Onderwijsontwikkelaar/ opleidingskundige (0,6 FTE)

Onderwijsontwikkelaar/ opleidingskundige (0,6 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
24 mei 12 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 jun 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Onderwijsontwikkelaar/ opleidingskundige (0,6 FTE) voor de Divisie Executive Services, team Leven Lang Leren en Ontwikkelen, locatie Tilburg. Duur arbeidsovereenkomst: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Functieomschrijving

Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende deskundige met hart voor het ontwikkelen van onderwijs voor werkende professionals? Wil je bij het energieke en nieuwe team Leven Lang Leren en Ontwikkelen werken en samen bouwen aan het uitbreiden van aantrekkelijke leeraanbod? Dan zoeken we jou!

Tilburg University heeft de ambitie om haar Leven Lang Ontwikkelen (LLO) activiteiten in de komende jaren verder te ontwikkelen tot een uitgebreid onderwijsprogramma voor de werkende professional. 

LLO wordt de vierde kerntaak van Tilburg University. “In Tilburg kun je afstuderen, maar je stopt nooit met studeren”. Gevolg hiervan is dat in de nabije toekomst Tilburg University een compleet leeraanbod voor professionals aanbiedt, zodat iedereen zich blijvend kan ontwikkelen en van toegevoegde waarde is in de veranderende arbeidsmarkt. We gaan hiervoor het bestaande aanbod verder professionaliseren, maar daarnaast ook nieuwe activiteiten ontwikkelen. 

Om deze ambitie waar te maken zijn we recent gestart met een nieuw team met verschillende expertises (coördinator, marketing & communicatie, projectleider). We gaan het team nu uitbreiden met een medewerker onderwijsontwikkeling. Als lid van dit nieuwe team speel je een essentiële rol bij het ontwikkelen en verder uitbreiden van de LLO-activiteiten.

Hier ga je mee aan de slag:
Als onderwijsontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van innovatieve lesmaterialen en leerervaringen voor professionals in samenwerking met het wetenschappelijk personeel. Doel is om effectieve onderwijsprogramma's te creëren. Je gebruikt je expertise in pedagogiek, instructieontwerp en technologie om de leerinhoud van wetenschappers te vertalen naar een passend onderwijsaanbod voor de doelgroep professionals.

Het takenpakket:

  • Analyseren van leerbehoeften en -doelen om hier vervolgens effectieve onderwijsstrategieën aan te koppelen.
  • Ontwikkelingen van cursusmaterialen en activiteiten, doormiddel van het inzetten van diverse multimedia middelen als ook het ontwikkelen van klassikaal aanbod. 
  • Integreren van innovatieve leertechnologieën en methoden om interactieve en boeiende leerervaringen te creëren. 
  • het meetbaar maken van de (effectiviteit) van de door jou ontwikkelde programma's
  • Samenwerken met wetenschappers om inhoud te beoordelen en te vertalen naar onderwijsaanbod voor professionals.
  • Onderhouden van up-to-date kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van instructieontwerp en onderwijsmethodologieën zodat je kunt meedenken over didactische innovaties in onderwijs voor professionals.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Welke eigenschappen zien we graag terug?
We zijn op zoek naar een teamlid met een ondernemende houding. Je bent resultaatgericht, pragmatisch en hebt een positieve instelling. Je laat je niet snel uit het veld slaan. Daarnaast ben je een zelfstarter. Je bent organisatiesensitief en werkt vanuit het belang van goede relaties. Je bent in staat om wetenschappers te ondersteunen in de ontwikkeling van lesmateriaal voor professionals. Om dit te kunnen is het prettig als je een opleidingskundige opleiding en/ of ervaring hebt met de ontwikkeling van onderwijsmaterialen.

Binnen deze functie zal je zelfstandig werken aan verschillende opdrachten en projecten. Je werkt binnen het LLO-team. Dit team bestaat uit verschillende expertises. Jij bent de persoon die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het onderwijs voor professionals. Vanzelfsprekend kun je terecht bij andere onderwijsontwikkelaars binnen de organisatie om te sparren. 

Het thema LLO is volop in ontwikkeling, het team en het daarbij behorende takenpakket ook. We zijn op zoek naar iemand die energie krijgt van veranderingen, wil groeien en zichzelf ook wil ontwikkelen. 

Arbeidsvoorwaarden

Jouw waardevolle inbreng wordt bij ons beloond met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en aandacht voor de balans werk en privé.

Ons aanbod:

  • Een functie voor 0,6 fte (24 uur per week). 
  • Een salaris van minimaal € 3.226 en maximaal € 5.090 bruto per maand bij een full time dienstverband, afhankelijk van kennis en werkervaring en gebaseerd op UFO-profiel Medewerker Onderwijsontwikkeling niveau 3, schaal 10 Cao Nederlandse Universiteiten
  • 41 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek).
  • Vakantietoeslag (8%).
  • Eindejaarsuitkering (8,3%). 
  • We vergoeden de volledige kosten voor duurzaam woon-werkverkeer: wandelen, fietsen of openbaar vervoer. 

Daarnaast hebben we een verhuiskostenregeling die het aantrekkelijk maakt om dicht bij de universiteit te komen wonen. Je wordt via ons aangemeld bij het pensioenfonds ABP. Ons keuzemodel laat jou fiscaal voordelig kiezen uit diverse faciliteiten. Je kunt hybride werken: op de campus én, tegen een vergoeding, thuis. 

Dit is een vacature voor een tijdelijke positie overeenkomstig artikel art. 2.3. lid 7 sub b Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid, beschikbare financiering en voortzetting in dezelfde functie, kan het dienstverband verlengd worden tot maximaal 36 maanden. 
 
Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 
 
Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.
 
Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.
 
Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

  • Onderwijs; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Beleid- en staf
  • max. 24 uur per week
  • €3226—€5089 per maand
  • HBO+
  • 22300

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you