Management Assistent

Management Assistent

Geplaatst Deadline Locatie
23 mei 12 jun Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe baan binnen een organisatie met grote maatschappelijke impact? Wil je ons team en het management ondersteunen zonder te veel routinematige werkzaamheden? Sta je stevig in je schoenen om mee te veren in een dynamische academische werkomgeving? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken.

Wat houdt jouw functie concreet in?
Als management / office-assistent heb je een gevarieerde en dynamische functie. Naast de dagelijkse werkzaamheden is er volop afwisseling en ruimte voor eigen invulling. Je voornaamste werkzaamheden zijn:

 • Ondersteuning bij diverse projecten
 • Organiseren van bijeenkomsten en studentendagen
 • Inplannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen
 • Ondersteunende financieel-/administratieve werkzaamheden
 • Afhandelen van inkomende- en uitgaande communicatie

Afhankelijk van jouw persoonlijke ambities en unieke talenten is er veel ruimte voor eigen invulling van de functie.

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

Wat vragen wij?

Om voor deze veelzijdige functie in aanmerking te komen beschik je over

 • Een relevante afgeronde MBO+ opleiding.
 • Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring binnen het onderwijs is een pre.
 • Je bent gemotiveerd, hebt oog voor detail, durft initiatief te nemen, bent integer, accuraat en kunt goed samenwerken.
 • Een goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Voldoende kennis van computerprogramma’s zoals Microsoft Office.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van 12 maanden met uitzicht op vast.

Wat bieden wij?
De Open Universiteit biedt goede secundaire en flexibele arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder meer opleiding en mobiliteit, werken in deeltijd en betaald ouderschapsverlof.

Het salaris wordt afhankelijk van opleiding en ervaring vastgesteld conform schaal 7 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten, bedraagt minimaal € 2.693 en maximaal € 3.336 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Afhankelijk van opleiding en werkervaring is plaatsing in een aanloopschaal mogelijk. 

Voor meer informatie over de Open Universiteit, verwijzen we je graag naar www.ou.nl.

Werkgever

Open Universiteit

Flexibel studeren overal in Nederland en Vlaanderen

De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er gepersonaliseerd en activerend academisch afstandsonderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in zeven vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit (zie www.ou.nl/rankings). Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren ruim 18.000 studenten en werken meer dan 750 medewerkers. De OU heeft vestigingen in Nederland en België (zie www.ou.nl/studiecentra). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.

De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in vakinhoudelijk onderzoek op acht wetenschapsgebieden, maar ook in onderzoek in een multidisciplinair programma: Innovating for resilience.

Tevreden studenten

In de Nationale Studenten Enquête (NSE), de Keuzegids Universiteiten (vergelijking waardering van studenten en experts voor bacheloropleidingen van de veertien universiteiten) en de Keuzegids Masters scoort de OU al jaren op rij een topnotering in de lijst van de veertien Nederlandse universiteiten. Bovendien staan alle opleidingen hoog in de ranglijsten van de universiteiten voor de betreffende studierichtingen. Alle beoordelingen staan op de OU-website (https://www.ou.nl/rankings).

Afdeling

Dienst Marketing en Relatiebeheer

MenR levert samen met de faculteiten vraaggericht (postinitieel) onderwijs op academisch niveau. MenR heeft een actieve rol in het benaderen van grote werkgevers, brancheverenigingen en andere instellingen & organisaties met strategische ontwikkelvraagstukken voor medewerkers en/of leden. Doordat de MenR services voor zowel de interne als de externe klanten zich richten op het perfect matchen van aanbod en vraag, ontstaat er een heldere rode loper voor studenten om een leven lang leren vorm te geven bij de Open universiteit, waarbij onze docenten, hoogleraren en onderzoekers in hun kracht blijven.

MenR en de faculteiten geven samen slim invulling aan het stap voor stap vergroten van de “leven lang leren apetite” door in de zakelijke markt partnerships aan te gaan die de verantwoordelijkheid voelen om medewerkers, of leden, en dus studenten duurzaam inzetbaar te houden en structureel willen investeren in het arbeidsvermogen. Onderzoek & educatie gaan hand in hand waar dit mogelijk is.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 30.4 uur per week
 • €2693—€3336 per maand
 • MBO+
 • M&R/24070

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you