Coördinator cursussen NT2

Coördinator cursussen NT2

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 3 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je servicegericht, doortastend en goed in plannen en organiseren? Heb je een hands-on mentaliteit? Word je enthousiast van processen die gesmeerd lopen en heb je affiniteit met digitale technologie? Ben je zakelijk en kom je goed tot je recht in een dynamische en mensgerichte organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken een spin in het web. Een enthousiaste en gedreven collega die in de eerste plaats het team NT2 (Nederlands als tweede taal) ondersteunt. Je zorgt dat je collega’s kunnen excelleren in hun professionaliteit. Je bent -in samenwerking met het Service Centre- verantwoordelijk voor de optimale organisatie van de cursussen NT2 en de opleidingen tot docent NT2: van intake, roostering van cursussen, opleidingen en toetsmomenten, urenverdeling, planning van teambijeenkomsten tot nazorg. Je denkt mee over de processen binnen de afdeling en steekt tegelijkertijd ook graag de handen uit de mouwen. Je overlegt en stemt af met (hoofd-)docenten, intaketeam, toetsteam, opleiders van de opleiding tot docent NT2 en je bent de sparringpartner voor de manager van de sectie Nederlands. Nieuwe docenten kunnen bij jou terecht voor vragen over de digitale leeromgeving. Met een zakelijke blik en open houding ben je constructief kritisch en sta je open voor feedback. Je staat stevig in je schoenen en schroomt niet zaken te benoemen en aan te pakken die beter of anders kunnen. Je bent makkelijk aanspreekbaar, empathisch, je hebt humor en bent recht door zee.

Mocht je daarbij ook nog eens kennis van NT2 hebben, of ben je docent NT2 dan heb je bij ons een streepje voor.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt (bij voorkeur) een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je bent servicegericht en je wordt blij van tevreden collega’s en klanten.
 • Je bent een organisatietalent waarbij je zowel oog hebt voor de hoofdlijnen als de details.
 • Je bent communicatief vaardig, je staat stevig in je schoenen en je kunt goed met mensen samenwerken.
 • Je bent digitaal goed onderlegd.

Bij voorkeur heb je kennis van en affiniteit met (taal)onderwijs en/of de NT2-doelgroep. Mocht je daarnaast ook docent NT2 zijn, dan is het mogelijk taken te combineren.

Iedereen is bij ons welkom om te solliciteren, ongeacht van wie je houdt, je geloof, talenten, beperkingen, culturele achtergrond en gender. Ook als je (nog) niet helemaal voldoet aan het profiel, nodigen we je uit om te solliciteren. Samen kunnen we kijken wat je bij kunt leren en of een match haalbaar kan worden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 10 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Wij zijn Radboud in'to Languages, het expertisecentrum voor taal en communicatie verbonden aan de Radboud Universiteit en Wageningen University and Research. Al ruim dertig jaar verzorgen we met veel plezier trainingen en diensten op het gebied van taal en communicatie. Dat doen we voor studenten en medewerkers van de universiteit en ook voor particulieren, bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in het hele land.

Onze activiteiten bestaan uit taaltrainingen (18 talen), communicatietrainingen, coaching en advies, taaltoetsing, materiaalontwikkeling, nascholing en vertaal- en redactiewerkzaamheden. Bij ons werken ca. 150 medewerkers in vaste en flexibele dienst

Specificaties

 • Management
 • Taal en cultuur
 • max. 38 uur per week
 • HBO
 • 23.036.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you