-Intern- Ondersteuner ICT in het Onderwijs

-Intern- Ondersteuner ICT in het Onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
23 apr 26 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij digitaal onderlegd en servicegericht? Vind je het leuk om nieuwe ontwikkelingen bij te houden die spelen in het gebruik van software in het onderwijs? Heb je affiniteit met digitale technologie zoals Artificial Intelligence? Wij zoeken per 1 augustus 2024 een nieuwe collega voor de ondersteuning van ICT in het onderwijs voor het domein Sociale Wetenschappen (SW).

Wat ga je doen?
Je zult deel uitmaken van een dynamisch team dat de voorhoede vormt op het gebied van ICT & Onderwijs. Bij ons ben je niet alleen verantwoordelijk voor het beheren van Canvas, de digitale leeromgeving van de UvA, maar bied je ook ondersteuning aan gebruikers, waarbij je hun leerervaring optimaliseert. Samen met onze ICTO student assistenten verzorg je de eerste linie helpdesk, waar je directe impact hebt op het onderwijsproces.

Daarnaast krijg je de kans om je vaardigheden uit te breiden door ondersteuning te bieden in de Cijfer Registratie Applicatie en het beheren van de digitale toetsapplicatie (Ans). Met een focus op transparantie en efficiëntie zorg je voor volledige documentatie van ICTO werkzaamheden en heldere handleidingen voor docenten.

Verder krijg je de mogelijkheid om administratieve taken te automatiseren en inzichtelijk te maken met behulp van low code applicaties zoals Power Automate en Power.bi. Dit leer je on-the-job, waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan de optimalisatie van processen.

Bovendien ondersteun je diverse ICTO-activiteiten, zoals het organiseren van kennissessies voor docenten, het bieden van ondersteuning bij digitale enquêtes, webcolleges, en het onderhouden van nieuwsbrieven.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

We zoeken een opgewekte aanpakker die er plezier in heeft met het team samen tot mooie resultaten te komen.

Jouw ervaring en profiel:
  • je hebt een dienstverlenende instelling en denkt vanuit het belang van de docent of student, terwijl je de systemen die gebruikt worden in het vizier houdt;
  • je bent zelfstandig, proactief en dit combineer je met goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • je bent oplossingsgericht en resultaatgericht, collegiaal en je kunt goed samenwerken met diverse mensen in de organisatie (van docent tot administratieve ondersteuning);
  • je hebt ervaring met verschillende software applicaties of bent in staat dit snel eigen te maken;
  • graag zien we jou minimaal 3 dagen op locatie;
  • kan je goed werken onder stress.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband voor 32 of 36 uur per week voor een periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur met ingang van 1 augustus 2024. Bij gebleken geschiktheid is een vast dienstverband mogelijk. Het UFO-profiel ICT ondersteuner 2 is van toepassing.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €3.072 tot €4.103 bruto per maand op basis van volledige werktijd (38 uur per week), volgens salarisschaal 8. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • 29 vakantiedagen bij een volledig dienstverband & extra vakantiedagen tussen kerst en de jaarwisseling;
  • een laptop;
  • tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer;
  • pensioenopbouw bij het ABP;
  • door wekelijks 2 uur meer te werken dan je arbeidsuren, ontvang je op jaarbasis 96 compensatie-uren. Dat geldt ook als je parttimer bent;
  • daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
  • je mag deelnemen aan de open UvA colleges waarmee je maximaal 30 studiepunten per jaar kunt verdienen.

Je standplaats wordt de Roeterseilandcampus.

Wat bieden we je verder
  • een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling bij een inspirerende organisatie;
  • een functie waarbij eigen initiatief en input sterk gewaardeerd worden;
  • een enthousiast en warm team dat openstaat voor nieuwe collega’s;
  • een inspirerende academische en internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Werkgever

Faculteit der Maatschappij- & Gedragswetenschappen

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met ruim 40.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

De Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen speelt een leidende rol in het adresseren van de grote maatschappelijke uitdagingen waar de wereld, Nederland en Amsterdam mee worden geconfronteerd, nu en in de toekomst.

De onderwijsinstituten ‘College Sociale Wetenschappen (CSW)’ en ‘Graduate School of Social Sciences’ (GSSS) maken onderdeel uit van FMG en zijn samen verantwoordelijk voor zes bachelor- en elf masteropleidingen en een aantal niet-reguliere programma's, zoals zomerprogramma's en deficiëntieonderwijs. Bij elkaar volgen 5000 studenten onderwijs aan het CSW en de GSSS.

CSW en GSSS hebben een gezamenlijk Onderwijsbureau. Dit Education Office Social Sciences bestaat uit een aantal centrale ondersteunende diensten (zoals ICT-ondersteuning, Beleid & Kwaliteit, onderwijsadministratie, International Office, Admissions Office, Communicatie, enz.) en 6 ondersteunende opleidingsteams. Voor het ICT ondersteuningsteam zoeken we nu een nieuwe collega.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • IT
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—36 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • HBO+
  • 12907

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you