Bestuurssecretaris

Bestuurssecretaris

Geplaatst Deadline Locatie
8 mei 2 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een stevige procesregisseur met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, ervaring in complexe organisaties en uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan zoeken we jou als Bestuurssecretaris van het faculteitsbestuur.

Als bestuurssecretaris werk je in het hart van de bestuurlijke besluitvorming van de faculteit en ondersteun je het faculteitsbestuur bij de uitvoering van zijn bestuurlijke taken. Als procesregisseur, bewaak je de procesmatige en inhoudelijke aansluitingen tussen de diverse overleggen en ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, vastlegging en bewaking van de uitvoering van besluiten en afspraken. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen, neem je deel aan diverse bestuursactiviteiten. In dat kadertoets je de voorgenomen standpunten en besluiten aan strategie, besluitvormingskaders, procedures en wettelijke bepalingen

Je bent eindverantwoordelijk voor de correspondentie van het bestuur en voor de dossiervorming. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van actiepunten conform de bestuursbesluiten binnen de interne organisatie en zorg je voor terugkoppeling naar het bestuur. Je verstrekt informatie aan in- en externe relaties betreffende bestuurskwesties en je speelt een actieve rol bij de samenstelling van bestuursdocumenten, zoals de begroting, het jaarplan en het bestuursverslag.

Tevens ben je als hoofd verantwoordelijk voor het goed functioneren van de bestuursondersteuning (secretariaat, archiefmedewerker, privacy en information security officers) en vertegenwoordig je op representatieve wijze de faculteit in de vergaderingen op universitair niveau en daarbuiten.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding.
 • Je bent precies, procesmatig sterk en weet goed structuur aan te brengen.
 • Je hebt een gedegen kennis van bestuurlijke processen, gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en ruime ervaring in een complexe organisatie.
 • Je boekt resultaten vooral op basis van jouw persoonlijkheid en je bent objectief en helder in je boodschap.
 • Je krijgt snel het vertrouwen, hebt een dienstverlenende houding en ook het lef, wanneer nodig, positie in te nemen.
 • Door de wijze van communicatie ben je zeer sociaalvaardig en creëert je helderheid.
 • Je bent accuraat ingesteld, loyaal, gericht op collegiale samenwerking en beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 12 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Het team Bestuursondersteuning bestaat uit een managementassistent, een adjunct-secretaris, een archiefmedewerker, een privacy officer, een information security officer en de secretaris. Dit maakt met de andere ondersteunende afdelingen (waaronder Financiën en Human Resources) deel uit van het faculteitsbureau dat onder leiding van de directeur bedrijfsvoering staat.

Specificaties

 • Management
 • max. 38 uur per week
 • Universitair
 • 22.009.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you