Coördinator Externe Partnerships

Coördinator Externe Partnerships

Geplaatst Deadline Locatie
24 mei gisteren Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was gisteren).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vind je het leuk om mensen, organisaties en middelen met elkaar te verbinden en betere en snellere oplossingen voor maatschappelijke of industriële uitdagingen mogelijk te maken? Dan is deze uitdagende positie van Coördinator Externe Partnerships echt iets voor jou!

Functieomschrijving

Als universiteit willen we doorbraken realiseren met multidisciplinaire projecten binnen de onderzoeksthema’s van onze onderzoeksgroepen: gezondheidszorg, energietransitie en digitalisering. Daar draag jij in deze functie graag aan bij. Je vindt het belangrijk de samenwerking rondom de ontwikkeling en toepassing van ons onderzoek te versterken. Je bent het First Point of Contact voor onderzoekers op zoek naar nieuwe, aantrekkelijke partnerships met kennisinstellingen, bedrijven en andere partijen wereldwijd. Hierbij adviseer je over de mogelijkheden en onderhoud je relaties met bestaande partners. Daarbij is het een uitdaging voor jou om nieuwe interessegebieden en (latente) behoeften van stakeholders te achterhalen. Zo zorg je dat de juiste partners (blijven) meedoen en financiële middelen nu en later beschikbaar zijn.

Bij wetenschappers, bedrijven en overheden maak jij het belang en effect van onze researchprogramma’s en sleuteltechnologieën zichtbaar. En versterk je het besef dat hun deelname cruciaal is voor de wetenschap, de maatschappij én henzelf. Dit realiseer je door ondersteuning bij het schrijven van de onderzoeksvoorstellen en door het bedenken en uitvoeren van pr- en communicatieactiviteiten.

Hoe ziet jouw dagelijkse werk eruit? Je werkt binnen de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica nauw samen met de director Business Relations & Research Strategy en de Coördinator Strategic Projects. Je werktijden zijn flexibel. Je hebt veel contact met collega’s en partners: telefonisch, online en tijdens fysieke bijeenkomsten. Je bent nieuwsgierig en schakelt snel tussen onze veelzijdige thema's. Ook bezoek je regelmatig relaties en overheidsinstanties binnen en buiten de regio. Verder help je met het realiseren van grote onderzoeksvoorstellen. Kortom: geen dag is hetzelfde, dit is een baan met een missie en veel maatschappelijke impact!

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt een MSc/PhD-graad met feeling voor techniek of aantoonbaar vergelijkbaar niveau.
 • Je hebt een innovatieve en ondernemende instelling en je ziet kansen en creatieve oplossingen. 
 • Je houdt van netwerken, stimuleert verbinding en hebt oog voor in- en externe ontwikkelingen, tegenstrijdige belangen en gevoeligheden.
 • Daarbij stel je je open, integer, enthousiast en dienstverlenend op voor een optimaal gemeenschappelijk resultaat.
 • Je begrijpt, spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels zodat je inhoudelijk goed mee kunt in situaties waarin een van beide talen overheerst.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 4.332,- en een maximum van € 5.929,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

De faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) verenigt drie wetenschappelijke disciplines. Samen versterken ze elkaar en zijn ze de drijvende kracht achter de technologie die we allemaal in ons dagelijks leven gebruiken. Technologie zoals het elektriciteitsnet, dat duurzaam en toekomstbestendig wordt gemaakt door onze faculteit. Tegelijkertijd ontwikkelen wij de chips en sensoren van de toekomst en leggen wij de basis voor de softwaretechnologieën die op deze nieuwe generatie apparatuur gaan draaien – waaronder natuurlijk AI. Ondertussen verleggen wij de grenzen van de toegepaste wiskunde, bijvoorbeeld door ziekteprocessen in kaart te brengen met informatie over individuele cellen en door met wiskunde gigantische aswolken na een vulkaanuitbarsting te simuleren. Met andere woorden: op de faculteit is volop ruimte voor baanbrekend onderzoek. We leiden innovatieve ingenieurs op en beschikken over uitstekende laboratoria en faciliteiten die onze sterke internationale positie onderstrepen. In totaal werken en studeren meer dan 1000 medewerkers en 4000 studenten in deze innovatieve omgeving.

Klik hier om naar de website van faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica te gaan.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 32—40 uur per week
 • €4332—€5929 per maand
 • Universitair
 • TUD05310

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you