Projectleider Teaching Initiatives

Projectleider Teaching Initiatives

Geplaatst Deadline Locatie
6 mei 26 mei Delft
Ben jij een enthousiaste, proactieve professional die graag organiseert en mensen verbindt om samen het onderwijs te versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functieomschrijving

Als Projectleider Teaching Initiatives ben je verantwoordelijk voor het initiëren, faciliteren en organiseren van Teaching Academy activiteiten en stimuleer je onderwijsinnovatie en community building met docenten.

Je komt te werken in het Teaching Academy Facilitation Team. Een enthousiast team met de mooiste (en meest gele) werkplek op de TU Delft, namelijk het Teaching Lab. Een inspirerende locatie waar docenten kunnen experimenteren, elkaar kunnen ontmoeten en ondersteuning kunnen krijgen voor hun onderwijs.

Het Teaching Academy Facilitation Team ondersteunt de Teaching Academy, het netwerk van en voor docenten, in de missie om samen het engineering onderwijs te versterken en onderwijsinnovatie te stimuleren over de faculteitsgrenzen heen. Dit wordt gerealiseerd aan de hand van de vier kernwerkwoorden: ‘connect’ (mensen en ideeën), ‘share’ (kennis & ervaringen), ‘spotlight’ (docenten en onderwijsinitiatieven) en ‘experiment’ (bijvoorbeeld in het teaching lab). Concreet vertaalt dit zich in een programma gericht op innovaties, een programma speciaal voor startende wetenschappers en een diversiteit aan activiteiten onder te verdelen in Events, Communities en Grants & Awards.

Daarnaast zijn wij continu op zoek naar mooie onderwijsinitiatieven om deze een podium te geven in het Teaching Lab.

Het Team

Het Teaching Academy Facilitation Team (TAFT) valt onder de directie Education & Student Affairs en bestaat uit 10 collega’s die onderling veel samenwerken; de programmamanager van de Teaching Academy en tevens leidinggevende van het team, zeven projectleiders, de Teaching Lab host en de communicatiecollega. Buiten het team werk je veel samen met collega’s van Teaching and Learning Services, 4TU.CEE, LDE, TU Delft Library, collegas van de faculteiten en natuurlijk met docenten.

De Functie

In je rol als Projectleider Teaching Initiatives ben je verantwoordelijk voor het initiëren, faciliteren en organiseren van Teaching Academy activiteiten en het stimuleer je onderwijsinnovatie en community building met docenten.

Je taken zijn zeer breed: van het leiden van onderwijsprojecten tot het organiseren en faciliteren van workshops, evenementen en community building activiteiten.

  • Je stimuleert, inspireert en ondersteunt docenten bij het realiseren van hun onderwijsinnovatie ambitie in lijn met de strategie en de onderwijsvisie van de TU Delft middels “Connect, Share, Spotlight & Experiment”
  • Je signaleert interne en externe onderwijsinnovaties, initiatieven en ideeën die de onderwijsambities van de TU Delft ten goede kunnen komen en vertaalt deze naar activiteiten/ projecten binnen de Teaching Academy.
  • Je organiseert (samen met de andere projectleads in het Team) evenementen voor docenten, zoals Lunchlezingen, Journal Clubs, Education Conversations, Exchange Days en de TUDelft Education Day. Hierbij ben jij (mede)verantwoordelijk voor de programmering en afstemming van de inhoud met docenten en belanghebbenden.
  • Je bouwt een actief netwerk op met diverse collega's (wetenschappelijk en support) binnen en buiten de organisatie ten behoeve van de versterking van het engineering onderwijs over de faculteitsgrenzen heen.
  • Je faciliteert Communities of Practice op uiteenlopende onderwerpen gerelateerd aan engineering education. Hierbij schakel je tussen de rollen van sparringpartner, organisator en facilitator.
  • Je voert taken uit op alle niveaus; van het klaarmaken van de ruimtes in het Teaching Lab voor events, het optreden als host in het Teaching Lab, het creëren van een open en gastvrije sfeer, het inhoudelijk uitdenken van events, tot het vertalen van strategische plannen naar initiatieven en projecten die je opzet en begeleidt.
  • Je verbindt!

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Om te beginnen ben je een verbinder en ben je enthousiast over onderwijs en onderwijsinnovaties!

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring met het organiseren en faciliteren van diverse activiteiten, sessies en workshops t.b.v. kennisdeling, kennisontwikkeling en community building.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het begeleiden van onderwijsinnovaties,
  • Je bent een uitstekende teamspeler en een prettige gesprekspartner.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.
  • Je hebt oog voor verhalen, ontwikkelingen en innovaties.
  • Je bent proactief, flexibel, overtuigend, resultaatgericht
  • Je hebt een 'can-do' houding en vertaalt hierbij continu ideeen naar acties.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 30-32 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.226 en een maximum van €5.090 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, functioneel beheer onderwijsapplicaties en realisatie monitoring- en management rapportages, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Information Management en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Additionele informatie

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Gytha Rijnbeek, manager Teaching Academy Facilitation Team, via g.rijnbeek@tudelft.nl.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 30—32 uur per week
  • €3226—€5090 per maand
  • Universitair
  • TUD05337

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Delft (TU Delft)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 26 mei 2024 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

Je kunt je sollicitatie richten aan Gytha Rijnbeek, manager Teaching Academy Facilitation Team.

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 3-7 Juni.
In de periode van 13-21 juni zijn de tweede ronde gesprekken.

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 26 mei 2024 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

Je kunt je sollicitatie richten aan Gytha Rijnbeek, manager Teaching Academy Facilitation Team.

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 3-7 Juni.
In de periode van 13-21 juni zijn de tweede ronde gesprekken.

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 26 mei 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).