Medewerker Crediteurenadministratie - NIOO-KNAW- Wageningen

Medewerker Crediteurenadministratie - NIOO-KNAW- Wageningen

Geplaatst Deadline Locatie
3 mei 29 mei Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als medewerker crediteuren zorg jij er samen met je collega's voor dat de crediteurenadministratie op orde is en alle informatie op tijd en juist wordt verwerkt. Daarbij heb je een belangrijke rol binnen de inkoop en autorisatie-administratie.

Functieomschrijving

Locatie: Wageningen
Max uren per week: 24,00
Max salaris: €3.298,-
Duur overeenkomst: 1 jaar (bij verlenging-> onbep tijd)

Informatie
Als medewerker crediteuren zorg jij er samen met je collega’s voor dat de crediteurenadministratie op orde is en alle informatie op tijd en juist wordt verwerkt. Daarbij heb je een belangrijke rol binnen de inkoop en autorisatie-administratie en ben je verantwoordelijk voor de financiële kant van de webshop van ons Vogeltrekstation. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, maar je vindt het ook heerlijk om met jouw collega’s samen te werken in een informele en open werksfeer.

Je werkzaamheden zijn:
 • Je verwerkt de inkomende leveranciersfacturen en bewaakt de voortgang van autorisatie en betalingen. Dit doe je door middel van analyse op openstaande posten en actief oplossen van de problemen in elke fase van het proces;
 • Bij onduidelijkheden van de facturen (of bij de juiste verwerking hiervan) en bij openstaande posten zoek je actief contact met je collega’s en ook met de leveranciers;
 • Je maakt inkooporders en verzendt deze aan onze leveranciers;
 • Je controleert en verwerkt maandelijks de interne doorbelastingen;
 • Je zorgt voor de aflettering van jouw balansrekeningen, analyseert de verschillen en adviseert de controller over een oplossing. Zonder verschillen maak je meteen het Balansdossier;
 • Je houdt de financiële mailbox bij en handelt binnenkomende mailtjes af;
 • Je ondersteunt je collega’s binnen Financiën door het (al dan niet tijdelijk) overnemen van allerhande afdelingswerkzaamheden zoals analyse, rapportage en het uitzoeken van zaken;
 • Je draagt bij aan het kwartaal- en het jaareindeproces. Bijvoorbeeld in het uitzoeken en aanleveren van informatie aan derden (KNAW, Accountant), maar ook in het maken van de aansluitingen van de sub-administratie met de financiële administratie.

Je bent werkzaam in een klein enthousiast team met vijf andere financiële professionals waar volop ruimte is om je verder te ontwikkelen van ondersteunend naar “in control”. Tijdens vakanties vervangen we elkaar zodat er altijd een goede balans is tussen werk en vrije tijd.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Je werkt graag doelgericht en houdt van aanpakken. Daarom wacht je niet af, maar ga je zelf actief op zoek naar oplossingen. Door je nieuwsgierige en proactieve houding kan je prima functioneren in een omgeving die aan verandering onderhevig is. Je bent klantgericht, betrouwbaar en precies.

Verder vragen wij:
 • MBO+ niveau in financieel/economische richting;
 • Minimaal twee jaar ervaring binnen de crediteurenadministratie;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels om zo goed te kunnen communiceren met jouw internationale collega’s;
 • Ervaring met Oracle EBS is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met kans op verlenging.

Wat bieden wij?

Een baan met verantwoordelijkheid, afwisseling en veel contact met mensen in een internationale werkomgeving. We bieden ruimte voor jouw bijdrage en goede ideeën. Ook is er een ruim aanbod aan trainingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één jaar (20-24 uur per week). Bij goed functioneren wordt de arbeidsovereenkomst omgezet in een vast dienstverband. De aanstelling vindt plaats conform de CAO Nederlandse Universiteiten.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal 2.618 en maximaal 3.298 bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 6 cao Nederlandse Universiteiten/KNAW) . Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP.

De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden.

Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden wordt verwezen naar de webpagina: werken bij de KNAW.

Het aanvragen van een VOG kan onderdeel uitmaken van de indiensttredingsprocedure.

Werkgever

Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW)

Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) in Wageningen is een top onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Het NIOO-KNAW verricht en stimuleert toonaangevend ecologisch onderzoek op het gebied van biodiversiteit, klimaatverandering en het duurzaam gebruik van land en water.

Specificaties

 • Financiën
 • Natuurwetenschappen
 • 20—24 uur per week
 • €2618—€3298 per maand
 • MBO
 • 2122

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg 10, 6708PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you