Instituutsopleider Bedrijfsgeneeskunde

Instituutsopleider Bedrijfsgeneeskunde

Geplaatst Deadline Locatie
2 mei 4 jun Nijmegen

Functieomschrijving

Wil je als bedrijfsarts jouw ervaring inzetten voor een nieuwe generatie? Word instituutsopleider bedrijfsgeneeskunde bij het Radboudumc. Een bijzondere baan, omdat je met jouw werk nieuwe medische professionals opleidt. Én omdat deze functie, van minimaal 16 uur, voor meer afwisseling zorgt in jouw werkweek.

Nederland heeft meer bedrijfsartsen nodig. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Wél kun je als ervaren bedrijfsarts mensen die bedrijfsarts willen worden, begeleiden bij hun opleiding. Zo zorg je ervoor dat een nieuwe generatie goed wordt opgeleid. Dit doe je als instituutsopleider bedrijfsgeneeskunde bij het SGBO-team van het Radboudumc. Binnen dit team ben je opleider, docent en mentor in één voor artsen die zich willen specialiseren tot bedrijfsarts. Het mooie van jouw baan? Dat jij van dichtbij ziet hoe jouw groep aios (artsen in opleiding tot specialist) zich ontwikkelt. Van beginner tot bedrijfsarts. Je kerntaken als instituutsopleider bedrijfsgeneeskunde zijn het:
  • begeleiden van een groep aios, samen met een gedragswetenschappelijk docent (groepsbegeleider).
  • coachen, stimuleren en ontwikkelen van individuele aios in overleg met hun praktijkopleider en de gedragswetenschappelijk docent (groepsbegeleider).
  • voorbereiden en uitvoeren van onderwijs gericht op vakinhoudelijke onderwerpen.
  • voorbereiden en beoordelen van opdrachten en toetsen.
  • ontwikkelen en vernieuwen van onderwijsmateriaal, gebaseerd op wetenschappelijke ontwikkelingen.
  • begeleiden van gastdocenten en samen met hen het onderwijs vormgeven.
  • spelen van een actieve rol in het netwerk rond de SGBO.

Je behoudt je volledige registratie als bedrijfsarts door, naast het werk als instituutsopleider, minimaal 8 uur per in de praktijk te werken.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wie jij bent? Iemand die graag de bedrijfsarts van de toekomst wil opleiden. Met een aanstelling van 16 uur per week kun je al 36 artsen opleiden tot bedrijfsarts!

Je wil graag anderen inspireren en opleiden én hebt interesse in het geven van onderwijs. Ook beschik je over communicatieve en didactische vaardigheden en heb je de ambitie die vaardigheden verder te ontwikkelen. Je staat open voor feedback en werkt graag met ons samen aan de ontwikkeling van medisch vervolgonderwijs.

Verder heb je een registratie van minimaal 3 jaar in het BIG-register als bedrijfsarts.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris inclusief arbeidsmarkttoelage tussen de € 6.786 en € 8.555 bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
  • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
    • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
    • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
    • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
    • financieel gunstig minder werken via een generatieregeling als je de AOW-leeftijd nadert.
    • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’). Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
  • 168 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. Wil je meer vakantie? Je kunt extra vakantie-uren kopen met je eindejaarsuitkering.
  • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
  • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
  • Korting op de aanvullende pakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.

Werkgever

Radboudumc

Je werkt als instituutsopleider bedrijfsgeneeskunde op verschillende locaties. De dag dat je lesgeeft, werk je op onze bijzondere onderwijslocatie Soeterbeeck: een historisch monument in een prachtige groene omgeving. Hier kom je samen met aios, (gast)docenten, onderzoeksbegeleiders en andere SGBO-medewerkers. Op de andere dag werk je deels vanuit huis óf op kantoor bij het Radboudumc in Nijmegen. Je bent onderdeel van het SGBO-team. Binnen dit team werk je met collegiale, enthousiaste en ervaren collega’s die gezelligheid belangrijk vinden. Dit zorgt voor een fijne en prettige werkomgeving. Het team bestaat uit collega-bedrijfsartsen, gedragswetenschappelijk docenten en docenten wetenschappelijk onderzoek. Samen werken jullie aan de opleiding en ontwikkeling van toekomstige bedrijfsartsen. En aan jullie eigen ontwikkeling. Hierbij zijn je collega's je vraagbaak en word je geholpen om voldoende ervaring en vaardigheid op te doen als instituutsopleider en docent.

De SGBO, de Nijmeegse opleiding voor bedrijfsarts en voor verzekeringsarts, vormt een zelfstandige eenheid binnen de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc. De SGBO verzorgt ook studentenonderwijs en draagt bij aan wetenschappelijk onderzoek. De opleiding bestaat al ruim 60 jaar. De SGBO groeit en heeft op dit moment zo’n 300 artsen in opleiding.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Additionele informatie

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Marieke Jacobs of Rena de Roos, beiden bedrijfsarts en senior instituutsopleider bedrijfsgeneeskunde (en) of met Marjolein Bastiaanssen, hoofd van de SGBO. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 16—20 uur per week
  • €6786—€8555 per maand
  • Universitair
  • 192843-P1509304-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboudumc). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Marieke Jacobs of Rena de Roos, beiden bedrijfsarts en senior instituutsopleider bedrijfsgeneeskunde (en) of met Marjolein Bastiaanssen, hoofd van de SGBO. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Marieke Jacobs of Rena de Roos, beiden bedrijfsarts en senior instituutsopleider bedrijfsgeneeskunde (en) of met Marjolein Bastiaanssen, hoofd van de SGBO. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Solliciteer uiterlijk op 4 jun 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).