AIOS Dermatologie

AIOS Dermatologie

Geplaatst Deadline Locatie
29 apr 20 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als arts in opleiding tot specialist volg je gedurende 5 jaar de medisch vervolgopleiding dermatologie. Je draagt daarin bij aan de poliklinische zorg, dagbehandeling, klinische zorg en het onderwijs. Daarmee kom je in aanraking met een breed spectrum van onze zorg. In de patiëntenzorg zul je in korte tijd veel patiëntencontacten hebben, zowel op de polikliniek als op de behandelunit. Wil jij graag zelf mede vorm geven aan jouw opleiding? Solliciteer dan nu!

De basisopleiding vindt grotendeels plaats in het Radboudumc. Een onderdeel van de basisopleiding is daarnaast een perifere stage van 6 maanden, die gevolgd wordt in één van onze geaffilieerde opleidingsziekenhuizen (JBZ in 's Hertogenbosch en CWZ in Nijmegen). Het thema allergologie wordt gedurende 3 maanden gevolgd in Rijnstate (Arnhem). Ook is er ruimte voor een vrij in te vullen verdiepingsstage van 3 maanden.

Samen met je collega AIOS en de opleiders geef je mede vorm aan jouw opleiding door betrokken te zijn bij de opleiding en de patiëntenzorg. Je draagt bij aan continue verbeterprocessen van zowel opleiding als patiëntenzorg door deelname aan afdelingsbrede overlegstructuren. Lees meer over onze opleiding in de Opleidingsetalage FMS en de ervaringen van één van onze aios.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een gediplomeerd basisarts met een geldige BIG-registratie. Bij voorkeur heb je werkervaring in de dermatologie en wetenschappelijke interesse. Je bevlogenheid om dermatoloog te worden komt tot uitdrukking in je initiatiefrijke houding en je motivatie om jezelf te ontwikkelen. Je bent analytisch en werkt gestructureerd waarbij je oog hebt voor het bewaken van de voortgang.

Je hebt een positieve instelling en werkt graag in een omgeving waar we elkaar aanspreken om tot betere prestaties te komen. Daarnaast ben je flexibel en functioneer je goed in een veranderende omgeving. Je herkent jezelf in de kernwaarden van het Radboudumc: betrokken zijn, samenwerken en excelleren.

Tijdens avond-, nacht-, en weekenddiensten is een aanrijdtijd van maximaal 30 minuten vereist.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Voor de duur van de opleiding (5 jaar).

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.354 en € 5.997 (schaal 11A) bij een fulltime dienstverband. Ook krijg je 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
  • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
  • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
  • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
  • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’. Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op de aanvullende pakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Dermatologie is onderdeel van het Radboudumc. De afdeling draagt bij aan de strategie van het Radboudumc door als academisch centrum patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek op gebied van de dermatologie te leveren. We bieden dermatologische zorg aan patiënten verwezen door zowel huisartsen (tweedelijnszorg) als perifeer en academisch werkende dermatologen (derdelijnszorg). Het gaat daarbij om zowel laagcomplexe problematiek als om complexe huidziekten. We bieden dermatologische zorg over de volle breedte, met een focus op onze expertisegebieden inflammatoire dermatosen, oncologie en aangeboren vaatafwijkingen. Daarnaast participeert onze afdeling in de opleiding tot arts door het geven van onderwijs aan geneeskundestudenten en het begeleiden van coassistenten. Er werken 120 medewerkers op de afdeling.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • max. 46 uur per week
 • €4354—€5997 per maand
 • Universitair
 • 192746-P1504881-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you