Arts-onderzoeker PRO-TAVI trial

Arts-onderzoeker PRO-TAVI trial

Geplaatst Deadline Locatie
1 mei 1 jun Amsterdam
De afdeling Cardiologie is op zoek naar een enthousiaste en gedreven arts-onderzoeker voor een promotietraject op het gebied van transkatheter aortaklepvervanging (TAVI) bij patiënten met een ernstige aortaklepstenose.

Functieomschrijving

Steeds meer mensen met een ernstige aortaklepstenose worden behandeld door middel van een TAVI, zowel wereldwijd als in Nederland. Een aanzienlijk deel van deze patiënten heeft naast een ernstig vernauwde aortaklep ook één of meerdere vernauwingen in de kransslagaders. Het belang van de behandeling van dit bijkomend coronairlijden is momenteel onderwerp van discussie. De huidige internationale richtlijnen adviseren een dotterbehandeling van proximale segmenten vóór de TAVI-procedure, maar wetenschappelijke onderbouwing van dit advies is er niet. De PRO-TAVI studie onderzoekt de veiligheid én kosteneffectiviteit van een TAVI zonder standaard dotterbehandeling voorafgaand aan de hartklepvervanging.

Als arts-onderzoeker zal je onder andere de PRO-TAVI trial coördineren. De studie wordt ondersteund door ZonMw, en de inclusiefase loopt momenteel in 12 grote Nederlandse ziekenhuizen. Naast deze taak zal je nauw betrokken worden bij enkele andere gerandomiseerde klinische studies op het gebied van TAVI-procedures.

Dit werk zal uiteindelijk uitmonden in een proefschrift gebaseerd op internationale, peer-reviewed publicaties. Training in onderzoeksvaardigheden maakt deel uit van de aanstelling als arts-onderzoeker.

Specificaties

Amsterdam UMC

Functie-eisen

Wij zijn op zoek een enthousiaste en ambitieuze (basis)arts met aantoonbare belangstelling voor de cardiologie en een sterke motivatie om te promoveren. Aantoonbare onderzoekservaring strekt tot aanbeveling.

Aangezien jij verantwoordelijk zal zijn voor het onderhouden van contact met patiënten en andere betrokkenen binnen dit onderzoek, is het van belang dat jij een teamspeler bent met goede sociale vaardigheden. Verder vraagt de uitvoering van een dergelijk grootschalig project om goede organisatorische vaardigheden.

Je voldoet aan de volgende kwaliteiten en vereisten:
  • Je hebt een master geneeskunde afgerond;
  • Je hebt affiniteit met klinisch onderzoek;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, in zowel Nederlands als Engels;
  • Je hebt ervaring met statistische analyses in SPSS en/of R.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een vliegende start van jouw carrière in het onderzoekswerk.
  • Alle ruimte voor jouw drive om de zorg van morgen vorm te geven.
  • Werken aan grootschalig én eigen onderzoek, met gemotiveerde collega’s uit alle hoeken van de wereld.
  • Een contract voor 12 maanden (verlenging mogelijk, mits hier financiële middelen voor zijn).
  • Inschaling in salarisschaal 10: € 3.493 tot € 5.504 bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).
  • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
  • Pensioenopbouw bij BeFrank, een modern, begrijpelijk en eerlijk geprijsd pensioen.
  • Uitstekende bereikbaarheid met het OV en vergoeding van een groot deel van je reiskosten. Daarnaast hebben we voldoende parkeerplaatsen op locatie AMC én een goede fietsregeling.

Werkgever

Amsterdam UMC

Als arts-onderzoeker zal je verbonden zijn aan het Amsterdam UMC. Daarnaast zal je voor de coördinatie van klinische studies regelmatig naar deelnemende centra reizen.

Additionele informatie

Gedurende de publicatietermijn worden sollicitaties doorlopend in behandeling genomen. Bij invulling van de vacature wordt deze voortijdig gesloten. Dus wacht niet met reageren tot de sluitingsdatum!

Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Hugo Aarts via h.m.aarts@amsterdamumc.nl.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chey Edwards, Recruitment adviseur, via c.i.edwards@amsterdamumc.nl of via 06-21487245.

Een referentiecheck, screening en aanstellingskeuring kunnen onderdeel zijn van de procedure. Lees hier of dit ook voor jou geldt. Kom je bij ons in dienst, dan vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Interne kandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €3493—€5504 per maand
  • Gepromoveerd
  • 11664

Werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Amsterdam UMC). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 1 jun 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).