Docent in Opleiding Culturele Antropologie

Docent in Opleiding Culturele Antropologie

Geplaatst Deadline Locatie
9 mei 29 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij op zoek naar een onderwijsfunctie? Bekijk dan deze vacature van de afdeling Culturele Antropologie!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een onderwijsfunctie? Lees dan snel verder! De afdeling Culturele Antropologie heeft plek voor 2 Docenten in Opleiding.

Wat ga je doen?
De positie start per 1 september 2024 voor een periode van vier jaar voor 0,7 fte. Van DIO's wordt verwacht dat zij assisteren bij het geven van onderwijs, het ontwikkelen van cursussen en het begeleiden van bachelor- en masterscripties. Het dienstverband is uitsluitend gericht op het geven van onderwijs; er is geen ruimte voor het doen van onderzoek. Binnen deze functie is wel ruimte voor 10% ontwikkeltijd, bedoeld voor het behalen van de Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) en andere activiteiten die je onderwijsvaardigheden bevorderen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die:
 • een MSc in Culturele en/of Sociale Antropologie heeft behaald;
 • bij voorkeur ervaring heeft in het geven van antropologiecursussen, etnografische onderzoeksmethoden, en het begeleiden van scripties;
 • op inspirerende wijze les geeft en een sterke betrokkenheid heeft bij onderwijs en onderwijsvernieuwing;
 • in staat is om les te geven in het Nederlands en het Engels op C1-niveau (en eventueel gevraagd kan worden om deel te nemen aan een assessment om deze vaardigheid aan te tonen).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
 • een functie voor 4 jaar;
 • een werkweek van 24 tot 28 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.226,- tot maximaal € 3.877,- bij een fulltime dienstverband (schaal 10.0-10.4 van de cao Nederlandse Universiteiten);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De faculteit Sociale Wetenschappen is een dynamische, toonaangevende faculteit voor hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en uitdagend academisch onderwijs op het gebied van jeugd, onderwijs, opvoeding, menselijk gedrag en samenleving. De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor bijna 7.000 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en (onderzoeks)masters in de disciplines interdisciplinaire sociale wetenschappen, culturele antropologie, onderwijswetenschappen, pedagogiek, psychologie en sociologie.

Specificaties

 • Onderwijs
 • Gedrag en maatschappij
 • 24—28 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • Universitair
 • 3911

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Padualaan 14, 3584CH, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you