Management assistent Kavli Institute of Nanoscience Delft

Management assistent Kavli Institute of Nanoscience Delft

Geplaatst Deadline Locatie
22 mei 14 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het Kavli Institute of Nanoscience Delft, zijn we op zoek naar een gedreven, ervaren management assistent die een essentiële rol zal spelen in het soepel laten verlopen van onze bedrijfsvoering. Ben jij het organisatietalent met een scherp oog voor detail en affiniteit in de ondersteuning van beleids- en besluitvorming dat wij zoeken?

Functieomschrijving

Binnen deze functie werk je in een boeiende internationale omgeving, waar onderzoek gedaan wordt dat tot de absolute wereldtop behoort. Je houdt je primair bezig met de ondersteuning van de Kavli directeuren, het (mede) organiseren van events, communicatie activiteiten zoals de nieuwsbrief en website en het uitvoeren en plannen daarvan.

Jij vindt makkelijk je weg in onze complexe organisatie en maakt je de werkzaamheden snel en zelfstandig eigen.

Wat ga je doen?

 • Je bereidt dossiers voor over diverse onderwerpen die door de verschillende onderdelen van het Kavli instituut behandeld zullen worden, evenals adviezen, instemmingszaken en initiatiefvoorstellen.
 • Je organiseert effectief vergaderingen, symposia, commissievergaderingen en andere bijeenkomsten, inclusief het verzorgen van de faciliteiten en uitnodigingen.
 • Je houdt je bezig met het opstellen van conceptagenda's, notuleren van vergaderingen, zorgen voor verslaglegging en bewaken van de actielijsten.
 • Coördineren van interne – en externe communicatie t.b.v. het instituut; zoals het opzetten en vergaren van input voor de website en nieuwsbrief voor het instituut.
 • Je treedt op als contactpersoon tussen het instituut, interne TU Delft collega’s en afdelingen en ook externe belanghebbenden. Je informeert en rapporteert hierover.
 • Ondersteuning van internationale gasten van het instituut voor en na hun bezoek en bent betrokken bij daar uit voort vloeiende financiële taken.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO opleiding of hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie en hebt zo de juiste competenties verworven.
 • Je kunt schakelen tussen verschillende bezigheden zonder het overzicht te verliezen. Je denkt mee en vooruit en weet daarbij de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je schrikt niet van complex agendabeheer, vervult graag en zelfstandig een spilfunctie binnen het kavli netwerk.
 • Je hebt affiniteit met het organiseren van events en het (laten) schrijven van teksten voor de website, nieuwsbrieven e.d. en ervaring met notuleren van diverse interne meetings.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wie zoeken wij?

 • Een proactieve en communicatie vaardige professional met ervaring in beleidsondersteuning.
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden en een scherp oog voor detail.
 • Een teamspeler die weet te prioriteren en inspringt waar nodig.
 • Iemand die zich de komende jaren graag verder wil ontwikkelen binnen zijn/ haar vakgebied
 • Een collega die gemakkelijk contact legt, flexibel is ingesteld en het niet erg vindt om op wisselende locaties binnen de TU Delft te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van minimaal 24 uur (0,6 fte) en maximaal 32 uur per week (0,8 fte). Het salaris is afhankelijk van kennis, en ervaring gebaseerd op schaal 8, met aanloopschaal 7 (minimaal € 3072,- maximaal van € 4103,- bruto p/m bij fulltime contract). Het gaat om een contract voor 1 jaar, met mogelijk uitzicht op verlenging.

TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden; is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen; en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Technische Natuurwetenschappen
De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. Met circa 177 vaste wetenschappelijke medewerkers, circa 400 promovendi en postdocs en zo’n 250 medewerkers in de ondersteuning verricht TNW vanuit zeven wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Life Sciences and Health, Nanosciences, Chemical Engineering, Radiation Sciences en Applied Physics.

 

Afdeling

Afdeling

Kavli Nano Institute of Nanoscience Delft

Het Kavli Institute of Nanoscience Delft (KIND), is een intellectuele en inspirerende omgeving van toonaangevende wetenschappers die baanbrekend onderzoek doen om de nanowereld te begrijpen: van kwantumfysica tot nanobiologie. De focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe concepten en het doen van baanbrekend onderzoek.

 

Het Instituut bestaat uit twee afdelingen van de Faculteit Technische Natuurwetenschappen van de Technische Universiteit Delft: de afdeling Quantum Nanoscience, de afdeling Bionanoscience en leden van het QuTech instituut. Deze wetenschappers delen het gezamenlijke Kavli Nanolab. Het Kavli Institute of Nanoscience Delft is opgericht in 2004 en is een van de 5 Kavli Instituten Nanoscience wereldwijd (California Institute of Technology, University of Oxford, University of California Berkeley en Cornell University). De huidige directeuren van het instituut zijn prof.dr. Kobus Kuipers en prof.dr. Gijsje Koenderink.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 24—32 uur per week
 • €3072—€4103 per maand
 • HBO
 • TUD05158

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you