Medewerker Tentamenservice

Medewerker Tentamenservice

Geplaatst Deadline Locatie
8 mei 29 mei Amsterdam

Functieomschrijving

Houd jij van:
Houd jij van zaken tot in de puntjes goed plannen en organiseren, in een dynamische omgeving, waarin geen enkele dag hetzelfde is? Werk je graag met mensen én met systemen en denk je graag samen met collega’s mee aan het steeds beter organiseren van de werkprocessen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren naar de functie van medewerker Tentamenservice bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam.

Wat ga je doen?
Binnen de Tentamenservice van het Education Service Centre wordt het gehele proces van tentamenontwikkeling, -afname, -inzage, cijferverwerking en archivering op facultair niveau ondersteund. Als medewerker Tentamenservice ben je samen met drie collega’s en de teamcoördinator verantwoordelijk voor de tentamens van ieder onderwijsblok.

Je overlegt met de vakcoördinatoren van ‘jouw’ vakken hoe het tentamen ondersteund dient te worden tijdens het startgesprek, dat je met iedere vakcoördinator plant aan het begin van het onderwijsblok. In dit gesprek adviseer je hen tevens over de digitale mogelijkheden met betrekking tot tentamenontwerp en –afname en maak je afspraken over het aanleveren van de deelcijfers waarmee de eindcijfers zullen worden berekend.

Vervolgens draag je zorg voor surveillanten bij tentamens, in afstemming met het uitzendbureau, richt je tentamens in in het digitale toetssysteem, beantwoord je vragen van docenten, communiceer je met studenten met een functiebeperking die extra tentamenvoorzieningen hebben en regel je de benodigde materialen en faciliteiten op tentamenlocaties.

In tentamenweken zijn jullie als team verantwoordelijk dat er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds altijd iemand beschikbaar is voor het beantwoorden van vragen of het oplossen van problemen die in de tentamenzalen kunnen ontstaan. Ook vangen jullie studenten op die apart mogen zitten voor hun tentamen.

Na de tentamens ondersteun je de vakcoördinatoren bij de berekening en verwerking van cijfers, maar ook met de herbeoordelingsprocedure en tentameninzage voor studenten. Tenslotte zorg je voor de archivering van tentamens.

Wat neem je mee?
Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding en je bent leergierig en positief ingesteld persoon. Voor deze functie is het noodzakelijk dat je zeer nauwkeurig bent in je werk en dat combineert met oplossingsgerichtheid. Bij voorkeur heb je al ervaring met logistieke processen en dienstverlening aan docenten binnen een onderwijsorganisatie. Je bent organisatorisch sterk en kunt flexibel omgaan met veranderende situaties. Ook ben je in staat om je goed in te leven in de wensen van docenten en studenten. Graag zien we ook dat je input en een actieve bijdrage levert aan het verbeteren van de processen om de efficiëntie te verhogen.

Verder:
  • kijk je verder dan je eigen taken en verantwoordelijkheden en ben jij je altijd bewust van het beoogde resultaat;
  • ben je stressbestendig en kan ook onder tijdsdruk uitstekend blijven functioneren;
  • weet jij snel je weg te vinden in de diverse geautomatiseerde informatiesystemen en is het een pre als je al ervaring hebt met SIS, toetsapplicaties en Excel;
  • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en in het Nederlands én Engels;

In de tentamenweken verwachten we dat je flexibel beschikbaar bent, dus dat je ook deels in de avond en tijdelijk meer uren werkt. Deze extra uren zullen uiteraard gecompenseerd kunnen worden.

Wat bieden we jou?
We bieden in het kader van ziektevervanging een dienstverband voor de periode van één jaar met ingang van september 2024 met een proeftijd van twee maanden. Verlenging van het dienstverband na één jaar ofwel omzetting naar een vast dienstverband behoort kan tot de mogelijkheden behoren. Het dienstverband is voor 24 uur per week. Op deze functie is het UFO-profiel Medewerker studentenzaken 2 van toepassing. In deze functie val je hiërarchisch onder het hoofd van het ESC en functioneel onder de coördinator Tentamenservice.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €3.072 tot €4.103 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Over ons
De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Met ruim 5.000 studenten en 500 medewerkers is de Faculteit der Rechtsgeleerdheid een van de grotere juridische faculteiten van Nederland. De Faculteit verzorgt de bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en – samen met twee andere faculteiten – de Engelstalige en interdisciplinaire opleiding Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE). Daarnaast biedt zij elf masteropleidingen met verschillende varianten aan. Het onderzoek van de faculteit vindt plaats in een verscheidenheid aan onderzoeksgroepen, programma’s en centra. De Faculteit heeft een internationaal profiel en kiest voor een maatschappelijke benadering van het recht.

Het onderwijs en het onderzoek worden verzorgd door de zes afdelingen van de Faculteit: Algemene Rechtsleer, Arbeids- en Informatierecht, Internationaal en Europees publiekrecht, PPLE, Privaatrecht en Publiekrecht.

Als medewerker Tentamenservice maak je deel uit van het team van de Tentamenservice van het Education Service Centre (ESC). Het ESC bestaat uit circa 40 medewerkers en draagt zorg voor alle student- en onderwijsondersteuning voor de faculteit. Het gaat dan om zaken als toelating van studenten, inrichting van het Studenten Informatie Systeem (SIS), vakaanmelding, cijferregistratie en diplomering, roostering van de onderwijsprogramma’s, informatieverstrekking aan studenten en docenten, (studie)begeleiding van bachelor- en masterstudenten en administratieve ondersteuning van de Examencommissies. Kenmerkend van het ESC dat er met veel betrokkenheid, enthousiasme en kwaliteitsbewustzijn wordt samengewerkt aan het zo goed mogelijk laten lopen van processen voor onze studenten en docenten.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Vragen?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met:

Eva Schoone
Coördinator Tentamenservice
E: e.schoone@uva.nl

of

T:

Sollicitatie
Herken jij je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet. Je kunt via onderstaande link online solliciteren tot en met 29 mei 2024. De gesprekken vinden plaats op maandag 3 juni. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorkeur boven de externe kandidaat.

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Recht
  • max. 24 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • Universitair
  • 12972

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit van Amsterdam (UvA)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 29 mei 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).