KNO-arts | aandachtsgebied otologie

KNO-arts | aandachtsgebied otologie

Geplaatst Deadline Locatie
21 mei 20 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een gepassioneerde en ervaren otoloog die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Durf jij die stap te maken? Wil jij deel uit maken van ons toonaangevende team, bekend om zijn grensverleggende oorchirurgie en wetenschappelijke ambities? Zo ja, dan is dit jouw kans om je talenten te laten schitteren als Otoloog in Nijmegen!

Wij bieden een dynamische functie waarbij je deel uitmaakt van een (inter-)nationaal toonaangevend team dat zich richt op innovatie en implementatie van nieuwe diagnostische en (chirurgische) behandeltechnieken op het gebied van de otologie en schedelbasischirurgie. Je speelt een innovatieve en wetenschappelijke rol in de otologische implantologie en participeert in de tertiaire otologische en eventueel ook schedelbasiszorg van onze afdeling.

Kortom, een functie met:
 • Een inspirerende werkomgeving op het snijvlak van praktijk en wetenschap.
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Onze nieuwe collega is een gepassioneerd en bij voorkeur ervaren otoloog met passie voor innovatie die een significante bijdrage wil leveren met baanbrekend onderzoek. Je streeft naar excellente patiëntenzorg. Je bent betrokken en betrouwbaar en werkt graag samen. Je blijft je ontwikkelen en streeft naar medische vooruitgang. Je hebt affiniteit heeft met opleiden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Deze rol wordt voor 0,8 of 1,0 FTE aangeboden, dit hangt af van je ervaring. Een ervaren otoloog (>10 jaar ervaring en bewezen wetenschappelijke track record krijgt de mogelijkheid van een full-time contract, anders is het een contract voor 0,8 FTE. Dit zal tijdens je sollicitatiegesprek verder worden beproken. Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen € 9.534 en € 13.767 (schaal UMS) bij een fulltime dienstverband. Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing op de functie, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
  • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
  • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
  • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
  • financieel gunstig minder werken via een generatieregeling als je de AOW-leeftijd nadert.
  • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’). Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op de aanvullende pakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.

Werkgever

Radboudumc

De klinische staf van de afdeling KNO bestaat uit 18 KNO-artsen, 4 fellows en 2 physician assistants. Het academisch Audiologisch centrum is onderdeel van de afdeling KNO. De academische kerntaken binnen de afdeling KNO van het Radboudumc zijn belegd binnen de pijler Hoofd Hals Aangezicht en de pijler Oor en Gehoor. De pijler Hoofd Hals Aangezicht bestaat uit de teams: hoofd-hals chirurgie (oncologie), aangezichtschirurgie en schedelbasis.

Het otologisch team valt onder de pijler Oor & Gehoor en heeft zich toegespitst op de volgende speerpunten:
1) Hearing & Implants
2) Hearing & Genes
3) Hearing & Innovation
4) Advanced Otology

Uiteraard wordt nauw samengewerkt met het schedelbasis team dat gepositioneerd is in de pijler Hoofd Hals Aangezicht, waarin ook de hoofd-hals chirurgie en aangezichtschirurgie opgenomen is.

We durven te innoveren, we werken groen en we hechten belang aan duurzaamheid en duurzame inzet van onze professionals. We kiezen bewust voor de juiste zorg op de juiste plek. Ons academisch ziekenhuis is een pionier op het gebied van medische innovatie en vooruitstrevend onderzoek. We kijken voorbij grenzen en gaan uitdagingen aan.

Ons team bestaat uit 5 otologen en 2 schedelbasis chirurgen. We behandelen kinderen en volwassenen en leveren academische zorg. Wij geloven in de integratie van patiëntenzorg met klinisch gerelateerd onderzoek, met vernieuwend onderwijs voor studenten Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen en met de opleiding van onze fellow, KNO-artsen, audiologen, verpleegkundigen en paramedici. Daarnaast organiseren we de Nijmegen Ear Surgery Course als internationale nascholing voor KNO-artsen en met Vlaamse collegae de mini-orencursus voor aios KNO en NKO uit Nederland en Vlaanderen.

Dit doen we samen met de patiënt, samen met onze teams in de centra, samen met onze onderzoek-partners binnen het Radboudumc, binnen de Radboud Universiteit en daarbuiten en samen met de zorgverleners in ons netwerk. We willen dat graag doen samen met jóu!

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • 32—48 uur per week
 • €9534—€13767 per maand
 • Universitair
 • 193247-P1522146-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you