Coördinator SKG Kennisprogramma Gebiedsontwikkeling

Coördinator SKG Kennisprogramma Gebiedsontwikkeling

Geplaatst Deadline Locatie
6 mei 9 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Inhoudelijk en uitvoerend bijdragen aan dé schakel tussen wetenschap en praktijk in gebiedsontwikkeling? Solliciteer als coördinator voor de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling!

Functieomschrijving

Sinds de oprichting in 2006 ondersteunt de SKG zowel financieel als inhoudelijk de Leerstoel Gebiedsontwikkeling aan de TU Delft. Deze leerstoel is ingebed in de Faculteit Bouwkunde bij de afdeling Management in the Built Environment. De SKG staat onder leiding van prof. dr. Co Verdaas en SKG-directeur dr. ir. Tom Daamen. De leerstoel werkt aan het initiëren en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs op het terrein van gebiedsontwikkeling. Daarnaast organiseert zij kennisbijeenkomsten voor de Nederlandse praktijk (zoals expertsessies, symposia en dagcongressen) én ontwikkelt zij het online platform gebiedsontwikkeling.nu en gebiedsontwikkeling.academy. De Leerstoel Gebiedsontwikkeling wil uitgroeien tot een vitale knoop in de kennisinfrastructuur tussen wetenschap en praktijk voor gebiedsontwikkeling in Nederland.

Over de vacature
Deze vacature betreft een veelzijdige functie binnen het snelgroeiende, dynamische team van de Leerstoel Gebiedsontwikkeling (ca. 12fte) en de afdeling Management in the Built Environment (MBE) ‘op’ Bouwkunde in Delft. Je wordt lid van het kernteam, wat wil zeggen dat je nauw samenwerkt met de directeur, secretaris en impactmanager van de leerstoel. Ook ben je een belangrijke spil in het team van hoogleraren, onderzoekers en redactieleden. Je bouwt met hen verder aan een wijdverspreid netwerk en kennisprogramma met impact. Naast je rol binnen de SKG kan je ingezet worden voor gelijkwaardige taken binnen de afdeling MBE.

De functie
Als coördinator kennisprogramma zorg je er vanuit het kernteam voor dat het kennisprogramma van de Leerstoel Gebiedsontwikkeling wordt samengesteld, gepland en uitgevoerd. Je zoekt contact met en verbindt andere relevante onderzoeksprogramma's binnen de afdeling, faculteit en TU Delft (bijv. op het vlak van mobiliteit en energie). Binnen deze programma’s kan je ook een coördinerende rol vervullen. Via de hoogleraren en directeur sta je constant in contact met het SKG-netwerk en draag je bij aan de groei ervan. Je ondersteunt daarnaast de voorzitter van de SKG Kring van Adviseurs (KvA). Je bereidt bijeenkomsten voor, stelt notulen en actielijsten op en zorgt voor een tijdige uitvoering.

Als coördinator draai je mee in lopende onderzoeksprojecten en bereid je (thema)bijeenkomsten en teamactiviteiten voor. Je werkt mee aan interessante publicaties en bereidt andere kennisproducten voor, zoals podcasts en video’s. Je zorgt er in samenwerking met collega’s voor dat social media-items worden samengesteld en tijdig worden gepubliceerd. Uiteraard word je ook gestimuleerd om bij dit alles eigen initiatieven te ontplooien. Kortom, je wordt een spil in het team en krijgt volop kansen om je te ontwikkelen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Jouw profiel
Je bent net afgestudeerd (master) of hebt enige jaren werkervaring in gebiedsontwikkeling of relevante vakgebieden zoals planologie, geografie, stedenbouw, vastgoed, management of bestuurskunde. Je bent nieuwsgierig naar de uitdagingen in de praktijk van gebiedsontwikkeling en je hebt enthousiasme voor de koppeling met het onderzoeks- en kennisprogramma. Je kunt goed omgaan met social media en hebt ervaring met relevante software (Microsoft Teams/Office, Adobe) en het bijhouden van websites.

Je bent aantoonbaar vaardig in de Nederlandse en Engelse taal en kunt verbaal en schriftelijk omgaan met ervaren, leidinggevende professionals in de universitaire omgeving en de (gebiedsontwikkelings)praktijk.

De werkomgeving op Bouwkunde aan de TU Delft spreekt je aan, en je vindt het geen probleem om regelmatig onderweg te zijn naar bijeenkomsten en vergaderingen door heel Nederland. Je bent gedisciplineerd en kunt zelfstandig werken. Aantoonbare affiniteit met het schrijven van inhoudelijke publicaties over gebiedsontwikkeling is een pre, zowel voor wetenschappelijke als voor praktijkdoeleinden. Je wilt graag het team versterken en in dit team een coördinerende, organiserende rol spelen. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar - tijdelijk.

 • Het dienstverband is 1 jaar.
 • Een functieomvang van 24-38 uur.
 • Een salaris dat is gebaseerd op 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Op basis van de werkervaring zal inschaling plaatsvinden tussen trede 0 ( € 3.226,- op FT basis) tot maximaal trede 4 (€ 3.877,- op FT basis), bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur).
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Bouwkunde

De faculteit Bouwkunde heeft wereldwijd een leidende rol in onderwijs en onderzoek. De drijvende kracht achter het succes van de faculteit is het robuuste onderzoeksprofiel in combinatie met de energie en creativiteit van de studenten en de academische gemeenschap. Het is een bruisende plek waar ruim vierduizend mensen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat studeren, werken, ontwerpen, onderzoek doen en kennis vergaren en verspreiden. Onze faculteit heeft een sterke focus op ‘ontwerpgericht onderzoek' dat al enkele jaren wordt erkend en bekroond, met als resultaat een toppositie op de wereldranglijsten. Medewerkers en studenten werken aan de verbetering van de gebouwde omgeving met behulp van een breed scala aan disciplines, waaronder architectonisch ontwerp, stedenbouw, bouwtechnologie, sociale wetenschappen, procesmanagement en geo-informatiewetenschappen. De faculteit werkt nauw samen met andere faculteiten, universiteiten, private partijen en de publieke sector en heeft een uitgebreid netwerk, zowel in Nederland als internationaal.

Klik hier om naar de website van faculteit Bouwkunde te gaan.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 24—38 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • Universitair
 • TUD05340

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you