Manager Clinical Trials Unit en Quality Unit | Apotheek

Manager Clinical Trials Unit en Quality Unit | Apotheek

Geplaatst Deadline Locatie
23 mei 13 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven tactisch manager voor de Clinical Trials Unit (CTU) en de Quality Unit (QU) van de afdeling Apotheek. Ben jij op zoek naar een baan met verantwoordelijkheid, waarin je samen met de andere managers betrokken bent bij het ontwikkelen van de visie van de afdeling? Dan maken we graag kennis met je!

Als tactisch manager CTU - QU geef je, in duaal management met de farmaceutisch managers, leiding aan de secties CTU en QU van de afdeling Apotheek. Als tactisch manager ben je verantwoordelijk voor personeel, organisatie, financiën, infrastructuur en automatisering. Je functie omvat hiermee onder andere (beleids)ontwikkeling, sturen op (financiële) resultaten, en verander- en procesmanagement.

Je bent samen met de farmaceutisch managers, die vakinhoudelijk verantwoordelijk zijn, betrokken bij de visieontwikkeling van de apotheek. Samen met de farmaceutisch managers en de teams vertaal je de visie van de apotheek naar beleid en doelstellingen van de secties. Je werkt intensief samen met de tactisch managers van de andere secties binnen de Apotheek en de afdelingsleiding Apotheek.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Je geeft in duaal management leiding aan de medewerkers van de secties CTU en QU.
 • Je geeft medewerkers ruimte en regie en stimuleert ze om te groeien in hun eigen ontwikkeling.
 • Je geeft richting aan de continue ontwikkeling van de zorg en de ontwikkeling van de secties, waar naast noodzakelijke verandering tegelijkertijd complexe wet- en regelgeving van toepassing is.
 • Je initieert verbeteringen, verankert deze in de organisatie en bent verantwoordelijk voor de planning & control cyclus.
 • Je stelt de begrotingen op en rapporteert aan de manager Apotheek.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega met minimaal een afgeronde hbo-opleiding en al een aantal jaren ervaring als leidinggevende in een (grote) zorgorganisatie of apotheek in een aangrenzend domein. Jij bent iemand met een luisterend oor, je staat open voor de mening van anderen en bent in staat om medewerkers en collega's te laten groeien in zowel hun professionele als persoonlijke ontwikkeling. Je hebt bovendien een goede antenne voor wat er speelt in de organisatie, waardoor je in staat bent de verbinding te leggen tussen verschillende professionals en belangen.

Daarnaast ben je kwaliteitsbewust en in staat om mogelijkheden te zien, rekening houdend met vigerende wet- en regelgeving. Ervaring met kwaliteitsmanagement is hierbij een pre. Bovendien ben je pragmatisch en kun je goed organiseren en prioriteren. Uitdagingen van een innovatieve organisatie binnen de context van uitgebreide en complexe regelgeving ga je niet uit de weg.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen € 5.677 en € 7.232 (schaal 12) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing op de functie, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
  • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
  • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
  • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
  • financieel gunstig minder werken via een generatieregeling als je de AOW-leeftijd nadert.
  • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’). Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. Wil je meer vakantie? Je kunt extra vakantie-uren kopen met je eindejaarsuitkering.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op de aanvullende pakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.

Werkgever

Radboudumc

De Clinical Trials Unit en de Quality Unit zijn twee secties die onderdeel uitmaken van de afdeling Apotheek. De apotheek is een expertisecentrum voor farmaceutisch specialistische zorg en steriele medische hulpmiddelen. Wij werken aan patiëntgerichte, veilige en effectieve zorg voor onze patiënten. Naast de patiëntenzorg richt de afdeling zich ook op wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. De apotheek is een dynamische afdeling met circa 450 medewerkers.

De Clinical Trials Unit ondersteunt het klinisch geneesmiddelenonderzoek in het Radboudumc. De sectie heeft een ambitieuze toekomstvisie en verwacht in de komende jaren een verdere groei door te maken. Momenteel wordt er op jaarbasis ondersteuning geboden aan circa 250 klinische studies. De Clinical Trials Unit bestaat uit een team van vijftien medewerkers, waaronder apothekersassistenten, administratief medewerkers en (ziekenhuis)apothekers.

De Quality Unit is verantwoordelijk voor de inrichting en de borging van het kwaliteitsmanagementsysteem van de apotheek. De apotheek beschikt over diverse certificeringen, waaronder HKZ openbare apotheken, ISO 15189 Laboratoria en GMP en GMP-z voor de bereiding en het Voor Toediening Gereed Maken van geneesmiddelen. Binnen de sectie Quality Unit zijn zes QA medewerkers, een QA officer en twee DSMH-DSRDs werkzaam. Er is nauwe samenwerking met de Qualified Persons (QPs). Dit maakt dat de medewerkers van de QU in de volle breedte expertise hebben en zelfstandig adviseren en coördineren. Niet alleen op het gebied van Quality Assurance, maar ook bij verbeter- en verandermanagement, risicomanagement en innovaties. Het uitgangspunt is hierbij om de goede dingen te doen en de dingen goed te doen.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Management
 • Gezondheid
 • 32—36 uur per week
 • €5677—€7232 per maand
 • HBO
 • 193323-P1524710-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you