Lab technicus meet-, regel- en besturingstechniek

Lab technicus meet-, regel- en besturingstechniek

Geplaatst Deadline Locatie
23 mei 24 jun Delft

Functieomschrijving

Voor hun onderzoek maken hoogleraren, PhD- en masterstudenten en postdocs gebruik van ons hoogwaardige Macro Mechanics Lab, dat onderdeel is van de afdeling Engineering Structures. Onze onderzoekers lopen voorop met de ontwikkeling van geheel nieuwe, duurzame materialen, constructies en infrastructuren. Toepassingen variëren van offshorewindparken en bruggen tot wegenbouw en spoorwegen. Als lab technicus bij de TU Delft maak jij hun onderzoek mogelijk, met unieke opstellingen en deskundige begeleiding en advisering.

Het gevarieerde en steeds nieuwe onderzoek vraagt om op maat gemaakte opstellingen met de meest geavanceerde apparatuur. Opstellingen kunnen zo groot zijn als een complete woningmuur, voor experimenten gericht op de aardbevingen in Groningen. En wat denk je van het testen van krachten op ankerkabels voor offshoreplatforms? Binnen zulke multidisciplinaire projecten neem jij de lead in de meet-, regel- en besturingstechniek van de opstellingen. Op basis van de behoeftes van de onderzoekers ontwerp, bouw en test je de opstellingen. Bij complexe experimenten en veiligheidsrisico’s voer je bovendien in samenwerking met de onderzoeker de experimenten uit. Daarnaast instrueer je de gebruikers over het veilig gebruik en de werking van de opstellingen, en coach je masterstudenten.

Je thuisbasis is het internationaal diverse en multidisciplinaire team van 14 lab technicians. In ons team speel je een belangrijke rol in ons gezamenlijke doel: het optimaliseren van het Macro Mechanics Lab met de allernieuwste technologie voor hoogwaardig en veilig onderzoek. Je onderhoudt en updatet natuurlijk je meetapparatuur en software. Ook leer je alles over de nieuwste technieken en past die toe in je projecten. Onze disciplines zijn complementair en wij leren veel van elkaar door regelmatig kennis en ideeën uit te wisselen. Je vindt bij ons een open, informele sfeer en krijgt veel ruimte en flexibiliteit voor je opleiding en ontwikkeling. We helpen elkaar met uitdagingen die het werken met de nieuwste technologieën met zich meebrengt. En we waarderen jouw initiatieven!

De afdeling Engineering Structures focust op de ontwikkeling van bestendige, slimme en duurzame constructies en infrastructuur. Ons doel is om te voldoen aan maatschappelijke eisen op het gebied van transport, de energietransitie en duurzaam hergebruik van constructies en materialen. Onderzoeksthema's omvatten de dynamica van constructies, de mechanica van materialen gerelateerd aan bijvoorbeeld klimaatverandering, modellering en ontwerp van spoorwegsystemen, modellering op meerdere schalen van wegmaterialen en constructies, hergebruik van materialen, constructies en onderdelen van constructies, beoordelingsmethoden voor constructies, slimme monitoringstechnieken, ontwerpmethoden, vervanging en renovatie van civiele infrastructuur en ontwikkeling van nieuwe materialen en onderhoudstechnieken. Onze unieke faciliteiten van het Macro Mechanics Laboratorium ondersteunen grootschalige tests, monitoring en modellering van constructies om de implementatie van innovaties te vergemakkelijken. Het departement levert zowel baanbrekend onderzoek als hoogstaand onderwijs voor bachelor- en masterstudenten. Als team vertegenwoordigen we verschillende achtergronden, vaardigheden en standpunten. We bevorderen een inclusieve cultuur, omdat onze gecombineerde identiteiten, houding en ambities ons perspectief verbreden en ons sterker maken.

Lees meer over het Macro Mechanics lab van de afdeling Engineering Structures.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo-diploma in mechatronica of een andere relevante richting. Heb je nog niet voldoende kennis van vaste mechanica? Dan leer je snel bij wat je nodig hebt voor je werk.
  • Je hebt praktische kennis van het programmeren van PID-regelaars en PLC’s.
  • Je bent bekend met verschillende soorten laboratoriumanalyses en veldmetingen.
  • Je communicatieve en sociale vaardigheden helpen je in je contacten met onderzoekers en directe collega’s. Ook weet je verwachtingen te managen, zodat experimenten realistisch zijn.
  • Je denkt graag mee met de onderzoekers en zet je enthousiasme en technische kennis in voor opstellingen die nog niet eerder zijn ontworpen.
  • Je neemt graag initiatieven om het onderzoek in ons lab verder te verbeteren en nieuwe technieken te introduceren. Ook heb je oog voor veiligheid.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Heb je een stevige achtergrond in meet-, regel- en besturingstechniek en denk je dat deze functie perfect bij je past, maar voldoe je nog niet aan alle eisen? Dan maken we toch graag kennis met je, want je kunt bij ons ook in de praktijk leren. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 9 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.377 en een maximum van €4.640 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van civiele techniek, toegepaste aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek is nauw verweven met ons onderwijs en beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken zoals Climate Change, Energy Transition, Resource Availability, Urbanisation en Clean Water. In onze onderzoeksprojecten werken we samen met een breed scala aan kennisinstituten, waarbij we onze wetenschappers helpen om open science in de onderzoekspraktijk te integreren. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.

Klik hier om naar de website van faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen te gaan.

Additionele informatie

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Sregio Sanchez Gomez, Laboratorium hoofd Engineering Structures, s.sanchezgomez-1@tudelft.nl, 06-12687327.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • 32—40 uur per week
  • €3377—€4640 per maand
  • HBO
  • TUD05370

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Delft (TU Delft)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature? Upload dan uiterlijk op 24 juni 2024 jouw motivatie en CV via de knop ‘Solliciteer nu’.

  • Solliciteren gaat eenvoudig online. Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature? Upload dan uiterlijk op 24 juni 2024 jouw motivatie en CV via de knop ‘Solliciteer nu’.

  • Solliciteren gaat eenvoudig online. Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 24 jun 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).