Projectmanager Onderwijsinnovatie

Projectmanager Onderwijsinnovatie

Geplaatst Deadline Locatie
30 apr 26 mei Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Word jij blij en enthousiast van onderwijsinnovatie en verbetering? Dan ben jij wellicht de nieuwe projectmanager die wij zoeken.

Functieomschrijving

Excellent onderwijs en innovatie gaan hand in hand, vooral in deze tijd. Cruciaal dus dat we het onderwijs optimaal ondersteunen met vernieuwende didactische projecten, waar student succes en "educational tooling" een belangrijke rol in zal spelen. Jij bent als projectmanager onderwijsinnovatie een essentiële schakel in het opzetten en helpen uitvoeren van deze onderwijsprojecten binnen de TU Delft en hebt hierin een zelfstandige en afwisselende positie. In deze rol werk je samen met anderen met een zelfde passie voor onderwijs en student succes. Daarnaast functioneren zij ook als jouw stakeholders met verschillende, soms tegengestelde belangen. Jouw werkzaamheden zijn uitdagend en zeer gevarieerd. Vandaag werk je aan een 2-jarig project, morgen zie je kansen om een snelle innovatie voor docenten en studenten uit te proberen en weet je waar je rekening mee moet houden om hier een TU-breed succes van te maken en overmorgen schrijf je mee aan een stuk over de principes van student centered onderwijs. Je hebt daarbij eindverantwoordelijkheid, passend binnen jouw rol. Daarnaast maak je onderdeel uit van een uitgebreid en fijn team met veel aandacht voor het volgen van jouw professionele interesses en je persoonlijke ontwikkeling.

Het bijzondere aan deze rol is dat het niet alleen om projectmanagement gaat op het niveau van bijvoorbeeld tooling implementaties, maar ook om veranderprojecten gekoppeld aan onderwijsvernieuwing en het creëren van een optimaal studieklimaat. De TU Delft is een uitdagende omgeving, waar veel wordt ontwikkeld en geïnvesteerd in het verbeteren van onderwijs. Jouw rol is een verbindende factor tussen beleidsbeslissingen enerzijds en concrete uitvoering anderzijds.

In deze rol maak je deel uit van het team Teaching and Learning Services (TLS) binnen de directie ESA (Education & Student Affairs). We zijn een gezellig, internationaal team met veel (ook individuele) zelfstandigheid en flexibiliteit voor iedereen en veel aandacht voor een prettige en informele manier van samenwerken. Binnen TLS maak je onderdeel uit van het Education Innovation team (11 personen), bestaande uit projectmanagers, beleidsmedewerkers, procesmanagers en inhoudsdeskundigen. Daarnaast ben je een lid van het Study Climate team waar je meedenkt en werkt aan het optimaliseren van student succes en een inclusief leerklimaat met andere collega's van ESA.  

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je werkt projectmatig en gestructureerd, zet passende projectmanagement tools en technieken in en weet hoe je om moet gaan met open geformuleerde opdrachten. Je hebt bij voorkeur ervaring met (grootschalige) implementaties van tooling, onderwijskundige concepten en/of beleid. Je verdiept je graag in de materie en maakt je nieuwe onderwerpen snel eigen dmv onderzoek en netwerken.

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

 • enthousiast, communicatief. Ontdekt kansen en legt contacten.
 • Praktisch, betrouwbaar, efficiënt. Zet ideeën om in acties en organiseert het werk dat gedaan moet worden.
 • Sterke analytische, probleemoplossende en besluitvormende vaardigheden
 • Is geïnteresseerd in, en heeft ervaring met het meedenken, uitwerken en via stakeholders implementeren van beleidsstukken
 • Mogelijkheid om meerdere projecten gelijktijdig te beheren en effectief te werken onder strakke deadlines.
 • Je bent in staat je mondeling en schriftelijk in het Engels goed uit te drukken. Goed Nederlands is een grote plus.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 30-32 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.332,- en een maximum van €5.929,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Een flexibele werkweek waarbij je 40% van de tijd vanuit huis kunt werken en je minimaal 60% van jouw tijd aanwezig bent op de campus.  
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, functioneel beheer onderwijsapplicaties en realisatie monitoring- en management rapportages, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Information Management en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 30—32 uur per week
 • €4332—€5929 per maand
 • HBO+
 • TUD05324

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you