Controller (Medior)

Controller (Medior)

Geplaatst Deadline Locatie
23 apr 17 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij graag in control én zou je willen werken binnen de levendige wereld van het universitair onderwijs? De Protestants Theologische Universiteit zoekt per direct een Controller (Medior) (0,6 fte).

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Medior Controller ben je gewend om zelfsturend te zijn en gedij je in een omgeving waar je autonomie hebt. Als Controller werk je nauw samen met je finance collega om ervoor te zorgen dat onze financiële processen vlekkeloos verlopen. Dit betekent dat jouw takenpakket alles behalve eentonig is. Van het incidenteel inboeken van facturen tot het tackelen van complexe vraagstukken, jij draait je hand er niet voor om. Jouw rol is cruciaal voor het succes van onze organisatie. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële administratie, maar ook voor het leveren van inzichten die ons helpen om strategische beslissingen te nemen.

Je bouwt stevige relaties op met alle betrokkenen binnen de PThU. Je hebt dagelijks contact met diverse leidinggevenden en onderzoekers en geeft hen advies over begrotings- en budgetzaken. Elke twee weken zit je met het College van Bestuur aan tafel om de cijfers door te spreken. Om jouw takenpakket compleet te maken, draag je ook de verantwoordelijkheid voor het opstellen van zowel de begroting als de jaarrekening.

Nog even dit

Per 1 september 2024 verhuist de PThU naar Utrecht. Die verhuizing en de overgangsperiode zijn in volle gang. Dit betekent dan ook dat je enerzijds druk bezig bent met de verhuizing van alle collega’s vanuit Amsterdam en Groningen naar Utrecht. Anderzijds wordt jouw standplaats, vanaf 1 september, Utrecht! Is Utrecht voor jou goed te bereiken én werk je daarnaast ook graag vanuit huis? Dan komen we graag met je in contact!

Specificaties

Protestantse Theologische Universiteit (PThU)

Functie-eisen

Wat breng je mee?

  • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een hogeschool, universiteit of een wetenschappelijke instelling met een internationaal medewerkersbestand
  • Je bent sociaal zeer sterk aangelegd om met de diversiteit van onze collega’s overweg te kunnen.
  • Sterke digitale vaardigheden, goed met Excel en liefst ervaring met Exact Online.
  • Je bent in staat je deze nieuwe omgeving snel eigen te maken en hebt respect voor de bijzondere grondslag van de PThU.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd.

Wat bieden wij?

Een prachtige veelzijdige functie in een kleine, overzichtelijke organisatie met een prima werksfeer, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken. Wij zetten ons er met elkaar voor in dat je je als mens en professional ontwikkelt.

Je start bij ons altijd met een jaarcontract en dit wordt bij wederzijds genoegen omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Je salaris is maximaal € 5.929 bruto per maand (schaal 11 cao NU) op fulltime basis en aanvullend uiteraard 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Qua vrije tijd zijn er jaarlijks ruim 30 vakantiedagen op fulltime basis gereserveerd.

Werkgever

Wie zijn wij?

De PThU is een omgeving waarin fascinatie voor wat geloof met mensen doet de boventoon voert. Wij bieden (post)academisch onderwijs voor theologische professionals, maatschappelijke en kerkelijke organisaties en andere geïnteresseerden. Wij leiden onder meer predikanten op voor de PKN en voeren onderzoek uit naar ontwikkelingen in geloof, kerk en wereldchristendom. Voor meer informatie over onze organisatie kijk op www.pthu.nl

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Financiën; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij; Recht; Taal en cultuur; Economie
  • max. 24 uur per week
  • max. €5929 per maand
  • Universitair
  • SP PTU 20242304

Werkgever

Protestantse Theologische Universiteit (PThU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Janskerkhof 12, 3512 BL, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you