(Senior) projectmanager vastgoed

(Senior) projectmanager vastgoed

Geplaatst Deadline Locatie
26 apr 17 mei Amsterdam

Functieomschrijving

De studenten en medewerkers van de Universiteit van Amsterdam studeren, werken en ontspannen in onze vaak historische panden en op onze bruisende campussen. Daar kun jij als (senior) Projectmanager Vastgoed aan bijdragen! Wil jij je inzetten voor complexe gebiedsontwikkeling, renovaties en nieuwbouw? Werk je graag samen met andere experts uit allerlei disciplines? Denk je altijd kritisch mee, en kun je je goed verplaatsen in de verschillende belanghebbenden? Dan is de functie van (senior) Projectmanager Vastgoed bij de Universiteit van Amsterdam dé baan voor jou.

Wat ga je doen?
Als (senior) Projectmanager Vastgoed ben je eindverantwoordelijk voor grote en vaak complexe (nieuw)bouw- en renovatieprojecten. Vanaf de start tot de uitvoering, de oplevering, de ingebruikname en de evaluatie van het project.

In de ontwerpfase stuur je het ontwerpteam aan. Je vertaalt de gebruikersvraag naar een projectdefinitie en een programma van eisen. Je zorgt voor een goede planning, coördinatie en organisatie van de bouwprojecten. Je houdt nauw contact met de gebruikers, beheerder, leveranciers en architecten. Met het ontwerp- en projectteam zorg je voor fasedocumenten waarop Stuurgroepen en het College van Bestuur zijn besluitvorming baseert.

In de uitvoeringsfase stuur je de (onder)aannemers aan. Je zorgt ervoor dat de budgetten niet worden overschreden en dat het werk volgens planning verloopt. De veiligheid en de kwaliteit van het afgeleverde werk staan altijd voorop.

Een greep uit je taken:
  • het projectteam aansturen;
  • afstemmen met externe stakeholders (zoals de gemeente Amsterdam);
  • projectdoelstellingen realiseren binnen de randvoorwaarden (tijd, geld, kwaliteit, organisatie en communicatie);
  • de juiste kritische vragen stellen, zodat je de eisen en wensen van de opdrachtgever en gebruikers kunt vertalen naar een passend, gedetailleerd en functioneel ontwerp;
  • zorgen voor een integraal ontwerp, waarbij de bouwkundige en installatietechnische aspecten goed op elkaar zijn afgestemd en passen bij het PvE;
  • technische haalbaarheidsonderzoeken uitvoeren en daarbij bouwkundige en installatietechnische oplossingen beoordelen;
  • de verschillende belanghebbende partijen binnen en buiten de UvA actief bij het project betrekken;
  • toezien op de naleving van de afspraken uit de Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie (BLVC)-plannen van de verschillende aannemers;
  • problemen en risico’s signaleren, bespreekbaar maken en beheersen;
  • tegenspraak organiseren om het project beter te maken;
  • het project accuraat afronden (inclusief evaluatie) en overdragen aan de beheerorganisatie.

Wie ben jij?
  • Je hebt minimaal vijf tot tien jaar ervaring met gebieds- en gebouwontwikkeling in een vergelijkbare rol.
  • Je hebt een technische hbo-opleiding afgerond of een hbo-denkniveau.
  • Heb je een bouwkundige en/of installatietechnische achtergrond? Dat is een grote plus voor deze functie.
  • Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
  • Je zoekt graag creatieve oplossingen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Je hebt kennis van duurzame en circulaire oplossingen voor de gebouwde omgeving. Nog niet? Dan verdiep je je hier graag in.
  • Je hebt ervaring in proces- en planmatig werken.
  • Je bent een teamspeler.

Wat bieden we jou?
We bieden een dienstverband voor een jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur met ingang 1 juli 2024. Bij gebleken geschiktheid is een verlenging of vast dienstverband mogelijk. Het dienstverband is voor ca 32 uur per week.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €5.247 tot €7.305 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Over ons
De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 45.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

De dienst Huisvestingsontwikkeling (HO) creëert samen met gebruikers en beheerders inspirerende werkomgevingen voor onderwijs, onderzoek en samenwerkingsverbanden van wetenschap en bedrijfsleven. Samen met de academische gemeenschap, de gemeente Amsterdam, bewoners en ondernemers werkt HO aan vernieuwing en verduurzaming van de UvA-campussen en aan ontwikkeling van huisvesting voor studenten. HO is actief in netwerken van stad, wetenschap en samenleving en werkt samen met bestuurders, architecten, stedenbouwkundigen, woningbouwcorporaties, inwoners en ondernemers.

Normaliter werkt ons team vanuit ons pand aan het Spui in hartje Amsterdam, waar je makkelijk op de fiets of met het OV komt.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Vragen?
Voor vragen over de functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met:

Sollicitatie
Herken je je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we jouw brief en cv graag tegemoet. Je kunt via onderstaande link online solliciteren. Je kunt uiterlijk vrijdag 17 mei 2024 solliciteren op deze functie.

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

  • Management
  • Techniek
  • max. 32 uur per week
  • €5247—€7305 per maand
  • HBO
  • 12873

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit van Amsterdam (UvA)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 17 mei 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).