Projectcontroller faculteiten

Projectcontroller faculteiten

Geplaatst Deadline Locatie
29 apr 16 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De optimale inzet van financiële middelen bewaken voor baanbrekende onderzoeksprojecten. Jij doet het als projectcontroller bij TU Delft, een van de meest vooraanstaande kennisorganisaties ter wereld!

Functieomschrijving

Zelfrijdende auto’s. Robots die chirurgische ingrepen uitvoeren. Of onderzoek naar een koolstofvrije luchtvaart. Zomaar enkele voorbeelden van de revolutionaire projecten waarover jij als projectcontroller bij TU Delft de financiële regie kunt pakken. In onze bruisende onderwijs- en onderzoeksomgeving werk je samen met projectleiders en wetenschappers op het hoogste kennisniveau. Mede dankzij jou maken zij de juiste afwegingen bij het onderzoek dat ze uitvoeren en zetten we budgetten optimaal in.

Welke subsidies zijn beschikbaar, welke afspraken en regelingen spelen een rol, wat zijn mogelijke scenario’s voor besteding van het geld en met welk uitgavenpatroon realiseren we de grootste impact? Over deze vraagstukken ga jij in gesprek met de wetenschappers, projectleiders en afdelingsvoorzitters binnen jouw faculteit. Jij bent hun aanspreekpunt voor de projectfinanciën en adviseert gevraagd en ongevraagd over tientallen projecten waar veel (en soms zelfs héél veel) geld mee gemoeid is. Je denkt mee over de opzet, beoordeelt de begroting, stelt forecasts op, controleert projectverantwoordingen, maakt scenarioanalyses en bespreekt periodiek managementinformatie. Door open en helder te communiceren zorg jij voor verbinding en vertrouwen en bewijs je je als waardevolle raadgever en partner.

Je gaat met een focus op onderzoeksprojecten aan de slag in een financeteam van een van onze faculteiten. Als ervaren financieel expert vind je het leuk om actief met wetenschappers mee te denken. Afhankelijk van de faculteit, werk je in je team samen met zo’n vier tot tien finance professionals, waaronder de finance manager en meerdere businesscontrollers, financial controllers en projectcontrollers. Door met hen te sparren, zorg je dat jouw analyses en adviezen onderbouwd zijn met cijfers uit het verleden en aansluiten bij de plannen voor de toekomst. Als team komen jullie op vaste momenten samen op de campus, daarnaast kun je een deel van je tijd vanuit huis werken.  

Bij TU Delft hechten we veel waarde aan een gezonde werk-privébalans. Daarom bieden we flexibele werktijden en de mogelijkheid om bij een fulltime dienstverband structureel twee dagen per week vanuit huis te werken.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma, bij voorkeur in bedrijfseconomie, of een master of science in controlling.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een relevante financiële functie en voelt je thuis in een grote organisatie als TU Delft.
 • Je gaat constructief-kritisch, ondernemend en doelgericht te werk met oog voor het achterliggende belang en de praktische uitvoerbaarheid van je adviezen op korte en langere termijn.
 • Je kunt goed omgaan met mensen die verschillen qua karakter, werkwijze en kennisniveau, doorziet vlot hoe een organisatie werkt en stemt je aanpak soepel af op de situatie en belangen van diverse stakeholders.
 • Je kunt goed de verbinding leggen tussen kaders, plannen, activiteiten en cijfers en bent goed in het beoordelen van meerdere opties en scenario’s.
 • Je weet financiële vraagstukken helder uit te leggen en spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 32-38 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.332 en een maximum van €5.929 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Finance

De ambitie van de TU Delft vraagt om investeringen in onderzoek, techniek, en onderwijs, en dat zegt direct alles over het belang van Finance. Wij adviseren het College van Bestuur, de faculteiten en diensten over financiële vraagstukken op het gebied van business control, procurement, treasury management, fiscaliteiten en verzekeringen. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de planning- en controlcyclus en de gehele financiële administratie. Dit alles is onmisbaar voor de TU Delft om hun ambities waar te maken. Je bent van harte uitgenodigd om hiervan deel uit te maken. 

Specificaties

 • Financiën
 • 32—38 uur per week
 • €4332—€5929 per maand
 • HBO+
 • TUD05311

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you