Marketing Communicatiemedewerker

Marketing Communicatiemedewerker

Geplaatst Deadline Locatie
28 apr 25 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende marketing- en communicatiefunctie? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat professionals helpt om hun kennis uit te breiden en zo maatschappelijke vraagstukken aan te pakken?

Wij, een klein enthousiast team binnen de Universiteit van Amsterdam, zoeken per direct een even enthousiaste collega om te helpen ons aanbod bekend te maken bij diverse doelgroepen en zo nieuwe deelnemers te werven.

Wat ga je doen
 • Je ontwikkelt en voert marketing communicatie acties uit om leads te werven en op te volgen. Waarbij je onder andere gebruik maakt van e-mailmarketing (Activecampaign).
 • Je beheert het LinkedIn-kanaal van UvA Academy terwijl je samen met ons marketingbureau online campagnes opzet om onze doelgroepen te bereiken.
 • Verder monitor en evalueer je de resultaten van onze marketing- en communicatie-inspanningen aan de hand van data en onderzoeken en bewaak je de huisstijl samen met ons marketing- en communicatieteam.
 • Je verstrekt mondelinge en/of schriftelijke informatie aan geïnteresseerden, houdt onze marketingfunnel up-to-date (de marketing automation), en werkt klantgegevens bij in ons CRM-systeem.
 • Daarnaast voer je diverse ad-hoc werkzaamheden uit en ben je betrokken bij alles wat verder komt kijken bij het voortdurend ontwikkelen van nieuwe programma's.

Wat vragen we van jou
Je bent iemand met doorzettingsvermogen en overtuigingskracht, in staat om snel te schakelen. Als creatieve, open-minded en vrolijke collega denk je in mogelijkheden en voel je je op je gemak in een academische omgeving, maar ook in een kleine ondernemende afdeling. Je excelleert in zelfstandig werken terwijl je toch je rol als teamspeler nooit uit het oog verliest. Je bent oplossingsgericht. Als extraverte persoon geniet je van contact met anderen en vind je het leuk om hen te adviseren over een passende opleiding en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt een wervende schrijfstijl waarmee je onze doelgroepen weet te bereiken, zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast heb je ervaring in marketingcommunicatie/sales en online advertising, en ben je bekend met Active Campaign of andere marketing automation software/ CRM systemen.

Vind jij het leuk om contact te houden met professionals die interesse hebben in onze programma’s en nauw samen te werken in een klein enthousiast team met ruimte voor eigen ontwikkeling? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!

Wat bieden we jou
We bieden een parttime dienstverband voor 24-32 uur per week, voor de periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden. Het UFO-profiel Communicatiemedewerker 2 is van toepassing.

Het salaris bedraagt €3072 en max. €4103 bruto per maand bij een volledige aanstelling van 38 uur per week (conform schaal 8, Cao Nederlandse Universiteiten). Dit is exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering

Wat bieden we je verder
 • Een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling in een inspirerende organisatie;
 • Een functie waarbij eigen initiatief en input gewaardeerd worden;
 • Een enthousiast en warm team;
 • Een inspirerende academische en internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Over ons
De UvA is de grootste universiteit van Nederland met een breed opleidingsaanbod. De Faculteit Maatschappij en Gedrag (FMG) speelt een leidende rol in het adresseren van maatschappelijke uitdagingen. UvA Academy is onderdeel van de FMG en richt zich op leven lang leren.

Over UvA Academy

Bij UvA Academy focussen we ons op kortlopend onderwijs voor professionals. Onze programma's richten zich op actuele thema's zoals de toekomst van werk, transities, gedragsverandering, leren, zorg en meer. Daarbij brengen we de wetenschap en inzichten uit de praktijk samen in inspirerende programma’s.

Vragen
Voor vragen over de functie of de afdeling kun je contact opnemen met:
 • Esther Verhamme, communicatieadviseur T: +31 (0) 6-28759774 E.verhamme@uva.nl (maandag, dinsdag of donderdag) of
 • Mascha Walbeek, coordinator T: +31 (0) 6-28759672 m.walbeek@uva.nl

Solliciteren
Herken je je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we sollicitatie graag tegemoet. Je kunt via onderstaande link online solliciteren. We ontvangen graag een motivatiebrief en cv als pdf-bestand.

De reactietermijn sluit op 25 mei, sollicitaties die we na de reactietermijn ontvangen, die niet via de link worden verstuurd, of niet compleet zijn, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • Gedrag en maatschappij
 • 24—32 uur per week
 • €3072—€4103 per maand
 • MBO
 • 12930

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you