Technisch assistent Neurobiologie

Technisch assistent Neurobiologie

Geplaatst Deadline Locatie
26 apr 23 mei Nijmegen

Functieomschrijving

Wil je graag deel uitmaken van een dynamisch team van wetenschappers in het veld van de neurobiologie? Ben je gemotiveerd, enthousiast en een echte teamplayer? Draag je graag bij aan gedragsstudies met knaagdieren, mediabereiding en onderhoud van fruitvliegculturen? Dan ben jij nodig als technisch assistent Neurobiologie!

Als technisch assistent Neurobiologie maak je deel uit van het onderzoeksteam van de sectie Neurobiologie bij het Donders Centre for Neuroscience (DCN). Je bent betrokken bij het uitvoeren van gedragsexperimenten met knaagdieren, bij het bereiden van media voor fruitvliegkweek, het transfereren van fruitvliegen naar vers medium en bij het wassen en recycleren van gebruikte buisjes voor fruitvliegkweek. Je werkt hierin samen met PhD kandidaten en postdoctorale onderzoekers. Voor de fruitvlieg-mediabereiding werk je ook samen met job-studenten. Je documenteert de resultaten op een accurate en vindbare manier, door middel van een lab note book. Uiteindelijk rapporteer je de resultaten van de experimenten aan je leidinggevende en de betrokken teamleden.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-opleiding Dierverzorging. Toelating om met knaagdieren te werken (art. 9 of art. 13) is een plus.
  • Je kunt goed overweg met standaard computersoftware en staat open om te werken met gedragsanalyse programma’s.
  • Je bent een gemotiveerde en enthousiaste teamplayer met een positieve en constructieve houding.
  • Je neemt initiatief, wilt graag bijleren en wilt bijdragen aan een multidisciplinair team in een innovatieve omgeving.
  • Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en het Engels.
  • Bestaande werkervaring met knaagdieren, zoals gedragsanalyse en basismanipulaties, is een voordeel.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je salaris binnen salarisschaal 5 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Het Donders Centre for Neuroscience (DCN) is één van de zes onderzoeksinstituten binnen de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) aan de Radboud Universiteit Nijmegen. DCN doet onderzoek naar de moleculaire mechanismen die aan de basis liggen van neurodegeneratieve ziekten, naar mechanismen van neuronale communicatie en naar de complexe neurale netwerken die aan de basis liggen van zintuiglijke waarneming, motoriek, en cognitieve hersenfuncties. Voor dit onderzoek gebruiken we experimentele en computationele benaderingen.

DCN maakt deel uit van het Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour: een interfacultair, neurowetenschappelijk instituut van wereldfaam met een dynamische en interactieve cultuur. Het Donders Instituut telt meer dan 800 wetenschappers die zich wijden aan het begrijpen van de mechanismen die aan de basis liggen van hersenfunctie.

Uitstekende, state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten zijn beschikbaar voor de brede waaier van neurowetenschappelijk onderzoek aan het Donders Instituut. Het Donders Instituut werd door een internationaal evaluatiecommittee als ‘excellent’ bestempeld en erkend als een ‘heel stimulerende omgeving voor zowel topwetenschappers als jong talent’. Het Donders Instituut draagt een collaboratieve, multidisciplinaire en ondersteunende onderzoeksomgeving hoog in het vaandel. Met een divers internationaal personeelsbestand is Engels de ‘lingua franca’ aan het Instituut.

Additionele informatie

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Erik Storkebaum. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op 31 mei. Je treedt bij voorkeur op 1 juli in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • max. 38 uur per week
  • MBO
  • 62.108.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboud Universiteit). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 23 mei 2024 1:59 (Europe/Amsterdam).