Receptionist(e) 20 upw

Receptionist(e) 20 upw

Geplaatst Deadline Locatie
6 mei 20 mei Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De receptionist is voor Wageningen Universiteit & Research het visitekaartje en het eerste aanspreekpunt van onze organisatie. Klantgericht en met gevoel voor hospitality staan onze receptionisten de medewerkers, gasten en studenten in het gebouw te woord. Ben jij de enthousiaste, flexibele Receptionist(e) 20 uur per week die met jouw natuurlijke gastvrijheid bij elke bezoeker een glimlach op het gezicht tovert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw baan
Wij zoeken een enthousiaste, flexibel inzetbare receptionist(e) voor 20 uur per week die zelfstandig, gastvrij en met plezier een optimale dienstverlening voor onze klanten kunnen verzorgen in de panden van Wageningen University & Research.
Een receptiedienst bestaat uit 5 uur. Er zijn 4 diensten beschikbaar verdeeld over 4 dagen (waaronder de vrijdag). Verlof en ziekte wordt met het team samen opgevangen. Dit betekend dat je extra uren kan werken. Jij bent als receptionist(e) o.a. verantwoordelijk voor:
 • een klantgerichte ontvangst met een sterk gevoel voor hospitality;
 • uitvoeren van eenvoudige administratieve werkzaamheden;
 • het beantwoorden van vragen van medewerkers, gasten en studenten;
 • het toezicht houden op personen die het gebouw betreden of verlaten;
 • afhandelen van BHV meldingen i.s.m. hoofd BHV/Ploegleider bij calamiteiten.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Jouw Kwaliteiten
Jij bent een gastvrije, representatieve en proactieve medewerker die accuraat en stressbestendig is.
Ook beschik jij over:
 • een minimale beschikbaarheid van 4 dagen per week, tussen 06.45 - 17.30 uur;
 • MBO 4 niveau;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit met computer systemen (waaronder kennis van en ervaring met MS Office);
 • BHV diploma of bereid zijn deze te behalen;
 • grote mate van flexibiliteit t.a.v. werktijden en bij ziekte en verlof van collega’s.

Je ziet dat er voldoende uitdagingen voor jou liggen. Deze uitdagingen kunnen ook als ontwikkelmogelijkheden gezien worden. Mocht jij dus nog niet het track-record hebben dat in de vacature wordt gevraagd, maar wél solide werkervaring hebben, dan willen we jou ook graag uitnodigen om te solliciteren.

Hier ga je werken
Facilitair Bedrijf is een breed georiënteerd organisatieonderdeel binnen WUR en verantwoordelijk voor een groot scala aan diensten: van huisvesting tot automatisering, van sportfaciliteiten tot koffieautomaten en van receptiediensten tot inkoop- en bibliotheekdiensten. Facilitair Bedrijf wil studenten en collega’s voorzien van een leer- en werkomgeving waarin zij samen kunnen werken aan de toekomst en het beste uit zichzelf kunnen halen. Een inspirerende omgeving waarin plaats is voor ontmoeting, samenwerking en ontspanning. Onze missie is het proactief ondersteunen en adviseren van WUR zodat WUR ook in het facilitaire domein het verschil kan maken.

Binnen onze afdeling Facilities Support verzorgen wij de facilitaire dienstverlening binnen de onderzoeks- en onderwijsgebouwen van Wageningen University & Research. Dit doen we met ruim 130 facilitair medewerkers en receptionisten en 3 teamleiders, verdeeld over ruim 15 gebouwen.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research.�Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP.

Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal €2.287,- tot maximaal €2.932,- bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 4). In eerste instantie bieden we je een jaarcontract, welke bij wederzijds enthousiasme daarna verlengd zal worden naar een contract voor onbepaalde tijd. Uiteraard gaan we graag het gesprek met je aan als hier vragen over zijn.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 19e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.600 medewerkers (6.700 fte) en 13.100 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR
Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Natuurwetenschappen
 • max. 20 uur per week
 • MBO+
 • P1491841-5

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you