Management assistent bij Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (0,6fte – 0,8fte)

Management assistent bij Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (0,6fte – 0,8fte)

Geplaatst Deadline Locatie
29 apr 19 mei Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb je zin om binnen onze groeiende faculteit Lucht- en Ruimtevaarttechniek te komen werken? Voor een dynamische afdeling met energieke wetenschappers, collega’s en studenten die voor elkaar klaar staan en met zijn allen werken aan de verduurzaming van lucht- en ruimtevaart? Lees dan snel verder en solliciteer!

Functieomschrijving

Je komt te werken voor de afdeling Flow Physics and Technology op de levendige campus van TU Delft en biedt samen met de andere drie management assistenten administratieve en organisatorische ondersteuning aan de secties binnen deze afdeling. Binnen de afdeling hebben we zo’n 185 medewerkers.

Je bent als management assistent het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers, studenten en (wetenschappelijke) gasten.

Je belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Aanspreekpunt en communicatie voor buiten en binnen de afdeling.
 • Verzorgen van (complex) agendabeheer.
 • Plannen en organiseren van vergaderingen en kleine evenementen.
 • Invoeren van bestellingen en afhandelen enkele financiële zaken.
 • Coördinator van het hele vacature- tot en met aanstellingsproces.

Je bent een samenwerker en doorpakker, denkt altijd 2 stappen vooruit en ontlast de te ondersteunen wetenschapper op een enthousiaste manier. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken, maar je vindt het ook leuk om op mensen af te stappen om dingen voor elkaar te krijgen en vraagt om hulp als je het even niet weet. De werkprocessen binnen de TU Delft zijn gedigitaliseerd en het intuïtief omgaan met systemen en een flinke dosis improvisatievermogen helpen je zeer. Je kunt goed de prioriteiten stellen en als je eenmaal weet hoe alles bij ons werkt, kan je zelfstandig aan de slag.

Daarnaast kan je rekenen op ondersteuning van enkele ervaren management assistent collega’s en we streven ernaar dat jullie elkaar kunnen vervangen om zo de afdeling optimaal te ontzorgen. Onze werksfeer is prettig en informeel. Als team zorgen we er graag voor dat je goed wordt ingewerkt, zodat je al snel stevig in je schoenen staat. Verder organiseert het TU Delft secretaressenetwerk regelmatig leerzame en leuke activiteiten, waardoor je op een eenvoudige manier wegwijs raakt binnen de organisatie.

Onze voorkeur gaat uit naar een collega die 24 uur tot 32 uur per week (0,6fte - 0,8fte) beschikbaar is. Je begint de eerste maanden met werken op de campus om je collega’s en werkzaamheden goed te leren kennen. Daarna is - in goed overleg met het management assistent team - thuis werken af en toe ook mogelijk.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal mbo-niveau. 
 • Je vindt het leuk om initiatief te nemen, kunt goed organiseren en improviseren.
 • Je houdt van administratief werk, werkt nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je maakt gemakkelijk contact met diverse collega’s en bouwt fijne samenwerkingen op.
 • Je kijkt ernaar uit om een nieuwe organisatie te leren kennen met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels, want op de faculteit heb je veel contact met internationale wetenschappers en studenten. Is je Engels nog niet zo goed, maar vind het wel leuk om te leren? Bij ons mag je tijdens werktijd op cursus om je Engels te verbeteren!    

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 7 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.693,00 en een maximum van € 3.636,00 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.  
 • We starten met een contract voor 1 jaar, bij goed functioneren zal deze omgezet worden in een vast contract.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

De faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de Technische Universiteit Delft is een van de hoogst scorende (en een van de meest volledige) communities voor onderzoek, onderwijs en innovatie in de wereld op het gebied van de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Meer dan 200 wetenschappers, zo’n 270 promovendi en bijna 3000 BSc- en MSc-studenten zetten disciplines uit de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek in om de grote wereldwijde maatschappelijke uitdagingen op te lossen die ons vandaag de dag bedreigen. Klimaatverandering is zonder twijfel hiervan de belangrijkste. Onze focus: duurzame luchtvaart- en ruimtevaart, big data en kunstmatige intelligentie, bio-geïnspireerde technologie en slimme instrumenten en systemen. Werken aan de faculteit betekent samenwerken. Met partners in andere faculteiten, kennisinstellingen, overheden en industrie - aerospace en non-aerospace. In field labs en innovatiehubs op onze universiteitscampus en ver daarbuiten.

Klik hier om naar de website van faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 24—32 uur per week
 • €2693—€3636 per maand
 • MBO+
 • TUD05179

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you