Financieel-administratief medewerker

Financieel-administratief medewerker

Geplaatst Deadline Locatie
24 apr 24 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

financieel-administratief medewerker
financial

Functieomschrijving

Ben jij die handige administratieve duizendpoot die graag wil werken in een organisatie waar het wetenschappelijk onderzoek centraal staat maar waar ook de financiën op orde moeten zijn? Dan zijn we op zoek naar jou.

Dit ga je doen
Je gaat de debiteurenadministratie en crediteurenadministratie ondersteunen. Ook ondersteun je de collega's bij de maand- en periode-afsluitingen. Daarnaast beoordeel en verwerk je declaraties

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Dit breng je mee
  • Een afgeronde opleiding in een financieel / economische richting op tenminste MBO-4 niveau
  • Werkervaring binnen een financiële administratie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis van geautomatiseerde systemen, ervaring met Oracle EBS een pré

Daarnaast ben je klantgericht, werk je nauwgezet en gestructureerd, ben je kritisch naar jezelf en naar je omgeving. We zoeken een leuke, betrokken en gezellige collega die het, net als wij, belangrijk vindt om in een positieve en gezellige sfeer te werken. Binnen het instituut heerst een informele en open werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 24 uur per week op basis van een overeenkomst voor 1 jaar, met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.693 en maximaal € 3.636 bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten/KNAW). Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP.

De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden (max. 50%). Eén dag in de week is het gehele team Financiën samen op kantoor. Het Nederlands Herseninstituut is gehuisvest op het terrein van het AMC in Amsterdam en is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden, zie de webpagina: werken bij de KNAW.

Het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG kan onderdeel uitmaken van de indiensttredingsprocedure.

Werkgever

Nederlands Herseninstituut

Het Nederlands Herseninstituut (NIN) is een instituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) waar ongeveer 200 mensen in dienst zijn. Er wordt fundamenteel wetenschappelijk onderzoek verricht naar de werking van de hersenen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in achttien werkgroepen en de administratieve en technische ondersteuning vindt zoveel mogelijk binnen de diensten van het Herseninstituut plaats.

Afdeling

Financiën

De afdeling Financiën is verantwoordelijke voor de administratie, begroting, inkoop en financiële verantwoording van het Nederlands Herseninstituut. Je komt te werken in een team van 6 collega's die nauw met elkaar samenwerken maar waar ieder wel haar/zijn eigen taken heeft. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden (max. 50%). Eén dag in de week is het gehele team Financiën samen op kantoor.
Je interne contactpartners zijn zowel de onderzoekers van het instituut als de medewerkers van het bureau bij de KNAW. Je werkt samen met collega's uit verschillende landen, kennis van de Engelse taal is dan ook een 'must'. De voertaal op de afdeling Financiën is Nederlands.

Specificaties

  • Financiën
  • max. 24 uur per week
  • MBO+
  • 2085

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 47, 1105BA, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you