patiëntenzorg en onderzoek.

Als arts Bekkenbodemzorg houd je je bezig met het uitvoeren van medische, organisatorische en coördinerende werkzaamheden voor het multidisciplinaire bekkenbodemteam. Dit team functioneert zowel binnen het Radboudumc als in het netwerk.

Wij hebben in de afgelopen 3 jaren zeer positieve ervaringen opgedaan met de functie arts bekkenbodemzorg. Je wordt dan ook intern opgeleid en begeleid door onze zorgprofessionals, om je de benodigde expertise eigen te laten maken.

Je werkzaamheden zullen divers zijn. Je doet bijvoorbeeld zelfstandig poli met supervisie op maat en je speelt een belangrijke rol als casemanager. Je bent aanspreekpunt in de samenwerking met de polikliniek medewerkers en daarnaast begeleid je stagiaires, coassistenten en geneeskundestudenten. Je zal als arts bekkenbodemzorg een centrale rol spelen binnen ons centrum, waarbij je als gelijkwaardige partner zal optreden binnen ons zorgnetwerk. Het opleidingstraject ga je in samen met een arts endometriose, die parallel wordt opgeleid.

De beoogde startdatum van deze functie is 1 september 2024. Belangrijk om te weten is dat je in deze functie niet participeert in avond-, nacht- of weekenddiensten.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Poliklinische taken: intakes en poliklinische begeleiding van patiënten (inclusief lichamelijk onderzoek en echo’s), maken behandelplan, correspondentie met verwijzers, uitvoeren vervolgconsulten.
 • Voorzitten MDO’s en vervolgacties uitzetten.
 • Onderhouden van het zorgpad en medische protocollen.
 • Participeren in de rol van supervisor op de polikliniek benigne gynaecologie, afdeling, spoed en consulten, en bijbehorende logistieke taken.
 • Onderwijs geven aan verpleegkundigen en doktersassistenten.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een arts Bekkenbodemzorg die tenminste een jaar beschikbaar is. Je hebt hiervoor een afgeronde opleiding tot basisarts, daarnaast is ervaring met het maken van echo's en het leveren van gynaecologische zorg een pre, maar geen vereiste. Jij geeft bovendien eigen inbreng aan deze functie en bent actief, enthousiast en professioneel.

Jij bent iemand die een open en prettige omgang met patiënten essentieel vindt, net als een goede samenwerking met collega's. Je hebt daarom ook uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

De beoogde startdatum van deze functie is 1 september 2024. Belangrijk om te weten is dat je in deze functie niet participeert in avond-, nacht- of weekenddiensten. Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.493 en € 5.504 (schaal 10) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing op de functie, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
  • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
  • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
  • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
  • financieel gunstig minder werken via een generatieregeling als je de AOW-leeftijd nadert.
  • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’). Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. Wil je meer vakantie? Je kunt extra vakantie-uren kopen met je eindejaarsuitkering.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op de aanvullende pakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

Binnen het Radboudumc bestaat de afdeling Verloskunde en Gynaecologie uit de pijlers Verloskunde, Gynaecologische Oncologie, Voortplantingsgeneeskunde en Complexe Benigne Gynaecologie. De functie arts bekkenbodemzorg valt binnen de laatstgenoemde pijler. De afdeling heeft onder andere een hoge ambitie ten aanzien van de multidisciplinaire derdelijns bekkenbodemproblematiek, endometriose en aangeboren gynaecologische afwijkingen. Daarnaast zet onze afdeling zich sterk in op het wetenschappelijk onderzoek en het door ontwikkelen van technische innovaties.

Ons bekkenbodemcentrum is ingebed in het Centrum voor Buik en Bekken van het Radboudumc en kent een breed pallet aan zorg. Wij leveren veelal hoog-complexe zorg, binnen een multidisciplinair team met vele spelers. Er wordt samengewerkt met gynaecologen, urologen, chirurgen, bekkenfysiotherapeuten, pijnbehandelaren, radiologen, psychologen, seksuologen en MDL-artsen, zowel binnen ons ziekenhuis als in de regio. Op deze wijze wordt hoogkwalitatieve zorg geleverd aan patiënten met bekkenbodemklachten. Er wordt nauw samengewerkt met het pijnbehandelcentrum, voor de behandeling van (chronische) bekkenpijnklachten.

De zorg wordt geleverd volgens een goed uitgewerkt zorgpad. Ook kinder/adolescenten-gynaecologie en de transgenderzorg horen binnen de expertise van ons centrum. Onze afdeling is wetenschappelijk actief en er lopen diverse eigen onderzoekslijnen. Daarnaast wordt een stage voor het fellowship urogynaecologie aangeboden en is er veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Patiëntenzorg: overig
 • Gezondheid
 • max. 28 uur per week
 • €3493—€5504 per maand
 • Universitair
 • 192590-P1499392-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you