Kwaliteitszorgmedewerker Leven Lang Ontwikkelen

Kwaliteitszorgmedewerker Leven Lang Ontwikkelen

Geplaatst Deadline Locatie
23 apr 12 mei Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Is kwaliteitszorg jouw passie en wil jij graag de verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van het onderwijs dat wij bieden aan werkende professionals en lifelong learners? Lees dan verder.

Functieomschrijving

In deze rol zorg je ervoor dat de processen en het beleid van het kwaliteitszorgsysteem en -cyclus worden geïmplementeerd en verbeterd, en heb je de algehele verantwoordelijkheid voor de kwaliteitszorgcyclus. Hiervoor beoordeel je of de inrichting van ons kwaliteitszorgsysteem optimaal inzicht geeft in onze onderwijskwaliteit. Aan de hand van de resultaten van feedbacksessies, enquêtes, jaarverslagen en 5-jaarlijkse audits analyseer je welke aspecten goed en welke minder goed gaan en identificeer je trends die wellicht nuttig zijn om te implementeren.

Je maakt deel uit van het Education Support team en werkt zowel samen met collega’s binnen de Extension school als met docenten en faculteitscoördinatoren bij de faculteiten. Daarnaast werk je nauw samen met de beleidsmedewerker om nieuw beleid te introduceren en de kwaliteit van ons onderwijsaanbod te verhogen.

Je geeft advies over de verbetering van cursussen en korte programma's op basis van kwalitatieve en kwantitatieve data. Je zorgt ervoor dat onze onderwijsproducten de lerende centraal stellen en inclusief zijn. Je faciliteert relevante interne stakeholders om dit ook te onderkennen.

Je bent verantwoordelijk voor het aanvragen en onderhouden van externe accreditaties bij relevante beroepsorganisaties.

Daarnaast volg je de Europese en landelijk ontwikkelingen op het gebied van Microcredentials en integreer je relevante kwaliteitsrichtlijnen in ons kader.

Indien nodig schakel je met relevante partijen en gremia bij fraude- of onderwijsgerelateerde klachten en fungeer je daarnaast als een waardevolle verbinder tussen belanghebbenden op het gebied van kwaliteitszorg en het Management Team van de Extension School.

Er wordt van je verwacht dat je circa 60% van de werkzaamheden op de campus van de TU Delft uitvoert.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Een HBO/WO opleiding onderwijskunde (of vergelijkbaar)
 • Aantoonbare ervaring met onderwijskwaliteitszorg, bij voorkeur in het hoger onderwijs.
 • Affiniteit met (online) onderwijs, bij voorkeur voor professionals.
 • Ervaring met onderwijskwaliteitscontrole, ICT-hulpmiddelen voor het onderwijs en online lesmethoden.
 • In staat om proactief begeleiding en advies te bieden aan professionals
 • In staat om projectmatig te werken
 • Ervaring met procesgericht werken is een pré
 • Overtuigend met gevoel voor verhoudingen: de juiste argumenten en voorbeelden gebruiken om de specifieke stakeholders te overtuigen.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Engels en bij voorkeur in het Nederlands (of bereidheid om Nederlands te leren).
 • Analytisch, datagedreven, in staat om zaken in perspectief te plaatsen, zelfstandig en doelgericht.
 • Gevoel voor onderwerpen op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 year.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op verlenging.
 • Een functieomvang van 32-40 per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.226 en een maximum van €5.090 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Extension School

‘Educate the World and enhance the quality of campus and online education’. Dat is de missie van de TU Delft Extension School for Continuing Education. Een missie die al sinds de oprichting in 2014 richting geeft aan onze innovatiegerichte onderwijsorganisatie.

We bieden op online vervolgonderwijs aan. Samen met de faculteiten van de TU Delft en externe partners ontwikkelen en verzorgen wij modules en korte programma’s, die mensen ondersteunen in hun ontwikkeling tijdens hun loopbaan. Om op de hoogte te blijven in hun vakgebied, het verleggen van hun carrière, of om nieuwe vaardigheden op te doen. Denk aan internationale afgestudeerde ingenieurs die zich verder willen ontwikkelen. En aan mensen die al een tijd werkzaam zijn en nieuwe vaardigheden willen leren voor een volgende stap in hun carrière. Na afronding ontvangen zij een officieel certificaat voor de gevolgde onderwijsmodule(s).

De Extension School is onderdeel van de Universiteitsdienst van de TU Delft. Het managementteam rapporteert rechtstreeks aan het College van Bestuur. Het team bestaat uit ongeveer veertig deskundige en gepassioneerde collega’s met meer dan tien verschillende nationaliteiten. Onze cultuur is dan ook zeer divers!

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 32—40 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • HBO
 • TUD05023

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you