Specialist Werktuigbouwkunde

Specialist Werktuigbouwkunde

Geplaatst Deadline Locatie
25 apr 19 mei Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bouw als specialist werktuigbouwkunde mee aan een continu veilige en optimaal functionerende omgeving voor top-onderzoek en -onderwijs bij de oudste en grootste technische universiteit van Nederland.

Functieomschrijving

Met een oppervlakte van ruim 161 hectare en een 60-tal gebouwen is de TU Delft een van de grootste campussen ter wereld. Een campus gevuld met faculteiten, hightech-labs, living labs en horeca .In jouw rol, als specialist werktuigbouwkunde, zorg je samen met je collega specialist dat de werktuigbouwkundige installaties in de gebouwen van de TU Delft veilig en functioneel zijn en voldoen aan geldende wet- en regelgeving en de bovenwettelijke eisen die wij stellen aan onze wetenschappelijk hoogstaande omgeving. Je bepaalt samen met je collega het beheerplan met bijhorend effectief, efficiënt en veilig beheerproces voor deze installaties in de gebouwen.

Als specialist werktuigbouwkunde maak je onderdeel uit van de afdeling Beheer en Onderhoud. binnen het team Toezicht en Advies . De afdeling van zo'n 100 collega’s is verantwoordelijk voor de technische instandhouding van alle TU Delft gebouwen. Daarnaast verzorgt de afdeling de instandhouding van de terreinen, infrastructuren, energievoorzieningen en het parkmanagement

Verder beoordeel je ontwerpdocumenten en geef je gevraagd en ongevraagd bindend advies over werktuigbouwkundige vraagstukken. Je rapporteert hierop richting de teamleider Toezicht en Advies. Daarnaast signaleer je risico’s op het gebied van deze installaties en handel je daarnaar.

Bij de TU Delft krijg je alle ruimte voor ontwikkeling en dat binnen een unieke werkomgeving: een internationaal gerenommeerde technische universiteit met baanbrekende installaties en onderzoeken. Daar ben jij onderdeel van!

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo-diploma in werktuigbouwkunde of HIT (Hoger Installatie Techniek)
 • Opleiding Deskundige Leidingwaterinstallaties of gelijkwaardig is een pre
 • Je hebt ervaring met kwaliteitssystemen om te monitoren of gebouwen en installaties aan de wet- en regelgeving voldoen.
 • Het is een pre als je kennis hebt van het Bouwbesluit 2012, normen zoals NEN 1006 en BRL 6010
 • Je bent bereid je te ontwikkelen op het gebied van voorbereiden en uitvoeren van interne audits om de veiligheid van gebouwen en installaties te borgen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 32-38 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 4.332,- en een maximum van € 5.929,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Campus Real Estate & Facility Management

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. 

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 32—38 uur per week
 • €4332—€5929 per maand
 • HBO
 • TUD04739

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you