Technicus Quantum Nanoscience/Research Technician

Technicus Quantum Nanoscience/Research Technician

Geplaatst Deadline Locatie
1 mei 1 jun Delft
Ben jij een initiatiefrijke technische allrounder, werk je graag met complexe apparatuur en lijkt het je leuk om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Functieomschrijving

Ben jij een praktisch ingestelde en veelzijdige technicus en word je enthousiast van werken in het hart van de wetenschap? Dan is dit de baan voor jou! Wij bieden een afwisselende functie waarin je onderzoekers en studenten ondersteunt met het optimaliseren en in de lucht houden van onderzoeksopstellingen. En is er een pompinstallatie kapot? Ook dan ga jij aan de slag om het op te lossen. Je kent de behoeftes van onze wetenschappers en zet je in voor een optimale technische infrastructuur. Dit doe je in samenwerking met ervaren directe collega technici, collega’s van TU Delft Contract en Real Estate en de specialisten van onze  mechanische werkplaats. Je komt te werken in een internationale organisatie binnen een divers, hecht team. We hebben verschillende laboratoria met een breed scala aan complexe apparatuur, denk hierbij aan diverse soorten microscopen, lasers, magneten en natte /droge cryostaten. Wil je alvast een impressie van het onderzoek binnen onze afdeling? Kijk dan hier naar een aantal video-impressies (https://www.tudelft.nl/tnw/over-faculteit/afdelingen/quantum-nanoscience/our-quantum-researchers-highlighted).

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt een HBO- of MBO-diploma in werktuigbouwkunde, laboratoriumtechniek of vergelijkbaar. We verwelkomen zowel kandidaten met ruime werkervaring die hun expertise willen inzetten en verdiepen als startende technici.

  • Je hebt een HBO- of MBO-diploma in werktuigbouwkunde, laboratoriumtechniek of vergelijkbaar. We verwelkomen zowel kandidaten met ruime werkervaring die hun expertise willen inzetten en verdiepen als startende technici.
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met (vacuüm) techniek en het ontwerpen en vervaardigen van (fijn)mechanische constructies.
  • Je voelt je thuis in een internationale omgeving en kunt vrij in het Engels communiceren met onderzoekers, studenten, collega’s en leveranciers.
  • Je houding is professioneel en dit straal je uit in je werkwijze en contacten met anderen.
  • Je houdt van afwisseling en een dynamische omgeving waarin prioriteiten snel kunnen veranderen en vaak creatieve oplossingen nodig zijn.
  • Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel, je bent bereid om evt. cursussen te volgen om je kennis van zaken op het gebied van laserveiligheid, werken met chemicaliën  e.d. op peil te houden of te krijgen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Als technicus ontvang je een salaris volgens schaal 8 van de cao van de Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.072,- en een maximum van € 4.103,- bij een werkweek van 38 uur, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. We hebben ook ruimte voor startende technici (schaal 7) waar we extra investeren in opleiding en begeleiding. 

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

Met meer dan 1.100 medewerkers, waaronder 150 baanbrekende hoofdonderzoekers (principal investigators), en ongeveer 3.600 gepassioneerde studenten is de faculteit Technische Natuurwetenschappen een inspirerend wetenschappelijk ecosysteem. Onze faculteit richt zich op sleuteltechnologieën, zoals quantum- en nanotechnologie, fotonica, biotechnologie, synthetische biologie en materialen voor energieopslag en -conversie, en biedt oplossingen voor belangrijke problemen van de 21e eeuw. Daarvoor leiden we studenten op in brede bachelor- en specialistische masteropleidingen met een sterke onderzoekscomponent. Onze wetenschappers verrichten baanbrekend fundamenteel en toegepast onderzoek op het gebied van Life and Health Science & Technology, Nanoscience, Chemical Engineering, Radiation Science & Technology en Engineering Physics. We leiden ook de volgende generatie middelbare school docenten op.

Klik hier om naar de website van faculteit Technische Natuurwetenschappen te gaan.

Additionele informatie

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Lidewij Hickey, afdelingssecretaris Quantum Nanoscience via afdeling-QN-tnw@tudelft.nl

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • 32—38 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • MBO+
  • TUD05304

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Delft (TU Delft)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Lidewij Hickey afdelingssecretaris Quantum Nanoscience op afdeling-QN-tnw@tudelft.nl

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Lidewij Hickey afdelingssecretaris Quantum Nanoscience op afdeling-QN-tnw@tudelft.nl

Solliciteer uiterlijk op 1 jun 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).