Connector/Communicatie Adviseur Convergence Thema Resilient Delta initiative

Connector/Communicatie Adviseur Convergence Thema Resilient Delta initiative

Geplaatst Deadline Locatie
6 mei 7 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij die verbinder die binnen het samenwerkingsverband Convergentie van de Erasmus Universiteit, TU Delft en het Erasmus MC bij het thema Resilient Delta communicatiekansen ziet en partijen bij elkaar brengt? Dan zoeken wij jou!

Functie-omschrijving
In de rol van connector/communicatie adviseur speel je een belangrijke rol als verbinder binnen het thema Resilient Delta en de samenwerkende organisaties. Je bent aanspreekpunt, je verbindt en brengt partijen samen.

Maandelijks organiseer je een redactieraad. Je zit dit overleg voor. Je vervult een coördinerende rol voor wat betreft communicatiekansen en content, met als doel het bereik via de verschillende kanalen van de Convergentie én EUR, Erasmus MC en de TU Delft te vergroten.

Ook werk je nauw samen met de communicatieteams van de Convergentie, TU Delft, Erasmus MC en de EUR. Je bent regelmatig zichtbaar op de werkvloer en bent vertegenwoordigd in verschillende overleggen zodat je op de hoogte bent van wat er speelt en jij je input kan geven vanuit Resilient Delta. Samen met de contentmedewerker maak je een jaarplan met concrete activiteiten op het gebied van relatiebeheer, communicatie, content en evenementen.

Je voert dit jaarplan samen met de contentmedewerker uit. Affiniteit en ervaring met zowel communicatieadvies, content, online kanalen, evenementen en accountmanagement zijn belangrijk voor het goed uitvoeren van de verschillende activiteiten.

In deze functie ben je in dienst van de EUR en rapporteer je aan de directeur van het Resilient Delta initiative en het Hoofd Media en Content van de EUR.

Je verdeelt je tijd over de volgende aandachtsgebieden:
 • Je speelt een belangrijke rol in het relatiebeheer binnen de Convergentie en het Resilient Delta initiative. Jouw taak is om de relatie met de verschillende onderzoekers te onderhouden, te activeren en het relatiebestand op termijn uit te bouwen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de communicatie vanuit het Resilient Delta initiative. Zo zorg je voor communicatie over de laatste ontwikkelingen middels de nieuwsbrief. Daarnaast zorg je ervoor dat de website en onze social media kanalen up-to-date zijn. Het ophalen en distribueren van relevante content is van groot belang.
 • Je coördineert maandelijks een redactievergadering en zoekt naar kruisbestuiving.
 • Je werkt mee aan de organisatie van verschillende bijeenkomsten.
 • Je komt met voorstellen en ideeën om de ontwikkelingen binnen het thema inhoudelijk lading te geven.
 • Je coördineert de inzet van middelen.
 • Je zorgt ervoor dat het jaarplan wordt uitgevoerd

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een HBO-opleiding.
 • Je hebt 4-6 jaar relevante marketing- en communicatie-ervaring.
 • Je vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen, samen te werken en vervolgens te kijken waar de gezamenlijke kansen liggen.
 • Je bent communicatief vaardig (in zowel het Nederlands als in het Engels) en hebt affiniteit met het schrijven van teksten (voor verschillende kanalen) en het coördineren van multimediaproducties (tekst, foto, video e.d.).
 • Je bent een spin in het web; zelfstandig, verantwoordelijk en durft te schakelen op verschillende niveaus (van medewerkers tot directeuren bij de verschillende organisaties uit het netwerk).

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie is zo snel mogelijk. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 4.332 en € 5.929 bruto per maand Schaal 11, conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Marketing & Communications (M&C). De functie heeft een omvang van 0,8 fte. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar en kan bij goede prestaties en onveranderde organisatieomstandigheden omgezet worden in een vaste aanstelling.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
Over de Convergentie

TU Delft, Erasmus Universiteit Rotterdam en Erasmus MC bundelen hun krachten in Convergence. De urgente en complexe maatschappelijke uitdagingen van onze tijd vragen om fundamenteel nieuwe vormen van samenwerking, waarbij de grenzen tussen instituten en disciplines worden overschreden om nieuwe perspectieven en oplossingen te ontwikkelen. In onderzoek en onderwijs willen we onze krachten, kennis en methoden bundelen om maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, duurzaamheid, druk op de gezondheidszorg, verstedelijking en digitalisering aan te pakken. Binnen de alliantie werken we aan een aantal thema’s: Resilient Delta initiative, Health & Technology, AI, Data & Digitalisation, Healthy Start en Pandemic & Disaster Preparedness. Op deze uitdagingen werken we samen met een groot aantal publieke en private partners in Zuid-Holland en daarbuiten. Met de regio als living lab creëert Convergence zo een toonaangevend onderzoeks- en innovatie-ecosysteem in Zuid-Holland, met grote (inter)nationale aantrekkingskracht en ambities.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • max. 32 uur per week
 • €4332—€5929 per maand
 • HBO
 • 4235

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you