Teamleider Inkoop

Teamleider Inkoop

Geplaatst Deadline Locatie
26 apr 22 okt Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren professional die klaar is om een cruciale rol te spelen in het vormgeven van de toekomst van twee vooraanstaande onderwijsinstellingen in het bruisende Amsterdam? Heb je expertise in het leiden van een team van echte specialisten en ben je zeer bekwaam met grote, complexe Europese en internationale aanbestedingen? Dan is dit jouw kans om als Teamleider Inkoop bij de UvA/HvA het voortouw te nemen in een inspirerende omgeving waar historie en innovatie samenkomen.

Als Teamleider Inkoop speel je een sleutelrol bij het begeleiden van grote aanbestedingen voor zowel de UvA als de HvA. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor het succesvol afronden van complexe aanbestedingsprocessen, maar je staat ook aan het roer van een team van circa 12 deskundige professionals. Jouw leiderschap staat centraal in het aantrekken en ontwikkelen van hoogwaardig talent, terwijl je stevig in je schoenen staat om uitdagende profielen te managen. Daarnaast dien je als eerste aanspreekpunt voor het managementteam op het gebied van aanbestedingen, fungeer je als vakvolwassen gesprekspartner voor alle betrokkenen, van het afdelingshoofd tot aan de specialisten in jouw team. Jouw leiderschap en expertise zijn van groot belang bij het vormgeven van ons team Inkoop binnen de UvA/HvA.

Dit ga je doen:
 • Leid een team van circa 12 deskundige professionals als Teamleider Inkoop bij de UvA/HvA en speel een sleutelrol in het begeleiden van grote aanbestedingen voor beide onderwijsinstellingen.
 • Leiden en begeleiden van grote Europese en internationale aanbestedingen voor de UvA/HvA.
 • Verbeteren van het accountmanagement en voeren van accountgesprekken met interne en externe belanghebbenden.
 • Aansturen van speciale projecten en inschrijven op Europese aanbestedingen en het organiseren van intervisies binnen het team.
 • Actief meedenken met het inkoopbeleid en optimaliseren van inkoopprocessen, in nauwe samenwerking met alle inkoopafdelingen.

Hier ga je werken als Teamleider Inkoop in Amsterdam
Welkom bij ons Team Inkoop van Facility Services (FS). Ons team, onderdeel van de afdeling IC&L (Inkoop, Contractmanagement & Logistiek), is een enthousiaste groep van 12 professionals die samenwerken aan de ontwikkeling van ons team. Samen streven we naar het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van grote aanbestedingen en inkoop. Jouw bijdrage is hierbij van onschatbare waarde!

De werksfeer binnen ons team is informeel en hecht. We organiseren regelmatig gezamenlijke activiteiten zoals kennissessies en bijeenkomsten, omdat we veel waarde hechten aan teamgevoel en samenwerking.

En wat ook interessant is, we zijn momenteel bezig met de uitbreiding en groei van onze afdeling. Hierdoor krijg je de kans om actief bij te dragen aan iets speciaals en jezelf verder te ontwikkelen in een stimulerende werkomgeving. Je standplaats is op ons kantoor aan de Hogehilweg 21 in Amsterdam Zuidoost, wat zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar is. Daarnaast biedt Facility Services flexplekken op verschillende campussen van de UvA en de HvA, waardoor je de mogelijkheid hebt om op verschillende locaties te werken. Naast vaste kantoordagen bieden we veel ruimte om vanuit huis of een andere locatie te werken, waardoor je flexibel kunt zijn in je werkuren en -omgeving.

De HvA en de UvA willen een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Amsterdam is rijk aan een verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Die diversiteit zien we graag terug in ons personeelsbestand want dat maakt ons nog beter.

Hier herken je jezelf in
Jij hebt/bent:
 • HBO werk- en denkniveau dankzij een afgeronde HBO- of universitaire opleiding.
 • Bewezen leiderschapskwaliteiten voor effectief teammanagement.
 • Minimaal 5 jaar ervaring met Europese/Internationale aanbestedingen.
 • Bewezen advisering in complexe omgevingen.
 • Ervaring binnen een complexe organisatie met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
 • Uitstekende communicatie- en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden we jou
Een creatieve werkomgeving waar je veel ruimte krijgt voor individuele inbreng en waar jouw expertise wordt gewaardeerd!

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de periode van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Deze functie past binnen het functieprofiel afdelingshoofd 2. Bij deze functie hoort schaal 12. Het salaris bedraagt minimaal € 5.247,- en maximaal € 6.737,- bruto per maand bij een volledig dienstverband (38 uur per week) en is afhankelijk van competenties en ervaring. Dit is exclusief 8% vakantiegeld en een 13e maand. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
 • 29 vakantiedagen bij een volledig dienstverband & extra vakantiedagen tussen kerst en de jaarwisseling;
 • mobiele telefoon en een laptop;
 • internet- en thuiswerkvergoeding;
 • pensioenopbouw bij het ABP;
 • je hebt de flexibiliteit om werk en privé te combineren, met de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • door wekelijks twee uur meer te werken dan je arbeidsuren, ontvang je op jaarbasis 96 compensatie-uren. Dat geldt ook als je parttimer bent;
 • daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
 • je mag deelnemen aan de open UvA colleges waarmee je maximaal 30 studiepunten per jaar kunt verdienen.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam. Voor de HvA, zie medewerkers aan het woord.

Over ons
Facility Services (FS) heeft een bijzondere positie: samen met onze collega-diensten (het Administratief Centrum, de Bibliotheek HvA/UvA en ICT Services) werken we voor zowel de HvA als de UvA. Ruim 300 FS-collega’s zetten zich elke dag samen in om ervoor te zorgen dat docenten, studenten, onderzoekers en andere medewerkers hun werk zo goed en prettig mogelijk kunnen doen.

Ons werk is van onschatbare waarde voor het onderwijs en onderzoek. Pand niet open? Audiovisuele apparatuur kapot? Dan geen onderwijs en onderzoek. Geen koffie of restaurants? Dan wordt het stil in onze gebouwen. Geen tentamensurveillanten? Studenten lopen vertraging op. Geen afvalcontract, geen schoonmaak? We hoeven het niet uit te leggen: zonder Facility Services staat alles stil. We zijn een daadkrachtige club mensen. Gebeurt er iets onverwachts? Wij zijn wendbaar en ondernemen actie. We helpen graag en onze lat ligt hoog. Wij regelen het, met elkaar.

Voor meer informatie zie onze LinkedIn-pagina Universiteit van Amsterdam: Werken in de facilitaire dienstverlening | LinkedIn en de websites: www.HvA.nl en www.UvA.nl.

Vragen?
Wil je eerst nog even verder praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met:

Sollicitatie
Herken je je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt via de link solliciteren.

Past deze vacature niet bij jouw profiel? We hebben nog meer vacatures!
Kijk hiervoor bij de van de
HvA en de UvA.

Wat je verder moet weten
 • bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature houden wij de UvA Sollicitatiecode aan.
 • Bij de UvA hechten we veel waarde aan integriteit en kwalificaties. Als onderdeel van ons sollicitatieproces voeren wij een controle uit om de betrouwbaarheid en geschiktheid van onze kandidaten te waarborgen door een Identiteitscontrole en diploma- en referentiechecks.

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

 • Management
 • Techniek
 • max. 38 uur per week
 • €5247—€6737 per maand
 • Universitair
 • 12645

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hogehilweg 21, 1101CB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit van Amsterdam (UvA)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 22 okt 2024 21:43 (Europe/Amsterdam).