Junior analist Laboratorium Therapeutic Drug Monitoring (TDM) & research Apotheek

Junior analist Laboratorium Therapeutic Drug Monitoring (TDM) & research Apotheek

Geplaatst Deadline Locatie
23 mei 13 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij werken op een groeiende afdeling waarin je een divers en afwisselend takenpakket krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Door de groei in onze onderzoeksactiviteiten en de hieraan gekoppelde patiëntenzorg, zijn wij op zoek naar een junior analist. Jij draagt bij aan een breed scala analyses en ondersteunt activiteiten binnen het kader van ISO-15189 accreditatie. Klinkt het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek in een dynamisch en toekomstgericht laboratorium als iets voor jou? Reageer dan snel!

Als junior analist binnen het laboratorium TDM & research voer je werkzaamheden uit op het terrein van Therapeutic Drug Monitoring (TDM) en onderzoek gerelateerd aan de medicamenteuze behandeling van zowel patiënten in het ziekenhuis als in de thuissituatie.

Samen met je collega's binnen het team zorg je dat we volgens de hoogste kwaliteitseisen analyses en onderzoek ontwikkelen en uitvoeren ten behoeve van de patiëntenzorg. Ook houden we ons continu bezig met investeren in innovatie, dit is essentieel voor het wetenschappelijk onderzoek dat op ons vakgebied binnen het Radboudumc wordt uitgevoerd.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Meewerken in het primaire proces (inclusief bereikbaarheidsdiensten).
 • Voert zelfstandig analyses uit van geneesmiddelen of vergiften in biologisch materiaal ten behoeve van patiëntenzorg en onderzoek.
 • Neemt (mede)verantwoordelijkheid over één of meerdere aandachtsgebieden binnen het laboratorium. Levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen en onderhouden van het laboratoriumkwaliteitssysteem ISO 15189.
 • Opvolgen van corrigerende en preventieve acties die voortkomen uit meldingen, interne en externe audits. Uitwerken en controleren van werkvoorschriften, validaties, en analyserapporten.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat heeft minimaal een afgeronde mlo- of hlo-opleiding analytische chemie. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met het uitvoeren van analyses en technieken zoals HPLC, UPLC en LCMS. Bovendien ben je vaardig in het werken met taak-gerelateerde computersystemen en heb je bovengemiddelde kennis van MS Office.

Als persoon ben je iemand die oplossingsgericht werkt en mensen kan aanzetten tot continue kwaliteitsverbetering. Ook heb je goede communicatieve eigenschappen en kan en wil je graag in een team samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Salaris is afhankelijk van vooropleiding. Heb je een mlo opleiding dan kun je rekenen op een bruto maandsalaris tussen € 2.697 en € 3.658 (schaal 6M) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Heb je een afgeronde hlo opleiding dan kun je rekenen op een bruto maandsalaris tussen € 2.9775 en € 4.214 (schaal 7M) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing op de functie, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
  • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
  • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
  • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
  • financieel gunstig minder werken via een generatieregeling als je de AOW-leeftijd nadert.
  • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’). Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. Wil je meer vakantie? Je kunt extra vakantie-uren kopen met je eindejaarsuitkering.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op de aanvullende pakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling ApotheekFarmacologie en Toxicologie van het Radboudumc is een expertisecentrum voor farmaceutische zorg en steriele medische hulpmiddelen. Met 450 collega's zetten we ons elke dag in voor kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Ten behoeve van de patiënten van het Radboudumc en interne en externe klanten leveren we farmaceutische producten, steriele medische hulpmiddelen, informatie en advies. In de afgelopen jaren is onze rol in de patiëntenzorg sterk veranderd. Van een ondersteunende kleine afdeling zijn we uitgegroeid tot een groot, innoverend en patiëntgericht onderdeel van het Radboudumc, waarbij we onze diensten in toenemende mate op afstand en in de thuissituatie van patiënten leveren.

Jij gaat werken bij het Laboratorium TDM & research van de Apotheek, een erg prettige omgeving om in te werken. We vinden het belangrijk om in een hecht team op een open en eerlijke manier met elkaar om te gaan. Een sfeer van onderling vertrouwen en de bereidheid om elkaar waar nodig te helpen zijn daarvoor in onze ogen cruciaal.

Binnen dit laboratorium werken 8 researchanalisten en een kwaliteitsmedewerker. Samen met de vakdeskundig manager, (ziekenhuis-) apothekers, onderzoekers, en promovendi wordt intensief samengewerkt aan de beste zorg voor de patiënt en de vele onderzoeken binnen de onderzoekslijnen van de apotheek. De nadruk ligt daarbij op HIV, tuberculose, schimmel- en bacteriële infecties en oncolytica. Het Laboratorium TDM & research van de Apotheek is ISO 15189 gecertificeerd.

De werkzaamheden worden voornamelijk door middel van vloeistofchromatografie uitgevoerd, hiervoor beschikken wij over 9 moderne chromatografiesystemen waarvan er 5 met massaspectrometrie detectoren zijn uitgerust, en de overige met UV en/of fluorescentie detectoren. Met deze apparatuur zijn wij in staat om diverse geneesmiddelen juist en precies te meten in humaan of overige matrices. Dit doen we voor toonaangevende onderzoekslijnen op het gebied van HIV, tuberculose, schimmel- en bacteriële infecties en oncolytica. Het laboratorium TDM & Research van de apotheek is ISO 15189 gecertificeerd.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Techniek / laboratorium
 • Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • €2697—€4214 per maand
 • LBO
 • 193309-P1524421-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you