Beleidsmedewerker Onderwijs

Beleidsmedewerker Onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
13 mei 2 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij gepassioneerd door onderwijs en gedreven in het opstellen van beleidsmatige richtlijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen (POW) aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) zoekt een enthousiaste beleidsmedewerker onderwijs om ons team te versterken.

De afdeling POW speelt een cruciale rol in het onderwijs en onderzoek binnen de pedagogische en onderwijswetenschappen aan de UvA. Onze medewerkers zijn actief betrokken bij het College of Child Development and Education, de Graduate School of Child Development and Education en het Research Institute of Child Development and Education. Hierbij ligt de focus op zowel bachelor- als masterprogramma's, lerarenopleidingen en PhD-opleidingen.

Wat ga je doen
Als beleidsmedewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van ons afdelingsbeleid op het gebied van onderwijs. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder meer het opstellen van beleidsvoorstellen, het uitvoeren van (impact)analyses, het bijdragen aan onderwijsevaluaties en het waarborgen van kwaliteitszorg. Daarnaast ondersteun je de onderwijsdirecteuren bij vernieuwingsprocessen en rapportages rond visitaties en instellingstoetsen. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met directeuren en collega's van het onderwijsbureau POW, waarbij je ook deelneemt aan facultaire overlegorganen en een actieve connectie onderhoudt met beleidsmedewerkers binnen de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FMG) en het faculteitsbureau van de FMG.

Wat neem je mee
Een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in de maatschappij- of gedragswetenschappen, is een vereiste. Heb je daarbij werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie dan is dat een pre. Ook beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, in zowel Nederlands als Engels. Daarnaast heb je interesse in wetenschappelijk onderwijs en onderzoek en heb je ervaring met projectmatig werken.

Verder ben je :
  • Analytisch en accuraat
  • gestructureerd en doelgericht
  • stressbestendig en zelfstandig
  • Pro-actief en een samenwerker

Wat bieden we jou
Het betreft een tijdelijke aanstelling van 30-38 uur per week voor de duur van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid, ongewijzigde organisatorische ontwikkelingen en voldoende formatieruimte is de intentie om het dienstverband om te zetten naar een vast dienstverband.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring, minimaal €3.226 en maximaal €5.929 bruto per maand bij een volledige aanstelling van 38 uur per week (conform schaal 10 of 11, Cao Nederlandse Universiteiten).Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering en vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en professionaliseren. We hebben hiervoor uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat bieden we verder

Een uitdagende werkplek met afwisselende werkzaamheden en voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling bij een inspirerende organisatie. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en geven je de ruimte om door te vragen. Veelkleurig, eigenzinnig, dynamisch, internationaal georiënteerd en ambitieus zijn typische eigenschappen van UvA-medewerkers. Werken bij de UvA betekent werken in een kritisch, onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat, met een open sfeer en een sterke betrokkenheid bij Amsterdam en de (internationale) samenleving.

Over ons
De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

De Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen speelt een leidende rol in het adresseren van de grote maatschappelijke uitdagingen waar de wereld, Nederland en Amsterdam mee worden geconfronteerd, nu en in de toekomst.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Vragen
Voor vragen over de functie of de afdeling kun je tijdens kantooruren contact opnemen met:

Alithe van den Akker, directeur College POW

T: +31 (0)[6 36132562. Mail: a.l.vandenakker@uva.nl

Sollicitatie
Herken je je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we sollicitatie graag tegemoet. Je kunt via onderstaande link online solliciteren. We ontvangen graag een motivatiebrief en cv als pdf-bestand. De reactietermijn sluit op zondag 2 juni 2024. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 6 juni 2024.

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Gedrag en maatschappij
  • 30—38 uur per week
  • €3226—€5929 per maand
  • Universitair
  • 13003

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you