Organisator en facilitator PhD-trainingsprogramma

Organisator en facilitator PhD-trainingsprogramma

Geplaatst Deadline Locatie
23 apr 10 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Graduate School of Geosciences is op zoek naar een tijdelijke organisator en facilitator. Interesse? Lees dan het volledige profiel en reageer!

Functieomschrijving

Wil jij (tijdelijk) de rol van organisator en facilitator bij de Graduate School of Geosciences van de faculteit Geowetenschappen op je nemen?

Wat ga je doen?
Als nieuwe collega lever je een belangrijke bijdrage aan het PhD Cohortprogramma van onze graduate school. In deze veelzijdige functie combineer je coördinerende en organisatorische taken met een rol als facilitator tijdens programma-activiteiten. De functie is tijdelijk, ter vervanging in verband met zwangerschapsverlof.

Het PhD Cohortprogramma is een trainingsprogramma waarbinnen promovedi gedurende vier jaar verschillende modules en (sociale) activiteiten volgen. Het doel van het programma is drieledig: zelfontwikkeling, het verkrijgen van informatie en een onderdeel worden van de PhD community.

Je gaat deel uitmaken van het programmateam, bestaande uit vier docenten en de programmaleider. Ook werk je nauw samen met jonge onderzoekers en de beleidsmedewerker onderzoek van de faculteit. Je belangrijkste aandachtsgebied is de coördinatie en organisatie van het PhD-trainingsprogramma. Daarnaast ben je betrokken bij het faciliteren van onderdelen van het programma. Je kunt hierbij denken aan het verzorgen van informatiebijeenkomsten. Je verzorgt de communicatie richting de promovendi, hun begeleiders en andere belanghebbenden. Ook ben je aanspreekpunt voor vragen over het programma en over andere PhD-gerelateerde zaken.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die voldoet aan onderstaande kwalificaties:
 • een hbo- of wo-opleiding en/of relevante ervaring;
 • organisatorisch talent, accuraat werkend, proactief en gevoelig voor organisatiedynamiek;
 • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk.

Ook als je twijfelt of je voldoende past binnen het profiel nodigen we je graag uit om contact op te nemen om dit samen te verkennen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
 • een functie voor de periode van half augustus tot en met eind november 2024 (eventueel met uitloop in december);
 • een werkweek van 16 tot 20 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.072,- tot maximaal € 4.640,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8-9 van de cao Nederlandse Universiteiten);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over verlofregelingen en regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht onderzoekt de aarde: van de aardkern tot en met het aardoppervlak tot en met het menselijk (ruimte)gebruik op de aarde. Altijd met een focus op duurzaamheid en innovatie. Met 3.400 studenten (BSc en MSc) en 720 medewerkers is de faculteit een sterke en uitdagende organisatie. De faculteit Geowetenschappen is georganiseerd in vier departementen: Aardwetenschappen, Sociale Geografie & Planologie, Fysische Geografie en het departement Sustainable Development.

De (meer dan 400) promovendi die aan de faculteit verbonden zijn, spelen een cruciale rol in genoemde ambitie. Ze worden opgeleid binnen de Graduate School of Geosciences. De Graduate School is in het bijzonder verantwoordelijk voor:
 1. de toelating van masterstudenten en promovendi;
 2. de kwaliteit van het onderwijs en de begeleiding in de master- en PhD-programma's.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Onderwijs
 • Natuurwetenschappen
 • 16—20 uur per week
 • €3072—€4103 per maand
 • HBO
 • 3851

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Princetonlaan 8a, 3584CB, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you