Docent Modelling, Uncertainty and Data for Engineers (MUDE)

Docent Modelling, Uncertainty and Data for Engineers (MUDE)

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 13 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij klaar om het verschil te maken in het onderwijs? Wij zoeken een enthousiaste docent voor de module Modellering, Onzekerheid en Data (MUDE).

Functieomschrijving

Wij zijn opzoek naar een docent in Modellering, Onzekerheid en Data voor Ingenieurs (MUDE) voor onze MSc-programma's aan de TU Delft in Civiele Techniek, Applied Earth Sciences en Environmental Engineering. 

MUDE is een gezamenlijke onderwijsmodule binnen onze faculteit waarin onze MSc-studenten samen beginnen (momenteel ongeveer 300 studenten). Dit onderwijs richt zich op het verwelkomen van studenten van over de hele wereld (30% internationaal) in onze programma's en biedt boeiend onderwijs in modellering, onzekerheid en data-analyse voor technische toepassingen. MUDE wordt aangeboden door een groot flexibel team van docenten en wordt ook ondersteund door student-assistenten. In het vaste kernteam van MUDE (5 docenten) is er een vacature voor een docent die volledig toegewijd is aan onderwijs.

Vanuit educatief oogpunt is MUDE zeer veelzijdig en omvat colleges om de theoretische concepten uiteen te zetten en met praktische opdrachten de toepassing ervan uit te leggen. Het omvat ook kleine projecten met groepswerk om uitdagende problemen op te lossen die voortvloeien uit maatschappelijke behoeften op het vakgebied van onze faculteit. MUDE leunt zwaar op open-source digitale tools (bijv. Python, git of Jupyter) om de integratie van berekeningen als een aanvullende leerbenadering bij de klassieke theoretische onderwerpen die worden behandeld, te vergemakkelijken. Als faculteit zijn we zeer trots op deze nieuwe onderwijsopzet en de onderwijsnorm die het stelt aan ons onderwijs.

Wij zijn op zoek naar een toegewijde docent om inhoudelijk en didactisch het onderwijs te ondersteunen en activiteiten met studenten te begeleiden. Door deel uit te maken van het kernteam van MUDE, draag je ook zorg voor veel van de organisatorische taken rondom MUDE. Verder ben je in staat om samen met het team nieuw lesmateriaal te ontwikkelen en lever je een bijdrage aan het voortbouwen aan de nieuwe onderwijsstandaard van MUDE. De opzet van deze module en de ervaring die we bij MUDE opdoen deel je actief met het wetenschappelijk personeel binnen onze faculteit.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Voor deze innovatieve functie zoeken we kandidaten met een focus op onderwijs en met een solide kennisbasis in een technisch vakgebied dat relevant is voor ons technische onderwijs. Interdisciplinaire breedte wordt meer gewaardeerd dan expertise in een specifiek vakgebied.

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma in techniek of toegepaste wetenschappen.
 • Je bent geïnteresseerd in onze nieuwe onderwijsopzet en hebt ervaring met de genoemde digitale platforms of bent bereid dit te leren.
 • Je bent een teamspeler en het is jouw kwaliteit om de behoeften van de student te vertalen naar goed onderwijs.
 • Je bent ook goed georganiseerd en trots om onderwijs te leveren dat soepel verloopt en met een grote interesse om studenten en medewerkers verbonden en betrokken te houden.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van zowel Nederlands als Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 year.

 • Het dienstverband is een jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 32-38 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.332 en een maximum van €5.929 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van civiele techniek, toegepaste aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek is nauw verweven met ons onderwijs en beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken zoals Climate Change, Energy Transition, Resource Availability, Urbanisation en Clean Water. In onze onderzoeksprojecten werken we samen met een breed scala aan kennisinstituten, waarbij we onze wetenschappers helpen om open science in de onderzoekspraktijk te integreren. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.

Klik hier om naar de website van faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen te gaan.

Specificaties

 • Onderwijs
 • Techniek
 • 32—38 uur per week
 • €4332—€5929 per maand
 • Universitair
 • TUD05367

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you