Studentassistent ESHCC Research Office

Studentassistent ESHCC Research Office

Geplaatst Deadline Locatie
3 mei 22 mei Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De ESHCC Research Office is op zoek naar een enthousiaste studentassistent!

Functieomschrijving

Heb je interesse in hoe onderzoek georganiseerd wordt? Wil je ervaring opdoen in het ondersteunen van onderzoek? Mogelijk ben jij dan de geschikte kandidaat voor de positie van studentassistent bij het ESHCC Research Office.

Functie-omschrijving
Als studentassistent zul je een belangrijke administratieve en ondersteunende rol hebben binnen de ESHCC Research Office. Jouw taken zullen zijn:
 • Deelnemen aan onderzoeksprojectvergaderingen
 • (Assisteren bij) het schrijven van brieven en projectrapporten
 • Notities maken tijdens vergaderingen (in het Engels en Nederlands)
 • Onderzoeksgegevens voorbereiden
 • Assisteren bij de organisatie van academische evenementen (bijv. conferenties, workshops)
 • Andere activiteiten organiseren die verband houden met de ESHCC Research Office

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze rol, moet je aan de volgende criteria voldoen:
 • Een BA-2, BA-3 of MA-student zijn in het academisch jaar 2024-2025, bij voorkeur bij ESHCC
 • Een uitstekend niveau hebben van zowel Engels als Nederlands, zowel in schriftelijke als mondelinge communicatie
 • Georganiseerd, betrouwbaar en flexibel zijn
 • Beschikbaar zijn vanaf juli 2024 tot ten minste maart 2025

Arbeidsvoorwaarden

De startdatum van de functie is 1 juli 2024. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 2.618 en € 2.846 bruto per maand Schaal SA, conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC). De functie heeft een omvang van 0,2 fte. Het contract wordt aangegaan voor een periode van ten minste 10 maanden.

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) maakt onderdeel uit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De faculteit verzorgt onderwijs en doet onderzoek op het terrein van Geschiedenis, Kunst- en Cultuurwetenschappen en Media & Communicatie.

De ESHCC biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, op het snijvlak van de Geesteswetenschappen en de Sociale Wetenschappen. Er wordt onderwijs gegeven aan ambitieuze Nederlandse en internationale studenten in een prikkelende leeromgeving. Na hun afstuderen hebben zij kennis, inzicht en vaardigheden opgedaan om een waardevolle en inspirerende bijdrage te leveren aan een samenleving die steeds internationaler wordt en waarin diversiteit een grote rol speelt.

De faculteit biedt drie bacheloropleidingen en drie masteropleidingen met in totaal zeven specialisaties aan, evenals twee Erasmus Mundus programma’s en een research master. De meeste programma’s zijn internationaal georiënteerd en worden aangeboden in het Engels.

ERMeCHS (Erasmus Research Institute for Media, Culture, History & Society) is het onderzoeksinstituut gevestigd binnen ESHCC. Onderzoekers bij ERMeCHS zijn toegewijd aan het uitvoeren van interdisciplinair onderzoek op het gebied van media, communicatie, cultuur, geschiedenis en de samenleving. Onze onderzoeksagenda streeft naar het versterken van interdisciplinair onderzoek, het vergroten van het aandeel externe financiering en het uitbouwen van onze maatschappelijke impact.

ESHCC is gehuisvest in het Van der Goot (M) Building op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Er studeren circa 2400 studenten en er werken 240 medewerkers.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 8 uur per week
 • €2618—€2846 per maand
 • Universitair
 • 4298

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you