Postdoctoraal Onderzoeker Eerstelijnszorg voor Jeugd & Gezin

Postdoctoraal Onderzoeker Eerstelijnszorg voor Jeugd & Gezin

Geplaatst Deadline Locatie
25 apr 19 mei Leiden
Ben jij een (bijna) gepromoveerde onderzoeker met een passie voor implementatie-wetenschap en eerstelijnszorg, vooral gericht op jeugd en gezin? Wil jij actief bijdragen aan projecten zoals Samen voor Beter, Doing what Works for Children en andere initiatieven die zich richten op het verbeteren van zorginterventies voor kinderen, jongeren en hun ouders? Heb jij de ambitie om het verschil te maken in het leven van kwetsbare jongeren en gezinnen door bij te dragen aan het verbeteren van de toegang tot de juiste zorg op het juiste moment? Dan maken we graag kennis met jou!

Functieomschrijving

Als (bijna) gepromoveerde onderzoeker speel je een sleutelrol in het verbeteren van de gezondheidszorg voor de jeugd en gezinnen. Binnen onze afdeling Public Health & Eerstelijnsgeneeskunde vervul je een uitdagende positie als postdoctoraal onderzoeker. Als onderdeel van het team neem je actief deel aan verschillende projecten, waaronder Samen voor Beter (gericht op de integrale aanpak van mentale gezondheid bij jongeren - gefinancierd door ZonMw), Doing what Works for Children (NWA), Samen voor complexe gezinnen, het Cleopatra project (KWF), en het project de KindCheck Voorbij (ZonMw). Jouw rol spitst zich toe op het verbeteren van de in- en uitvoer van complexe interventies voor kinderen, jongeren en hun ouders. Je werkt samen met professionals om antwoorden te vinden op cruciale vragen, zoals hoe er kan worden ondersteund bij het implementeren van deze interventies, hoe ouders en leerkrachten betrokken kunnen worden bij een integrale aanpak, en hoe ook kwetsbare jongeren bereikt kunnen worden. In deze functie heb je de kans om écht impact te maken. Door jouw inzet streven we naar een toekomst waarin meer kinderen en ouders de juiste zorg krijgen, op de juiste plek en op het juiste moment.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

·         Het ontwikkelen, plannen en uitvoeren van mixed-methods onderzoek.

·         Het ondersteunen en begeleiden van jonge onderzoekers.

·         Projectmanagement: organiseren van meetings, begeleiden van vergaderingen, rapporteren aan subsidieverstrekkers.

·         Het ontwikkelen en geven van onderwijs aan geneeskunde en psychologie studenten.

·         Het leveren van een actieve bijdrage aan de verdere opbouw van de PHEG Implementation Science Taskforce, en het de werkgroep Onderzoek van het Nationaal Implementatie Collectief (NIC).

Er is expliciet ook ruimte gereserveerd om jouw eigen onderzoek(slijn) te gaan vormgeven, en voor het schrijven van aanvragen

Arbeidsvoorwaarden

·         Als postdoctoraal onderzoeker  vindt de inschaling plaats op basis van opleiding en ervaring in schaal 10 of 11, CAO UMC. Dit salaris bedraagt minimaal € 3.493,- (schaal 10, CAO UMC) en maximaal € 6.402,- (schaal 11, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.

·         De aanstellingsduur is in eerste instantie voor een jaar, met de intentie om bij goed functioneren het dienstverband voort te zetten

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Additionele informatie

Wat bieden we jou?

Door gezondheid gedreven; dat is onze missie. Dit geldt uiteraard niet alleen voor onze patiënten maar ook voor onze medewerkers. Met Future@Work garanderen wij een plezierige werkomgeving en bieden wij ruimte voor ontwikkeling. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook ben je als medewerker van het LUMC aangesloten bij het ABP pensioenfonds. Dit betekent dat maar liefst 70% van je pensioenpremie betaald wordt door het LUMC en je daardoor netto meer salaris over houdt. Wel zo fijn!

Contact

Rianne van der Kleij, associate professor, Public Health & Eerstelijnsgeneeskunde, tel: 06 26 64 26 23, e-mail: m.j.j.van_der_kleij@lumc.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Specificaties

  • Postdoc; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €3493—€6402 per maand
  • Universitair
  • C.24. LS. BK. 80

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Er komen twee gespreksrondes, waarvan in de tweede ronde een korte presenteeropdracht wordt gevraagd.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Er komen twee gespreksrondes, waarvan in de tweede ronde een korte presenteeropdracht wordt gevraagd.

Solliciteer uiterlijk op 19 mei 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).