Coördinator Bedrijfsvoering Universitair Dierenziekenhuis

Coördinator Bedrijfsvoering Universitair Dierenziekenhuis

Geplaatst Deadline Locatie
8 mei 6 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Houd je van een breed en gevarieerd takenpakket en lijkt het je leuk om in de dynamische omgeving van een dierenziekenhuis te werken? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Binnen het departement Clinical Sciences van de faculteit Diergeneeskunde draait het om onderwijs, onderzoek en het dierenziekenhuis. Wij zoeken een enthousiaste collega die het leuk vindt om bedrijfsprocessen te optimaliseren, de manager bedrijfsvoering en het departementsbestuur te ondersteunen en de implementatie van zeer uiteenlopende projecten te initiëren en verder te brengen.

Wat ga je doen?
Je hebt een sleutelpositie in de operationele afstemming met diverse ondersteunende diensten zoals b.v. HR, Finance, ICT, Communicatie en Arbo. Je wordt onderdeel van het team bedrijfsvoering CS, een klein team van enthousiaste mensen, waarbij je nauw samenwerkt met de twee andere coördinatoren bedrijfsvoering.

Geen dag is hetzelfde! Hieronder een voorbeeld van zomaar een dag:

Je start met een werkoverleg met de communicatieadviseur en neemt de lopende activiteiten binnen het departement door. Jullie bespreken bijvoorbeeld het communicatieplan voor een interne campagne die binnenkort gelanceerd wordt. Jullie stemmen af wat er allemaal moet gebeuren voor het onthullen van een fototentoonstelling in het dierenziekenhuis.

Vervolgens heb je een overleg met de afdelingsvoorzitter van de discipline chirurgie en nemen jullie de personele wijzigingen door waarbij je de eerdere vastgestelde strategie in de gaten houdt. Je adviseert welk type arbeidscontract en inschaling kan worden aangeboden aan een nieuwe medewerker en er moet een nieuwe vacature worden uitgezet. Vervolgens verwerk je de personele mutaties in het hr-systeem en meld je de vacature aan in het ATS-systeem.

Tijd om je mailbox bij te werken; je beantwoordt uiteenlopende vragen op het gebied van financiën, hr en facilitaire zaken of verwijst medewerkers met hun vragen door naar het juiste loket.

Je loopt een ronde door de kliniek met de portefeuillehouder Patiëntenzorg ter voorbereiding op een visitatie in het najaar. Een rondleiding door het dierenziekenhuis maakt deel uit van de Europese accreditatie en jullie stellen samen de route vast en bekijken kritisch waar er verbeterpunten liggen.

Je snelt daarna naar het evaluatie-overleg met de ICT-afdeling. Recentelijk is het nieuwe planning- en roostersysteem geïmplementeerd en jij en je collega hebben hier intensief aan meegewerkt.

Je sluit je werkdag af met het uitwerken van de actiepunten uit het overleg met de projectgroep ‘voeren van perspectiefgesprekken’ waar jij vanuit de bedrijfsvoering deel van uitmaakt.

En een hele enkele keer is er ook ’s avonds contact, bijvoorbeeld telefonisch met de manager bedrijfsvoering: er is zojuist een stroomstoring geweest in de kliniek die 24/7 open is en jullie bespreken samen of er acties nodig zijn. Gelukkig niet… de storing is verholpen en alles is weer up-and-running.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste en energieke collega met een afgerond hbo-diploma. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre Je pakt zaken proactief op, hebt een scherpe analytische blik en weet processen en procedures strak te organiseren. Je hebt gevoel voor verhoudingen binnen een grote organisatie en vertoont eigenaarschap in je werk. Dit alles met een positieve, flexibele en stressbestendige instelling.

Verder ben je minimaal 4 dagen in de week beschikbaar en werk je grotendeels op locatie.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
 • een functie voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • een werkweek van 32 tot 40 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.226,- tot maximaal € 5.090,- bij een fulltime dienstverband (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • 29 verlofdagen per jaar bij een dienstverband van 38 uur:
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

Bij de faculteit Diergeneeskunde leiden we de dierenartsen en onderzoekers van de toekomst op, bieden we zorg aan dieren en doen we toonaangevend en maatschappelijk relevant onderzoek. Daar zijn we goed in. We bekijken de wereld door een diergeneeskundige bril en zien dat de gezondheid en het welzijn van dier, mens en omgeving met elkaar verbonden zijn. Door onze kennis te delen en samen te werken, maken we onze positieve impact het grootst. Onze 1500 studenten en 950 medewerkers inspireren en versterken elkaar. Wat ons bindt, is onze bevlogenheid. De wil om vanuit het integrale perspectief de wereld beter te maken.

Bij het departement Clinical Sciences van de faculteit Diergeneeskunde werkt een toegewijd team van professionals van verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de geneeskunde van gezelschapsdieren en paarden tot op het hoogste specialistische niveau uitoefenen en continu verbeteren. Op het departement worden de drie kerntaken patiëntenzorg, onderzoek, en onderwijs met passie vervuld en daar waar mogelijk de verbinding tussen deze drie kerntaken gezocht.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gezondheid
 • 32—40 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • HBO
 • 3898

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 108, 3584CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you