Manager Radboudumc Health Academy

Manager Radboudumc Health Academy

Geplaatst Deadline Locatie
6 mei 2 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als manager Radboudumc Health Academy kom je te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving en geef je sturing aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van onderwijs en opleiding voor (toekomstige) health professionals. Samen met je collega manager en 10 teamleiders aan wie jullie leiding geven, vertaal je strategisch, tactisch onderwijs- en opleidingsstrategie naar operationeel beleid. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct!

Als manager van de Radboudumc Health Academy ben je verantwoordelijk voor het gevoerde beleid en de aansturing van de teamleiders en medewerkers, op basis van de kernopdracht en het manifest van de Radboudumc Health Academy. Als lid van het Instituut managementteam (IMT) adviseer je de directie over nieuw tactisch en strategisch beleid, werkmethoden en projecten, en draag je bij aan de besluitvorming.

Daarnaast creëer je op het niveau van het IMT draagvlak voor nieuw beleid, ideeën en werkmethoden, en deze vertaal je naar de teamleiders. In multidisciplinair verband fungeer je als projectleider om bij te dragen aan de voorbereiding en totstandkoming van (organisatiebrede) projecten, waarbij je mede coördinerend en sturend optreedt vanuit je expertise. Ook realiseer je samen met het leiderschapsteam en de staf innovatie en vernieuwing binnen onderwijs en opleidingen.

Je neemt actief deel in relevante netwerken en overlegverbanden van de Radboudumc Health Academy, Radboud Universiteit en Radboudumc. Je rapporteert aan de bedrijfskundig directeur RHA.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het HR-beleid. Denk hierbij onder andere aan: het voeren van jaargesprekken, verzuim, re-integratie, strategische personeelsplanning, regie voeren op ontwikkeling en opleiding van het eigen organisatie onderdeel in afstemming met de strategie van de RHA.

Kortom, als manager van de Radboudumc Health Academy krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onderwijs en opleiding voor de gezondheidszorg, en om samen met een gedreven team te werken aan innovatie en vernieuwing.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een manager RHA met een afgeronde opleiding op universitair niveau in een voor de functie relevante richting bijvoorbeeld (maar niet beperkt tot) bedrijfskunde of logistiek. Je hebt ervaring in een leidinggevende functie op tactisch niveau in een complexe (onderwijs)organisatie. Verder heb je kennis van en ervaring met bedrijfsprocessen en dienstverlening in onderwijs en opleiden.

We zoeken een manager die:
  • Staat voor het belang van onderwijs en opleiden van professionals die bijdragen aan de zorg voor gezondheid.
  • Nieuwsgierig is en in staat te verbinden.
  • Aantoonbare ervaring heeft met (ruimte creëren voor) veranderingen ën het op een overtuigende wijze meenemen van teamleden en leiders. Echter ook met het meenemen van stakeholders buiten het eigen organisatieonderdeel of buiten de eigen organisatie.
  • Vanuit visie richting geeft aan het optimaliseren van de logistieke processen rondom onderwijs en die hierin creatief en stimulerend kan zijn.
  • Zich kenmerkt door een stevige en inspirerende persoonlijkheid.
  • Beschikt over de volgende competenties: analytisch vermogen, organisatievermogen, netwerkvaardigheden, omgevingsbewustzijn, organisatiesentitief, resultaatgericht, oplossingsgericht denken en werken (vanuit kansen denken), innovatief en ondernemend.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij voorkeur start je 1 oktober 2024. Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen € 6.485 en € 7.816 (schaal 13) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing op de functie, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
  • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
  • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
    • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
    • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
    • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
    • financieel gunstig minder werken via een generatieregeling als je de AOW-leeftijd nadert.
    • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’). Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
  • 168 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. Wil je meer vakantie? Je kunt extra vakantie-uren kopen met je eindejaarsuitkering.
  • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
  • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
  • Korting op de aanvullende pakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

De Radboudumc Health Academy (RHA): hét centrum voor onderwijs, opleiden en ontwikkelen voor de leven lang lerende health professional. De Radboudumc Health Academy heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: artsen, medisch specialisten, verpleegkundigen, paramedici en onderzoekers. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue (inter)professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

Op alle domeinen van de RHA zijn teams actief op het gebied van organisatie, logistiek, ondersteuning en bedrijfsvoering. Deze teams beslaan een heel breed aanbod aan taken en verantwoordelijkheden die te maken hebben met de uitvoering van het onderwijs. Een aantal van die teams houden zich onder andere bezig met ICT in het onderwijs ( ICTO),financiën, secretariële en organisatie ondersteuning, communicatie, roostering en onderwijs uitvoering. De vacature voorziet in de leidinggevende positie aan genoemde teamleiders.

Binnen de RHA willen wij thema’s als werkdruk, werkplezier en persoonlijk leiderschap verder uitdiepen.
De cultuurverandering die hierbij hoort staat voorop in onze gesprekken met de human resource organisatie.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

  • Onderwijs; Management
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €6485—€7816 per maand
  • Universitair
  • 192913-P1512158-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you