Medewerker Informatiebalie (vervanging zwangerschapsverlof) 0,8 - 1 fte

Medewerker Informatiebalie (vervanging zwangerschapsverlof) 0,8 - 1 fte

Geplaatst Deadline Locatie
24 mei gisteren Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was gisteren).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een topper op het gebied van klantcontact en problem solving? Ben jij een spin in het
web die op zoek is naar een tijdelijke functie? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Het Informatiebalie-Team is op zoek naar een tijdelijke medewerker wegens vervanging zwangerschapsverlof.

Werken in het Informatiebalie-Team, wat betekent dat nu precies? Je komt te werken binnen de afdeling Studentenzaken van Erasmus School of Economics waar jij een spin in het web bent en ruime ervaring op het gebied van klantcontact en ‘problem solving’ zult opdoen. Je komt terecht bij een enthousiaste en betrokken afdeling die houdt van aanpakken en teamverband belangrijk vindt. Binnen de afdeling komen de werkvelden Informatievoorziening voor studenten, Aanmelding en Toelating, Studieadvies en Examencommissie samen. De perfecte plek om je eigen kennis verder op te bouwen en je competenties te ontwikkelen. Klinkt interessant? Lees dan snel verder.

Functie-omschrijving
De Informatiebalie is het centrale punt binnen de faculteit waar studenten en studiekiezers hun vragen kunnen stellen aan de balie en per telefoon. Deze vragen gaan over de meest uiteenlopende zaken. Jij behandelt iedere vraag vriendelijk en zorgt ervoor dat de vraagsteller zo snel mogelijk het juiste antwoord krijgt door ofwel de vraag zelf te beantwoorden, ofwel de vraag door te zetten naar een collega in de backoffice. Je hebt brede kennis nodig over allerhande zaken van de faculteit; jij vindt het leuk om over al die dingen iets te weten en je in te zetten om deze kennis up to date te houden.

Naast het verstrekken van informatie, help je ook studenten die zich (verlaat) willen inschrijven voor vakken of tentamens. Je maakt hierbij telkens zelf de afweging of de inschrijving is toegestaan en of er een eventueel een uitzondering gemaakt dient te worden voor de student.

Ook ondersteun je de studiekeuze- en stage-activiteiten van de faculteit door verklaringen uit te geven, contracten te ondertekenen en e-mails te beantwoorden. Je werkt aan de Informatiebalie samen met een collega en een groep studentassistenten. Jij zorgt ervoor dat de studentassistenten weten wat zij moeten doen. Je kunt uitstekend overzicht houden, zodat de verschillende taken probleemloos naast elkaar doorlopen. Je ziet het meteen als er ergens iets verbeterd kan worden; dit pak je direct met enthousiasme op. Dit alles doe je afwisselend in het Nederlands en Engels.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, of al meerdere jaren werkervaring op minimaal MBO+ niveau.
  • Je beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (beide minimaal C1, zowel in het Nederlands als Engels).
  • Je kunt goed met Word en Excel overweg. Ook met nieuwe computersystemen kun jij na een uitleg gemakkelijk uit de voeten.
  • Vanwege de aard van het werk is thuiswerken niet mogelijk en werk je standaard op de campus.
  • Je bent klantgericht en representatief.

Verder ben je een actieve, initiatiefrijke teamplayer die verbinding, communicatie en werken in de keten belangrijk vindt. Je bent goed bestand tegen piekbelasting en een lange to-do lijst en kunt gemakkelijk schakelen tussen werkzaamheden. Je neemt met gemak een grote diversiteit aan informatie tot je en weet deze informatie eenvoudig over te brengen.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie is 15 juli aanstaande tot en met 15 januari 2025, voor de duur van 6 maanden. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 3.072 en € 4.103 bruto per maand Schaal 8, conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus School of Economics (ESE). De functie heeft een omvang van 0,08 fte - 1 fte.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
Erasmus School of Economics (ESE) behoort tot een van de grootste faculteiten van Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) met meer dan 7000 studenten en 340 fte personeel. De geschiedenis grijpt terug tot 1913, het jaar waarin het particulier initiatief tot oprichting van de Nederlandsche Handels-Hoogeschool op brede steun mocht rekenen van het Rotterdamse bedrijfsleven. Een voortdurende focus op kwaliteit van onderzoek en opleidingen heeft geleid tot een toonaangevende faculteit die meedraait in het mondiale academische speelveld. De faculteit bestaat uit vier verschillende capaciteitsgroepen: bedrijfseconomie, algemene economie, toegepaste economie en econometrie. Hierin zijn de wetenschappers werkzaam die dagelijks topprestaties leveren op het gebied van onderwijs, onderzoek en impact. De capaciteitsgroepen en de decaan van de faculteit worden ondersteund door de afdeling Bedrijfsvoering onder leiding van de directeur bedrijfsvoering, bestaande uit het bestuurssecretariaat, business control, Human Resources Management, IT/IV, support, privacy office en andere facilitaire onderdelen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • MBO+
  • 4345

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you