Managementassistent afdeling Strafrecht

Managementassistent afdeling Strafrecht

Geplaatst Deadline Locatie
13 mei 26 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hou jij ervan om alles tot in de puntjes te regelen zodat collega’s zich optimaal op hun werk kunnen focussen? En wil jij deel uitmaken van een jong en enthousiast team van docenten en onderzoekers? Dan ben jij nodig als managementassistent bij de afdeling Strafrecht!

Als managementassistent bied je secretariële ondersteuning aan de medewerkers van de afdelingen. Je ondersteunt de onderwijsactiviteiten van deze sectie en in voorkomende gevallen van andere afdelingen. Je bent de spin in het web van de afdeling.

Je bent het centrale aanspreekpunt voor studenten. Met jouw up-to-date digitale vaardigheden, alsmede een grote affiniteit met het werken met geautomatiseerde systemen, houd jij de snelle ontwikkeling van de digitale leeromgeving goed bij. Je leert snel nieuwe systemen kennen en draagt de opgedane kennis uit naar de medewerkers van de vaksectie. Daarnaast behoren het verzorgen van het telefoonverkeer, agendabeheer en de correspondentie tot jouw takenpakket. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve voorbereiding en verwerking van tentamens en toetsen. Je doet dit in nauwe samenwerking met collega’s van het Bureau Onderwijs en Studentzaken van de faculteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot office- of managementassistent op minimaal mbo-niveau.
 • Je hebt relevante werkervaring als managementassistent of secretarieel medewerker.
 • Je hebt ervaring met automatiseringssystemen.
 • Je vindt het leuk om logistieke processen te ondersteunen.
 • Je beschikt over een zeer goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebt een klant- en servicegerichte houding.
 • Je bent nauwkeurig en zorgvuldig, met oog voor detail.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je salaris binnen salarisschaal 6 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

De afdeling Strafrecht & Criminologie verzorgt onderwijs in de verschillende fasen van de rechtenopleiding. Naast het verzorgen van het onderwijs is een belangrijke taak van de vaksectie het doen van (grensoverschrijdend) onderzoek op verschillende vlakken van het materiële en formele strafrecht, het penitentiaire recht en de criminologie. De vaksectie participeert in het onderzoekscentrum Staat en Recht (SteR). SteR is gespecialiseerd in multidisciplinair publiekrechtelijk onderzoek, waarbij veel aandacht uitgaat naar het positieve recht en rechtsdogmatiek, versterkt met empirisch, sociologisch en filosofisch onderzoek. Het centrum stelt zich ten doel een stimulerende omgeving te bieden voor het verrichten van hoogwaardig, nationaal en internationaal, vernieuwend rechtsgeleerd onderzoek en bekendheid te geven aan de onderzoeksresultaten door middel van nationale en internationale gezaghebbende publicaties, voordrachten, congressen en symposia.

De afdeling bestaat uit circa 25 medewerkers.

Specificaties

 • Management
 • max. 38 uur per week
 • MBO
 • 22.008.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you